Ka dy nënshtetësia! Njëjte e ka XH.Shaqiri, V.Behrami, D.Contento etj...
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Kete qe sapo that e kuptova une, po doja te thoja ka luajtur ndonjeher ne Gjermani ky lojtar, ka qene rezident qe e ka marre kete nenshtetesi, mesa di une ka ndonje kusht qe mund te marresh nenshtetesin e nje vendi. Kjo me beri pershtypje, pasi s'diskutohet qe po levizi drejt Bayernit nuk do kete probleme me ekstrakomunitare, pasi ka pasaport Italiane dhe po nuk pati Gjermane. Me beri habi me teper fakti sesi e paska perfituar kete nacionalitet, dhe prandaj pyeta se mos dikush ka ndonje informacion.
P.s E kuptoj fare mire dy-nenshtetesin, pasi 60% e lojtareve Brazilian, Argjentinas apo te tjere nga vendet e Amerikes Latine, kan marre dhe pasaporta te vendeve ku luajn.
Prandaj të solla një link të Contento. Po e shikon ai është lindur në München të Gjermanisë por është Italian nga baba apo nena se di, kështu që ka dy nënshtetësia. Që të luash për Gjermanin duhet të jesh i mirë që të të ftojnë. Sa për mesfushë për 5 vitet e ardhshme le të harroje dikush se mund të luaj për Deutschet![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
U riktheva sot, ne pragë të ndeshjes me Romen, pra jam i gatshëm
Më zhgenjeu Bayerni mbrëmë, vazhdoi me formen e njejtë sikurse kundër Kaiserslauternit
Ndoshta është politikë e Van Gaalit sikurse që e kishte vitin e kaluar, kur e ruante formën e lojtarëve për ndeshjet e CHL duke mos i kushtuar rëndësi Bundesliges, po e them këtë bazuar në atë se Klose u largua pas pushimit, ndërkaq dihet se është në Top form. Uroj që të jetë kështuë, ngase në anën tjetër Roma është totalisht jashtë forme, dy ndeshje dy humbje, shpresojmë se e treta kundër Bayernit![]()
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Shvajni-Montolivo do te ishin nje dyshe perfekte ne mesfushe
A e ka ndonjeri prej jush permbledhjen e ndeshjes se djeshme te na e postoje ketu?
Krijoni Kontakt