Mia nuk e kuptoi pse duhet te ndryshosh garderoben kur shkon ne shqiperi ?Une sapo kam ardhur nga Shqiperia dhe sinqerisht e them qe ne jashte bejme jete shume here me te thjeshte se ato ne Shqiperi. Ata nuk e dine se ne kur vemi ne Shqiperi blejme kastile rroba per Shqiperi t'u pershtatemi denglave te femrave atje, se ne ketej vetem pantallonat e trecerekshet na ngelen ne trup. Mos flasim per daljet.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Mia lexoje me pare ate qe shkruaj pastaj hidhu ne kundersulm
Me duket se nuk mora ne mbrojtje meshkujt ne kete rast.
Nese deshiron nje mendim edhe per meshkujt mund te hapesh nje teme dhe me siguri qe do ta lexosh aty.
Nuk ofendova askend me ato qe shkruajta sepse duam apo nuk duam eshte reliteti.
Sepse eshte shume e thjeshte Iza. Vesh vetem pantallona, trecerekshe, te gjata, kanatjere e bluza pambuku.
Keshtu vajta ne Shqiperi, dhe te shikonin sikur do te thoshin,'' Kaq thjeshte visheni ju ne Usa? Kaq kot?
E kam degjuar nga shume Shqiptare qe blejne rroba kastile per Shqiperi se jeta jashte nuk u krijon shume mundesi te vishen e ngjishen. Rrine vetem me rroba praktike. Jo se nuk duan, por nuk kane ku ti perdorin.
Kete e thashe per ti treguar Batos qe femrat jashte nuk e kane shume mendjen te rrine rrugeve, sesa te punojne.
Po flas per femra mbi 22 a 24. Se ato te voglat normal e kane mendjen vetem te vishen ngjishen edhe ketu.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 05-09-2010 më 14:30
Feelings change - memories don't.
Oooo Mia...Bato do te thoje ~ po prap te shurdhura jane keto femrat jashte shtetit. Jane me mire, respektohen me shume femrat e Sh. qe rrine kot tere diten duke pritur orarin e ujit per te mbushur fuciat e legenat, te lajne shtepine edhe te gatuajne pastaj te shohin edhe telenovelat spanjolle! Ahhh he pra nuk i ke pak zili![]()
Me kujtove motren. Priste ujin e shkreta te vinte se s'kishte rezervuar ne tarrace.
Tmerr i vertete. Vetem 2 ore uje ne dite ne vere, ne tere ate vape. Cfare do besh me pare brenda dy oreve? As behej fjale te dilje ne ate ore. Detyrohesha dilja me motren e kusherirat paradite, ose ne dreke, mbasditen e kishin te zene.![]()
Nuk e bera per ta nxjerre me te vuajtur, por nuk eshte as fushe me lule si shprehet Batoja. Sipas Batos meshkujt rropaten ne pune, e femrat vetem bredhin. Po jep nje realitet qe une nuk e kam pare ketu.
Pastaj Iza duhet te jete me e vuajtur nga ana shpirterore flas. Je kaq larg familjes tende. Te dhemb shpirti kur e kujton. Pa asnje te aferm afer. Per mire e per keq nuk ke asnje. Kemi lehtesira per te gjetur pune , apo nuk na mungojne kushtet per te jetuar, por prape nuk jemi te plotesuar.![]()
Krijoni Kontakt