Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 121
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    deshiroj te jen te verteta reshtat qe ke shkruar me lart.Jan apo s'jan ti i pergjigjesh vet vehtes ne s'na duhet rezultati.

Respekte gjithashtu nga une..
    Unë e kuptoj se ti flet nga provoja e jote dhe nuk e ke edhe aq lehtë ta kuptojsh atë qe nuk e ke shejuar, por mos harro se bota tjeter dallon nga bota jote!

Unë kur fola nuk fola per te vemtin qellim qe ta mbushi menden ty dhe pse ajo me sjellë mua dobi, por qellimi ishte qe të tregoj mendjes tënde se nuk e kan te gjith fatin e njejtë.

Kaloja mirë dhe uroj bekim te Zotit per ty!
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 30-08-2010 më 19:30
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Une nuk mund te flas per femrat Shqiptare si ndihen ato atje,por mund te Ju theme si i shof kur vijn ketu!
    Ajo vie te c'mallet kinse me familjen e ngusht(Nenen babin vllezerit)por ne nuk c'mallemi me ta,pasi tere kohen jane te okupuar me njeri-tjetrin.
    Te rralla jane femrat qe arrijten pozita te larta jasht vendit.Ajo me nuk eshte ajo femra bujare e mikepritese si jemi mesua te jemi ne ne vendlindje,edhe nese kemi nje pozit me te lart ne shoqeri nuk harrojm respektin ndaj te afermve!Nuk eshte e vertet qe secila grua komandohet nga burri,por ajo ka nje komand nga vetevetja,qe ajo eshte Respekti ndaj tjereve!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    [QUOTE=toni77_toni;2842219]Unë e kuptoj se ti flet nga provoja e jote dhe nuk e ke edhe aq lehtë ta kuptojsh atë qe nuk e ke shejuar, por mos harro se bota tjeter dallon nga bota jote!

Unë kur fola nuk fola per te vemtin qellim qe ta mbushi menden ty dhe pse ajo me sjellë mua dobi, por qellimi ishte qe të tregoj mendjes tënde se nuk e kan te gjith fatin e njejtë.

Kaloja mirë dhe uroj bekim te Zotit per ty![/QUOTE]

Flasin shifrat jo une.Ka statistika.Ka shoqata qe nxjerin rezultatet e ketij diskutimi.Ke me mijra femra qe te rin te nenshtruara se pushtetin ekonomik e ka burri ne shqiperi e Kosove.Une ta thash.Me behet shume qejfi nqs realiteti shqiptar dhe kosovar perputhet me ato qe ke shkruar ti.Sa per ktu ku jetoj une dhe eksperiencat e mia, e shof se femra ktu eshte me e respektuar, me e panvarur dhe mer ate qe vertet ajo meriton nga shoqeria!Nuk mund ta quash vend i huaj kur ke nenshtetsin e atij vendi dhe kur ke ardhur femije .Shume shqiptare kan jetuar me shume jasht se sa ne shqiperi.Prandaj kan dhe dyshtetesine.E ky dallimi jot si shkon fare ne mend.flm per urimin te njejten gje deshiroj edhe une per ty
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Unë e dhash dy her mendimin tim dhe nuk mendoj se kerkohet ta perseris tjeter.

Ne anën tjeter, me vjen keq per vlersimet dhe fiksimet tua.

Të siguroj se gruaja ime është një zonjë dhe personi se unë e dua dhe e respektoj mësë shumti në botë. Është DHURATË qe ma ka dhënë Zoti.

Respekte dhe nderime te sinçerta nga

toni77
    Toni !Sa mire qe ke keto relata me bashkeshorten...jo cdo gje nxin ne Shqiperi....

i/e regjistruar Maska e Melser
    Anëtarësuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    26
    Te Pambrojtura..!
    You Dont Have To LIKE ME, Im Not A Facebook Status !!

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Melser Lexo Postimin
    Te Pambrojtura..!
    Sepse vetem punojne dhe nuk organizohen dhe te lobojne per personalitetin e tyre...

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Sepse vetem punojne dhe nuk organizohen dhe te lobojne per personalitetin e tyre...

Mendoj se qe te dy ju lart s'keni jetuar asnje sekond jasht.Femra shqiptare jasht ka gjet vetveten.Eshte e afte dhe e adhurojne te gjitha racat per aftesite profesionale, personalitetin bukurin dhe organizimin e familjes.Jemi femrat nr nje ne bote.Meshkujt shqiptar po qe jane coroditur.Edhe nenat tona kan gjet vetveten, jo me ne.Nje femer shqiptare ne amerik e ka rrogen mujore sa ka rrogen vjetore nje femer brenda shqiperis...zoteron dy tre profesione,eshte e panvarur ekonomikisht nga askush ,eshte e afte te edukoj femije dhe ti mbaj ata ne shkolla me me emer ne amerik .Studentet shqiptare jane nga me te miret neper shkollat ktu.Ndersa nje femer shqiptare jasht, e shef vehten te formuar: kur ajo diplomohet dhe ben karier dhe eshte ne gjendje te krijoj familje dhe ta mbaj ate e vetme po te jet nevoja.Nje femer shqiptare brenda shqiperise edhe pse e diplomuar e ka te veshtire te gjej pune ,i duhet te vishet e te xhvishet te lyhet e te ngalloset se i duhet patjeter nje burre dhe nje vend pune.Ne amerik ka vende argetimi pa fund, mos te them qe sa ka sip shqiperia, shtetet amerikane kan sip e vendeve te argetimit.Ne amerik nuk ka vend per parazit te rrine kafeneve e te meren me thashetheme gjithe diten.vetem kjo i mungon femres shqiptare jasht.thashethemet e kafeneve te meshkujve.....
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Ça thua moj Elona?! Kështu si e përshkruan ti, do ta bësh teto Verën të arratiset në Amerikë!

Ja të ta them unë çfarë i mungon jashtë: Ajo që i mungon është njerëzillëku.

Nga ana ekonomike perendimi është mirë, por ekonomia sa vjen e po bie dhe gjërat po bëhen gjithnjë e më të vështira.
    Femrat shqiptare jashtë (sidomos ato që shkojnë vetëm), fillimisht plotësojnë ëndrrat dashurore-erotike që nuk kishin mundësi t'i provonin në Shqipëri, dhe Perëndimi për këtë u ofron edhe një shumëllojshmëri racash, ku kanë mundësi që t'i provojnë të gjitha.

Pasi e provojnë dhe e shijojnë jetën perëndimore, ato ndihen bosh dhe të vetmuara. Vërtet ato janë më mirë ekonomikisht, por humbasin një gjë kryesore: njerëzillëkun.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Melser Lexo Postimin
    Te Pambrojtura..!

Vetem ne mergim nuk ndihen femrat e pambrojtura , perkundrasi ligjet ketej jane gjithmon ne favor te tyre .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Si te theme,vendlindja ime eshte mergimi dhe jame adaptuar me kete jete,
    por e permalluar per vendlindjen e prinderve ku mua me thojne e huaj!
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  3. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Letërsia Shqiptare dhe Mbresat e tyre!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-06-2003, 08:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •