Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Pagëzohen mbi 10 besimtarë në Karavaseri - Malishevë dhe behen ndjekes te Krishtit

Rikthehen ne fen e lasht mbi 10 besimtare Shqiptar

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    O Zot ripertrije fen tane e nimoje ket popull e ket tok arbnore qe na ka dhan emrin. na deshirojm me e ba prap te rrespektushem, besnik e te paqt si dikur. Gjith bota te na kujtojn per gjana te mira e ta hjekin tana etiketat e kqija prej nesh. na dona venin ton e fen e te parve. Kjo asht arberia. paqe
    Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 24-08-2010 më 16:44
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga GANGO of SG Lexo Postimin
    O Zot ripertrije fen tane e nimoje ket popull e ket tok arbnore qe na ka dhan emrin. na deshirojm me e ba prap te rrespektushem, besnik e te paqt si dikur. Gjith bota te na kujtojn per gjana te mira e ta hjekin tana etiketat e kqija prej nesh. na dona venin ton e fen e te parve. dhe nuk tolerojm me na e abuzua e me na e shkatrrua. Kjo asht arberia. paqe
    per mu kthy ne fen e te parve ather duhet te behemi pagan sepse para se te behn katolik ata ishin pagan
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Lum si ne!Tani ja hudhem,paskemi 10 fetar me teper.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2010
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    per mu kthy ne fen e te parve ather duhet te behemi pagan sepse para se te behn katolik ata ishin pagan
    nese kalendari yt shenon 2010 krishtin ne shqiptaret e kemi pranuar pernjeher me gjith te krishteret e kesaj bote,biles edhe me perpara, ata qe e nderruan shpiken numrat para se te nderronin fene, sot nuk din as te numerojne

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Ximi nese ndergjegja jote te ullzon me u ba pagan apo i noj bestytni tjeter asht zgjellja jote e rrespektoj si te till.

Por zgjillja e vullnetshme e te parve tone ka ken feja e Zotit Jezu Krisht.
    Na besojm qe Feja e Zotit Jezu Krisht ka egzistu para njerzimit e civilizimeve. E ne krijim te boteve njerzimi asht kriju si i Krishtere jo si i pafe- ateist ose pagan.

Ungjilli sipas Gjonit Paragrafi i Par deshmon " Ne fillim ishte FJALA. FJALA ishte me Zotin, e FJALA ishte ZOTI."...

Kush ishte FJALA? Kujt po i referohet Shen Gjoni kur permend FJALEN?

FJALA nuk asht askush tjeter vetem JEZU KRISHTI.
    Ungjilli sipas Gjonit paragrafi 1 -14 "Fjala u ba njeri e jetoi mes nesh, e ne pame lumnine e TIJ, lumnine qe ishte prej babes si BIRI i vetem i Babes, plot mshir e vertet"

Te paret tone origjinojne nga Adami dhe Eva te cilet njoften FJALEN njashtu si njeh fmija prindin... Por ata u rebeluan dhe fajtuan ndaj FJALES per te cilen u denuan. Por Zoti nuk i braktisi. Ai dergoi nji te vetmin birin e tij (FJALA) te cilin te paret tone para 2500 vjetesh e njoften dhe e pranuan si shpetimtarin e tyre. Dhe ai vdiq per ta e mbar njerzimin ne Kryq. Ai asht Rruga e Verteta dhe Jeta dhe askush nuk mundet me shkua tek Zoti pervecse nepermjet Tij.

Ungjilli sipas Gjonit 14-6 "Un jam Ruga: Un jam e Verteta dhe Jeta. Askush nuk mund te vijn te Baba pervecse nepermejt Meje"

Shpresoj qe kto fjal te mos te lendojn. Te lutem mos i merr kto fjal si ofendim.
    Por sa her i lexoj keto paragrafe ne Bibel me prekin shpirtin thell.
    Kto paragrafe per mua kan kuptimin e mardhanjes se shqiptarve me Zotin Jezu Krisht.
    At qe na shkume kaq larg prej TIJ gjat pushtimit turk e Komunizmit e tash qe jena ne proces tu u kthy te Ai, Ai na mirpriti por na harxhume e po harxhojm shum koh me ardh te Ai. Por Ai na pyt ku.. ku ishit o arbrit e Gjergj Kastriotit deri tash. Na vjen turp per te kalumen turke e komuniste. Tash asht momenti i jetes ton e me shpres ne sy po kthejm zemrat e durt ka i lumi Jezu Krisht por Ai na ka pranu tashma.
    Ai na nep ma te miren e TIJ, por jena na qe e bajm vetit te keqen.

Un kshilloj te gjith vllaznit e motrat katolike me kujtu cka na ka msu Jezu Krishti..Tolerancen dhe Dashnin. Prandaj vllazen e motra pranoni ximin dhe tjert qe jan ndryshe prej nesh ose qe besojn ndrysh prej nesh. Mbani Dashni ne zemrat tuja e Falni ata qe ju bajn keq dhe jini te vertet ndaj vetvetit e ndjekni Zotin Jezu Krisht.
    Cdo njeri asht vllau e motra jon. na mund te jena te krishten musliman budist. ne fun te funit mund te shihni qe te tan na jena njisoj. Donje njanitjetrin! -kjo asht luftimi i vertet e vertet e kjo asht lufta e vertet. Paqe e pershnetje per tan vllaznit e motrat e mija
    Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 25-08-2010 më 15:58
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Me 10 fetar nuk mposhtën milionat muslimane që kanë keto treva dhe që perqindja më e madhe është pjestare e fesë Islame.

P.S Cilës datë i takon ky konvertim, me informatat e mia i ka kaluar mbi 1 vit?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    dujeni njani tjetrin musliman e katolik.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    FEJA SHQYPTARIT ASHT SHQYPTARIA

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Me 10 fetar nuk mposhtën milionat muslimane që kanë keto treva dhe që perqindja më e madhe është pjestare e fesë Islame.

P.S Cilës datë i takon ky konvertim, me informatat e mia i ka kaluar mbi 1 vit?!
    Gimche ti me dukesh qe je fetar per te tjeret dhe jo per vete , fetar per pushtet dhe jo per shpirt siq te kam analizuar ti kenaqesh kur qdo gje kthehet ne Muslimane por nuk e di pse feja eshte diqka Shpirtrore dhe personale andaj askush edhe po u kthye ne Krishter edhe po u kthye ne Muslim nuk kthehet per ty as per askend tjeter por per vete e ka! kjo ka ndodhur tash ajo para nje vite ishin kur u kthyen komplet familiet nuk me kujtohet ne cilin vend ka qene...

Dhe pse te mposthen Muslimanet??? qfar arsye nese feja eshte e zotit le ti mposht zoti ke deshiron je ne njeri tjeterin...

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •