Kjo është diçka e vjetër e të sillet ketu për propagandë është e pakuptimtë, mua smë pengon feja e tyre, por ky rast veç se u prezentua një herë.
Kjo është diçka e vjetër e të sillet ketu për propagandë është e pakuptimtë, mua smë pengon feja e tyre, por ky rast veç se u prezentua një herë.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
BEsimi ne Perendine nuk eshte konkruence apo gare. Besimi ka te beje me bashkimin e njeriut me Perendine, dhe kjo paqe u arrit permes Zotit Krisht. Ringjallja e Krishtit eshte fitorja qe mundesoi njeriun te vije perseri ne preher te Atit tone Qiellor. Ky eshte veshtrimi thelbesor i besimit ne Perendine. Por ju gimce krenoheni se ne kosove ka me shume myslimane, dhe kjo ju duket nje fitore. Arsyeja se perse ju e konceptoni ne kete forme besimin, tregon qarte se besimi apo doktrina juaj ka ne qender mendjen e njeriut, dhe aspak mesimin e Perendise. Po te arsyetoj simbas llogjikes tende po te them se, a e di ti se ne bote ka me shume te keqe se sa te mire?? A e di ti se, gjemba dhe ferra ka me shume se sa ka grure? Une e pranoj deshmine tende dhe te them se, gjithmone e keqja ne kete bote do te jete me shume se e mira, deri si ti vije ora dhe te mos ekzistoje me e keqja. Gjithmone besime dhe besimtare te reme, do te kete me shume se sa besimtare te vertete, qe njohin dhe besojne Perendine e Verte dhe Birin e Tij, Zotin Krisht. Ja pra ti nuk na dhe ndonje lajm qe nuk e dinim por vecse na deshmove ate qe eshte e vertete. Jezusi i krahasoi te krishteret e vertete, me "kripen". E di ti gimce se sa eshte raporit i "kripes", krahsuar me te gjithe elementet qe i hidhen "gjelles"? No coment
Nuk do të ndërhyj në besimin tuaj, kjo nuk më lejohet aq më tepër kur jam në nëforumin katolik, mirëpo tema e hapur sot, për një ngjarja para shumë kohësh tregon diçka tjetër, e jo njohjen e Perendisë!
Për ndryshe nuk ka asnjë problem, e respektoj atë që the ti, mirëpo gjithsesi nuk pajtohem me ty.
"Ju e keni fenë tuaj (që i përmbaheni) ne e kemi fenë tonë (që i përmbahemi)" (Kur'an 109)
"Do ta njihni të vërtetën dhe e vërteta do t'ju bëjë të lirë" (Gjoni 8:32)
Çdo të mirë!
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Per cdo vjet konvertohen keta persona te njejt
Elhamdulilah, vec po shtohen keta krishteret![]()
Krijoni Kontakt