Close
Faqja 51 prej 57 FillimFillim ... 414950515253 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 563
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Budall ti po fyan nje figur qe e nderon krejt bota dhe nje ikon shqiptare gjithashtu dhe nje figur shum te madhe shqiptare si skenderbeu ne qdo postim por ti nuk di as te fyesh per at merr ksi paralajmrime shiko neper tema se qfar shkrime ben ti perzihesh gjithka fol me banalitet te madh ne qdo tem dhe ofendon te gjith! kta moderator jon qarru ty moti u duft met njek pi ktuhi...

edhe ne fillim te forumit u duft me cek qe budallt ne spitalijn e shtimes kan vendin jo ktu dhe gllup qorr aty po thot qe eshte nen forumi katolik dhe nuklerohet fyrje per ta to ndersa ne nen forumin musliman jo vetem qe ti fshihen postimit por duhet patur frik se aty kris ALLAKABUMMM! lol
    ti teveqel , e din perse e fshine postimin tim apo videon qe solla une?? aty kishte argumente te bollshme per dallaveret e terezes ,per mallverzimet ,nga vete katoliket e saj, ndersa ti mundohesh tja ritish namin normal qe i fshini se nuk ju vjen mire kur ua zbulojne bithet

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Ani atehere qenka aq me lehte per ty te pergjegjesh pyetjen time: Cila nga kategorite mungon konkret? Nese jane te gjitha, mund ta emertosh nje nga to te pakten.
    Prek realitetin, njė tjetėr kategori qė unė nuk e kam cekur

Nese e marim per baze te "verteten tende", ke te drejte.
    E vėrteta ime mbeshtetet nė departamentin amerikan

Sepje jam refuzues rrenjesor i Islamit. Nuk ka as hebre, as katolik e aske tjeter qe e refuzon Islamin me shume se une. Une jam "maja" e tere ketyre adresateve te Kuranit. Vullnetarisht.
    Dhe kjo ėshtė arsyeja pse mendon se ato versete ndėrlidhen kryekput me ty?!

Kryesorja verseti tregon se "kundershtaret" quhet majmuna e derra. Kjo mjafton. Kjo me jep mua te drejte t'i quaj "kundershtaret" majmuna e derra. Pra edhe Muhamedin. Me kaq cofi teoria jote qe ne jobesimtaret apo karikaturistet daneze sulmojne "te paret".
    E keqkuptove prapė versetin. Verseti tregon njė realitet nė tė kaluarėn se si njė popull i tėrė u shėndrrua nė derra dhe majmunė, pos njė pjese tė vogėl tė tyre qė nuk e thyen urdhėrin. Bėn fjal pėr kohėn e kaluar dhe nuk ka pėr qėllim tė sotmen.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    [Jemi mėsuar nga tė Krishterėt ta degradojnė Zotin dhe tė shpifin ndaj Tij, andaj as kjo pergjigje e jotja nuk mė ēuditė. Mos e pati borxh Zoti tė na i tregonte tė gjithė?!
    Siē po na mesoni ju se Zoti eshte i "degradueshem"!!!
    Po ne shqiptareve na e ka per borxh te thote se kush ishte profeti qe zbriti per ne......shqiptareve them, se ata qe e ndjejne veten arab, e dine qe u ka zbritur Muhamedin!!
    Aspak kontradiktore, varroseshin femrat e gjalla kur lindnin nė njė familje tė shquar dhe tė pasur, meshkujt e familjeve tė varfėra ishin rob, femrat robėresha apo edhe lavire tė kohės ngase garonin cila po then rekorde me numrin mė tė madh tė meshkujve me tė cilėt kishte kryer punė, meshkujt e familjeve tė pasura ishin tė priviligjuar dhe vendimarrės, femrat e familjeve tė pasura siē thashė varroseshin tė gjalla ngase konsiderohej nėnēmim dhe ndjellje e tė keqės, adhuronin idhuj dhe idole tė ndryshme disa prej tyre tė formėsuara nga hurmet dhe kur kishin uri i hanin "zotat" e tyre. A nuk ėshtė kjo jo-njerėzore?! Keto ishin disa nga zakonėt e tyre, sa i pėrket tregtisė e pėrserisė se Mekka nuk ishte vend tregtie por karvanet niseshin nga aty pėr tė tregtuar nė Sham, Basra apo dikun tjetėr.
    Shiko sa idiotesira qe shkruan dhe qe me e keqja u beson!!
    Ne asnje shkrim historik te kohes nuk sillen sjellje te tilla si varrimi per se gjalli, perpos haditheve arabe te Muhamedit!!!
    Thua se arabet ishin populli me i prapambetur ne bote, por pastaj flet per familje te pasura e te shquara!!
    Te pasurit varrosnin per se gjalli vajzat e tyre, e pastaj martoheshin me ke???Me vajzat e te varferve qe ishin medoemos lavire apo roberesha sipas dokrrave te tua!!???
    Te hash hurmat eshte jonjerezore sipas "logjikes" tende te paster???!!
    Sa e bukur perralla e Muhamedit, i cili e ndryshoi ate popull "barbar"qe nuk kishte akoma sulmuar asnje popoull tjeter, ne popullin "paqesor" qe dogji tere gadishullin arabik dhe Afriken e veriut!!
    [QUOTE]Kjo nuk qendron, ata kishin 4 idhuj kryesor tė tjerėt ishin tė vegjėl, ata 4 quheshin Menat, Lati, Uzat dhe Hubel[/QUOTE
    Dhe "allahu" ishte tek ata te vegjlit???!!!]
    "e u ēuan tere jevgjit e Pakistanit dhe te gjithe stanit arab" , ky ėshtė pėrgjithėsimi qė bėrė ti dhe ndaj tė cili unė tė tregova se ata as tė njejtėn gjuhė nuk kanė dhe nuk ishin tė gjithė qė reaguan, pėr dallim nga ti qė i pėrgjithson, e ku vie nė rėnd reagimi i tyre pėr shqiptarėt e Maqedonisė kur nga disa prej vendeve tė tyre ka njerėz tė njejtė?! Ky ėshtė absurditet mė i madh qė ti ua ofron atyre.
    Oj gjoja zgjut:"filli i logjikes ishte se, u ngriten e dhe jevgjit e Pakistanit per nje zhgarravine qe beri nje danez ne Evrope, pasi ata i perkasin "umetit"te Muhamedit, kurse ti myslimani i emancipuar i Kosoves, po na vjen te na tregosh se myslimanet shqiptare jane te ndare nga muslimanet e Maqedonise...!!"...hajde hoxhe, hajde....
    Flasim per fč dhe jo per gjuhe, edhe pse tashme 40% e pakistanezeve dhe iranianeve, flasin arabisht!!Eshte e njejta lumturi qe i urojne vetes mjaft islamike kosovare e maqedonas, biles edhe ketu ne forum!!
    Sipas kritereve tua Don Anton Kēira na del tradhėtar, ngase punoj pėr armikun, i dha njė poenė tė madhe diplomacisė sė Beogradit.
    Per cilat kritere e ke fjalen???
    Ne ē'menyre i dha nje "poene"(?) diplomacise se Beogradit??
    Nese siē mendoj, poene do te thote ndihme, duke i quajtur serber vrases, ndihmohet diplomacia serbe???Ne cilin meander te logjikes njerezore, ka kuptim kjo idiotesi??!!!Po si ka mundesi qe islamiket jane kaq qorra dhe te ligj, qe ne vend qe te ngrejne gishtin kunder vellezerve "muxhahide", te cilet me aktin e tyre tregonin botes ate qe thonin serbet per shqiptaret, qe jane te ligj dhe fondamentaliste, kuder botes se lire dhe te lidhur me terrorin arab!!!
    Je tėrėsisht gabim, asnjėherė muslimanėt nga Kosova dhe Evropa nuk kanė reaguar pėr vrasjet nė Afganistan apo dikund tjetėr ku janė vrarė muslimanėt nga ana e jo-muslimanėve. Karikaturat ishin tė pėrmasave globale andaj reagimi ishte nga ēdo vend.
    Hahaha...te permasave globale...!!!! O trim, po te mos kishin filluar me lehur qente e stanit arab anembane, askujt nuk do t'i kishte rene ne sy se ēfare zhgarravine arabi beri nje cope gazetari danez ne vendin e tij, ne respektin e kushtetutes se vendit te tij!!
    Sa i pėrket hoxhės paqėmadh mjafton ligjerata e fundit pėr Bashkim Kombėtar nė TV Vali tė Enjtėn e kaluar pėr tė treguar cilėsitė e atdhedashurisė dhe afrimit tė shqiptarėve pa dallim feje
    Per tu habitur kjo logjika jote!! E pra, une jam i sigurt se ti e ke pare videon ne te cilen Kēira merr pjese ne festen e Hashures dhe flet per te njejtat gjera!!! Hajt ma provņ tashi qe eshte logjike atdhedashese dhe joperēarese kjo e jotja(dmth joarabe)!!!
    Nuk ke tė drejtė, ngase unė nuk po tė quaj ty, por po e quaj njė njeri i cili ende ėshtė gjallė dhe nuk ka nevojė qė askush t'i bėhėt avokat pa kerkuar. Nėse ty tė quaj tradhėtar atėherė reago, por jo nėse e quaj njė njeri pėr tė cilin shumica e shqiptarėve reagojnė dhe nuk pajtohen me qendrimet e tij, pavarėsisht pse ky njeri ėshtė idoll i yti.
    Une mendova te njejten gje kur pashe plogeshtine eplote te shqiptareve pas aktit xhihadist te vellezerve famekeqe!!! E mendoj se ēdo shqiptar me pakez seder ka reaguar ne te njejten menyre...prandaj kur ti denon ate lloj mendimi pas 3 vjetesh, une ne fillim kerkoj te te shpjegoj se eshte nje reagim i natyrshem, nen shtysen e mllefit dhe zhgenjimit. pastaj kur ti vazhdon te me quash tradhetar, une te quaj gjarper wahabist, qe kekon te helmosh mendjen , tashme te turbulluar perej islamikeve, te Shqiptareve!!
    Bile une ta pate shpjeguar edhe me nje shembull, siē perdoret per femijet e kopshtit:"nese une vij e te shpetoj nga nje armik qe te ka vrare vellane, e pas pak kohe nje vella yti planifikon vrasjen e vellait tim e ti kur e zbulon nuk leviz as gishtin, reagimi im pare eshte ai qe patem ne rastin ne fjale:"u paska dash qe ta lija t'ju vriste te gjitheve armiku, apsi nuk e paskeni meritu ndihmen time".....

Jo nė kėtė pikė unė pajtohem me ty, por kjo s'ka tė bėjė me realitetin tė cilin po debatojmė, ngase pėr tė tjerėt e shpjegova se nuk mendojnė si ne andaj janė tė hapura edhe opsionet tjera.
    Kė e merr pėr referencė vetėn?! epo mbase ke tė drejtė
    Kur fola per "gomere" e kisha fjalen per ata qe permend ti....ji m ei vemendshem ne debat!!
    Asnjehere nuk perdor epitete pa qellim e pa shkak, prandaj, perqendrohu!!
    Unė e kam shprehė qendrimin tim kundėr ketyre fenomeneve dhe jam i rradhitur nga kundėrshtarėt e atyre qė sulmojnė Amerikėn (nga shqiptarėt e kam fjalėn). Kėtė e kam bėrė kaherė pse nuk tė ka rastisur tė lexosh opinionet e mia ėshtė diēka krejt tjetėr.
    Nuk bėj ndarje midis shqiptarėve, as nė tė kaluarėn, as nė tė tashmėn, e as nė tė ardhmen.
    Eshte pikerisht per kete qe une vazhdoj te debatoj me ty, pasi tek e fundit ti je nje shqiptar qe perpiqet te punoje per Shqiperi, edhe pse i verbuar dhe helmuar nga vreri wahabist!!
    Perndryshe do te te injoroja si blueton apo disa, per te cilet nuk ka shpresa qe te behen shqiptare(ne kuptimin atdhetar te fjales)!!
    Absolutisht ne nuk manipulojmė me figurėn e tij, thjeshtė qendrojmė kundėr atyre qė i gėzohen vrasjes sė Adem Jasharit dhe familjes sė tij.
    Askush nuk i gezohet vrasjes se Ademit, por aktit heroik te tij, ka shume dallim!! Pikerisht, aq me shume per kete akt heroik, shqiptaret anembane duhej te denonin njezeri veprimin e "xhihadisteve", qe hodhi nje hije te rende mbi sakrificen e tere deshmoreve e pikerisht kete theksonte ligjerata e Kēires!!
    Mendimi yt dhe paragjykimi nga ana jote se ata atdhetar sot qenkan bėrė mjet i pėrēarjės, gjė e cila nuk qendron.
    Jo,jo....mos mi dridh fjalet!! Une them se edhe ai qe ka luftuar per atdhe mund te gaboje e, na ate rast duhet te pergjigjet per gabimet. Te luftosh per atdhe nuk do te thote te jesh i paprekshem!!
    Ne rastin ne fjale, fakti qe hoxha na paska luftuar(sipas tij), nuk i jep te drejten te beje ē'te doje me mendjen e "xhamatit" te tij, e aq me pak ta ngreje kunder shqiptareve te fese tjeter, biles as kunder popullsise serbe apo greke e maqedonase!! Nese e ben atehere duhet te pergjigjet per ligesine e tij! Pike.
    Opinioni im askund nė asnjė rast nuk cenon unitetin kombėtar, thjeshtė e qartėsova njė gjė se nuk mbaj pėrgjegjėsi pėr opinionėt e tė tjerėve.
    Opinioni yt eshte se myslimanet kosovare nuk kane lidhje me myslimanet maqedonas dhe se sekush duhet te shikoje punen e tij, edhe ne rastin kur pune eshte e nivelit kombetar(shih vell.Duka):ky opinion shkon kunder unitetit kombetar!
    Realiteti ėshtė krejt ndryshe. Muslimanėt nga mbarė bota e shohin si Zot, tė Krishterėt arab (tė cilat janė nė numer mjaft tė madh) e konsiderojnė poashtu Zot. Si njė Krishterė qė je po del nė kontradiktė me fetarėt e tu.
    Po u kacavirresh pasqyrave!!
    Se si e shohin myslimanet une e di, por ne po flisnim per idhullin e adhuruar prej babait te profetit tend te kulluar: ai idhull quhej "allah"!!
    Vijon se ju jeni idhujtare te emancipuar!!
    Pallavra janė fjalėt e tua kur pasi t'i tregova argumentet nga Kur'ani nė mungesė tė pergjigjes fillon me eksplorime dhe pyetja nga tematikat e tjera.
    Pallavrat ne te cilat besoni ju mysliamnet, ua diktojne arabet e me duket se pergjigjet nese nuk jane ne perputhje me direktivat, ju nuk i quani te tilla!!
    Ne cilin liber thuhet se Ungjilli u "zbrit"??!!
    Ne cilin liber thuhet se te krishteret besojne ne "tre" zota"???!!
    Me cilin liber "origjinal" e keni krahasuar Biblen per te thene se eshte ndryshuar???!!
    Keto jane pallavrat ne te cilat besoni!!!
    Fole per pallavra e une po te flas per pallavrat e juaja, kush nderroi tematike??!!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Siē po na mesoni ju se Zoti eshte i "degradueshem"!!!
    Po ne shqiptareve na e ka per borxh te thote se kush ishte profeti qe zbriti per ne......shqiptareve them, se ata qe e ndjejne veten arab, e dine qe u ka zbritur Muhamedin!!
    Po ja pretendime se Zoti gabon dhe i dalin gjėrat huq paraqet njė degradim pėr tė, kush jemi unė dhe ti tė ja obligojmė Zotit tė na tregoj pėr Profetet e tjerė?!

Shiko sa idiotesira qe shkruan dhe qe me e keqja u beson!!
    Ne asnje shkrim historik te kohes nuk sillen sjellje te tilla si varrimi per se gjalli, perpos haditheve arabe te Muhamedit!!!
    Thua se arabet ishin populli me i prapambetur ne bote, por pastaj flet per familje te pasura e te shquara!!
    Te pasurit varrosnin per se gjalli vajzat e tyre, e pastaj martoheshin me ke???Me vajzat e te varferve qe ishin medoemos lavire apo roberesha sipas dokrrave te tua!!???
    Te hash hurmat eshte jonjerezore sipas "logjikes" tende te paster???!!
    Sa e bukur perralla e Muhamedit, i cili e ndryshoi ate popull "barbar"qe nuk kishte akoma sulmuar asnje popoull tjeter, ne popullin "paqesor" qe dogji tere gadishullin arabik dhe Afriken e veriut!!
    Unė tė tregova pjesė nga historia Arabe, eksploro ti nėse nuk beson

Dhe "allahu" ishte tek ata te vegjlit???!!!
    All-llahu nuk ishte i pėrfshirė nė besimet Pagane tė Arabėve

Oj gjoja zgjut:"filli i logjikes ishte se, u ngriten e dhe jevgjit e Pakistanit per nje zhgarravine qe beri nje danez ne Evrope, pasi ata i perkasin "umetit"te Muhamedit, kurse ti myslimani i emancipuar i Kosoves, po na vjen te na tregosh se myslimanet shqiptare jane te ndare nga muslimanet e Maqedonise...!!"...hajde hoxhe, hajde....
    Flasim per fč dhe jo per gjuhe, edhe pse tashme 40% e pakistanezeve dhe iranianeve, flasin arabisht!!Eshte e njejta lumturi qe i urojne vetes mjaft islamike kosovare e maqedonas, biles edhe ketu ne forum!!
    Tek aspekti gjuhėsor i tyre ke dėshtuar nė tėrėsi aq mė shumė me shifren 40%
    Kur ėshtė ēėshtja Islame tė gjithė jemi bashkė, kur ėshtė ēėshtja individuale nuk e perkrahim atė qė mendon se e ka mirė.

Per cilat kritere e ke fjalen???
    Ne ē'menyre i dha nje "poene"(?) diplomacise se Beogradit??
    Nese siē mendoj, poene do te thote ndihme, duke i quajtur serber vrases, ndihmohet diplomacia serbe???Ne cilin meander te logjikes njerezore, ka kuptim kjo idiotesi??!!!Po si ka mundesi qe islamiket jane kaq qorra dhe te ligj, qe ne vend qe te ngrejne gishtin kunder vellezerve "muxhahide", te cilet me aktin e tyre tregonin botes ate qe thonin serbet per shqiptaret, qe jane te ligj dhe fondamentaliste, kuder botes se lire dhe te lidhur me terrorin arab!!!
    I dha poenė ngase konstatoj se Millosheviēi nuk ka kryer krim, e kur njė shqiptar e thotė kėtė ēfarė do tė thotė jo-shqiptari?!
    "Vėllezėrit Muxhahid" siē po i quan ti i kam kundėrshtuar dhe i kundėrshtoj ēdo herė, mos kerkohet diēka mė tepėr nga unė?!

Per tu habitur kjo logjika jote!! E pra, une jam i sigurt se ti e ke pare videon ne te cilen Kēira merr pjese ne festen e Hashures dhe flet per te njejtat gjera!!! Hajt ma provņ tashi qe eshte logjike atdhedashese dhe joperēarese kjo e jotja(dmth joarabe)!!!
    Hahahahaha Kēira shkon tek Bektashijtė ata tė cilėn nuk konsiderohen brenda frymes Islame, janė pjesė e njė misticizmi dhe devijim drejt Krishterimit Ortodoks, madje shumė gjėra i kanė tė pėrbashkėta me ta.
    Edhe hoxha ishte me Don Lush Gjergjin ēka ēon peshė kjo?!

Une mendova te njejten gje kur pashe plogeshtine eplote te shqiptareve pas aktit xhihadist te vellezerve famekeqe!!! E mendoj se ēdo shqiptar me pakez seder ka reaguar ne te njejten menyre...prandaj kur ti denon ate lloj mendimi pas 3 vjetesh, une ne fillim kerkoj te te shpjegoj se eshte nje reagim i natyrshem, nen shtysen e mllefit dhe zhgenjimit. pastaj kur ti vazhdon te me quash tradhetar, une te quaj gjarper wahabist, qe kekon te helmosh mendjen , tashme te turbulluar perej islamikeve, te Shqiptareve!!
    Bile une ta pate shpjeguar edhe me nje shembull, siē perdoret per femijet e kopshtit:"nese une vij e te shpetoj nga nje armik qe te ka vrare vellane, e pas pak kohe nje vella yti planifikon vrasjen e vellait tim e ti kur e zbulon nuk leviz as gishtin, reagimi im pare eshte ai qe patem ne rastin ne fjale:"u paska dash qe ta lija t'ju vriste te gjitheve armiku, apsi nuk e paskeni meritu ndihmen time".....
    Askund nuk tė kam quajtur tradhėtar, pra bėj kujdes!
    Shembulli yt ėshtė shumė i mirė, pra lėrė amerikėn ta konstatoj se nuk e keni merituar ndihmėn time, e jo vet shqiptari ta shanė shqiptarin.

Kur fola per "gomere" e kisha fjalen per ata qe permend ti....ji m ei vemendshem ne debat!!
    Asnjehere nuk perdor epitete pa qellim e pa shkak, prandaj, perqendrohu!!
    Ketu jem duke biseduar vetėm unė dhe ti dhe nė moment kur thua se a bisedohet me gomerė jep tė kuptohet se bėhėt fjal pėr njėrin nga ne.

Opinioni yt eshte se myslimanet kosovare nuk kane lidhje me myslimanet maqedonas dhe se sekush duhet te shikoje punen e tij, edhe ne rastin kur pune eshte e nivelit kombetar(shih vell.Duka):ky opinion shkon kunder unitetit kombetar!
    Ketu qendron gabimi dhe keqkuptimi. Myslimanėt e Kosovės nuk bartin pergjegjėsi pėr veprimet e Myslimanėve tė Maqedonisė qofshin pėr tė mirė apo pėr tė keq! Uniteti ska dyshim se duhet tė ekzistoj midis shqiptarėve dhe midis muslimanėve tė ketij kombi, por pergjegjėsia nga uniteti dallon!

Po u kacavirresh pasqyrave!!
    Se si e shohin myslimanet une e di, por ne po flisnim per idhullin e adhuruar prej babait te profetit tend te kulluar: ai idhull quhej "allah"!!
    Vijon se ju jeni idhujtare te emancipuar!!
    Nuk mbahet mend tė kėtė pasur idhull me pseudonim "Allah"

Pallavrat ne te cilat besoni ju mysliamnet, ua diktojne arabet e me duket se pergjigjet nese nuk jane ne perputhje me direktivat, ju nuk i quani te tilla!!
    Ne cilin liber thuhet se Ungjilli u "zbrit"??!!
    Ne cilin liber thuhet se te krishteret besojne ne "tre" zota"???!!
    Me cilin liber "origjinal" e keni krahasuar Biblen per te thene se eshte ndryshuar???!!
    Keto jane pallavrat ne te cilat besoni!!!
    Fole per pallavra e une po te flas per pallavrat e juaja, kush nderroi tematike??!!
    Kur'ani thotė se Ungjilli i zbriti Krishtit!
    Kur'ani thotė se tė Krishterėt besojnė trininė!
    A ka diēka ketu qė quhet pallavėr?!
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Paske me kope nje dite prej te fryhnes. Ruju!
    Me se miri shko fryju atje te xhamia, ku je msu. Se kur t fryhesh para meje se je musliman, eshte e njejta si ata shqiptaret e nershem qe u fryshin se jane jugosllave. Si ata, si tipi yt jeni botheshitesa edhe pse bleresin e keni tjete: Njona pale shkijet, tjetra osmant.

Te pershendet Kaurri
    agaggagag

Ku po t'dhem
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

nga gimche;
    Askund nuk tė kam quajtur tradhėtar, pra bėj kujdes!
    Shembulli yt ėshtė shumė i mirė, pra lėrė amerikėn ta konstatoj se nuk e keni merituar ndihmėn time, e jo vet shqiptari ta shanė shqiptarin.
    po, por duhet t'a konstatojme ne, para se t'a konstatoje amerika,
    sepse , ne , i jemi borxhli amerikes dhe Zotit, qe n'a shpetoi nga nje tmerr i sigurte.
    kur them "ne", nenkuptoj kombin shqiptar , e jo vetem kosoven.
    "ne" , nuk mund te qendrojme pasive , pasi keshtu jemi "mosmirnjohes", dhe ky eshte virtyti me i keq .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 17-08-2010 mė 11:38
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Nese Djalli ndalon te nencmohen, ofendohen apo urrehen pjeset jomuslimane te shqiptareve, atehere per mua Djalli eshte Zoti.
    Pun per ty se kush eshte djalli.

PER MUA ZOTI ESHTE ZOTI & DJALLI DJALL !ØØ!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    ju noftoj se sot ne oren 21.30 mund ta degjoni hogj Dr. Shefqet Krasniqin drejtperdrejt nga prishtina nga radio kosova e lir ne radio ne kosov dhe ne mbar boten permes internetit ne dhjetra radio si kosova e lir www.radio-pendimi.info

Ta njohim tė vėrtetėn

Ēdo tė martė ora 21:30 me ligjerues Dr. SHfqet Krasniqi

Email adresa ku ju mund tė shkruani pyetje ėshtė
    tanjohimteverteten@hotmail.com

Dhe Telefoni pėr direkt pyetje +381 (0)38 249 237

SMS Pyetje : 00377 44 156 614

ju te cilet e urreni ket njeri ju kisha lut te degjoni ket ligjerat sot e ndoshta ajo urrejtje mund te kthehet ne dashuri ndaj keti personi sepse ky hogj me zerin e ti te embel me urtsin dhe me diturin e ti ka arrit ti zbut shum zemra jo vetem ne kombin shqiptar por ka ndiku edhe ne shum persona tjer te kombeve te ndryshme ne mbar boten andaj nuk do jet qudi qe edhe zemrat tuaja te zbuten sot

Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Ēdo ditė prej orės 13:30 ligjerata me Dr. Shefqet Krasniqin, nė Xhaminė e Madhe nė Prishtinė
    Ti je hija e Kastriotit

ne lidhje me kete teme qe si duket nuk ka fund , dua te sjell dy versete kuranore qe me se miri shpallin se te krishteret me te vertete e kane shperblimin te Zoti, me keto tri kushte ;
    1)kush beson Perendine
    2)kush beson boten tjeter
    3)ata qe veprojne mire

qe jane ma merr mendja kushtet baze te cdo besimtari qe beson ne Zot, kjo eshte me se e logjikshme besoj.

lexoni keto versete te kuranit dhe cdo njeri mund te konkludoje ashtu si e kupton vete;

KUR'AN-2:62.Ata qė kanė besuar (me gojė) madje edhe Hebrenjtė, tλ krishterėt dhe Sabi’inėt – kushdo qλ beson Perėndinλ (si ėshtė urdhėruar) dhe jetėn tjetėr, e bėnė vepra tė mira, pėr ata, me tė vėrtetė, ka shpėrblim te Zoti i tyre; pėr ta nuk ka kurrėfarė droje, e as mėrzie!

dhe si te mos mjaftonte kjo , vjen dhe verseti tjeter , nga nje kapitull tjeter i kuranit qe thote te njejten gje;

KUR'AN-5:69.Ata qė besojnė, madje Hebrenjt, tλ krishterėt dhe Sabi’inėt; - kushdo qλ beson Perėndinė (si ėshtė urdhėruar), jetėn tjetėr dhe punon vepra tė mira, pėr ta nuk ka kurrfarė droje as mėrzie.

po ashtu e verteton edhe ky verset kuranor, qe thote se besimtare te vertete ka edhe te krishtere ;

KUR'AN-3:113.Ata nuk janė tė njėjtė. Disa nga ithtarėt e Librit janė nė tė drejtėn: nė orėt e natės lexojnė versetet e Librit tė Perėndisė dhe bėjnė namaz.

dhe menjehere eshte verseti vijues qe eshte ngjitur me ate me lart;

KUR'AN-3:114.Ata besojnė Perėndinė dhe Ditėn e Kijametit dhe insistojnė pėr vepra tė mira, e tė pengohen nga ato tė shėmtuarat dhe prijnė kah e mira. Kėta janλ ndėr tė mirėt.

pra ; ku e gjeti hoxh krasniqi faktin se te gjithe te krishteret jane jobesimtare,
    po ku e gjeti hoxhe krasniqi qe te gjithe ata qe deklarohen myslimane jane besimtare , kur ne kuran thuhet se;

KUR'AN-2:8.Ka disa njerėz qλ thonė: “Besojmė nλ Perėndinė dhe jetėn tjetėr!” – por, ata nuk janė besimtarė.
    KUR'AN-2:9.Ata pλrpiqen tė mashtrojnė Perėndinė dhe ata qė besojnė, por vetėm mashtrojnė veten, e ketė nuk e vėrejnė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 17-08-2010 mė 12:41
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Faqja 51 prej 57 FillimFillim ... 414950515253 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •