Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 57
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    E thone pastaj;qe shqiperia nuk po ecen perpara...
    "Shqiperia po ndyshon".
    Prej 5 milion shqiptarve del ndonjë tarzan ej..

Nejse këtë vrasje e paska bo sigurisht ndonjë i ri e tani ja kan lën plakut se ashtu kshtu ai gati qenka me i ngjit edhe nja 2..3 vjet i mban burg dhe shkon për atë dynja.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Por...ti...nuk di te shkruash shqip.
    Te rekomandoj te ndjekesh me kujdes mesimet nga klasa e 5-te ne te 8-ten.
    shoku

une dhe bej naj gabim se ka vite
    jashte

po ato kushot e mi nga tropoja sbejne

shko te jap adresen
    tako ndonje se ta mesojne shqipen me presje e pika qe te mos besh me gabime

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga E=mc² Lexo Postimin
    Mire e ke ti, normale qe leku e hedh shurren perpjet. Por do vij nje kohe qe ate shurren do ta kthejn ne surratin e tyre.

P.s Kush qenkan keta qe hykan dhe dilkan per vrasje sa hap e mbyll syte, se tani na bere sikur jetojm ne Kingston te Xhamajkes, del e vret tjetri per qejf dhe hyne ne burg per te bere adetin dhe pastaj del ne rruge prap...
    shiko rastin ne durres

luan currin e liruan beri krime perseri u lirua perseri

dhe 4 u vrane se nuk u denua

3 me luanin
    e nje vetem para 2 ditesh
    i biri 18 vjec

se po ti mbanin ne burg si vriste kush

dritan dajiti ne arrati
    babi guzhinier i berishes
    me dokumenta te rregullta policie
    me vone thane fallco me mbulu gjurmet

4 police te vdekur

e lista ska fund

se nuk i denojne

ja kur te dali dhe dritani mas nja 3 vjetesh

se ka qene shoku klases argita berishes
    dhe dikur dashnori
    do shikosh do mesosh do kuptosh
    Ndryshuar për herë të fundit nga landi45 : 13-08-2010 më 12:09

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Shqipetaret ne pergjithesi nuk jane mesuare te jetojne me ligje . Hakmarrja eshte kanun i shqipetareve dhe duhet te ekzistoje sa te jene shqipetaret.

Me vjene mirre qe ende ekzistojne shqipetare qe mbrojne gjakun dhe familjen simbas traditave shqipetare. Ne Maqedoni ,mbas lufte jane vra afer 800, shqipetare qe ende a'skushi nuk dha pergjegjesi per keto vrasje .

HAKMARRJA DUHET TE EKZISTOJE , EDHE NJE KOHE TE GJATE PER SHQIPETARET,DERI SA DISA NJERES TA KUPTOJNE SE NUK VRITET NJERIU PER TRIMERI .

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Shqipetaret ne pergjithesi nuk jane mesuare te jetojne me ligje . Hakmarrja eshte kanun i shqipetareve dhe duhet te ekzistoje sa te jene shqipetaret.

Me vjene mirre qe ende ekzistojne shqipetare qe mbrojne gjakun dhe familjen simbas traditave shqipetare. Ne Maqedoni ,mbas lufte jane vra afer 800, shqipetare qe ende a'skushi nuk dha pergjegjesi per keto vrasje .

HAKMARRJA DUHET TE EKZISTOJE , EDHE NJE KOHE TE GJATE PER SHQIPETARET,DERI SA DISA NJERES TA KUPTOJNE SE NUK VRITET NJERIU PER TRIMERI .
    Une te vras ty ti me vret mua?
    Kush perfiton,ose ku eshte fundi??=??

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442

Kurse une preferoj qe njerez si puna jone te futen ne auschwitz , edhe aty ta shijojne barbarizmin e tyre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Hakmarrja esht rezultat i krejt ksaj... kure shteti nuk ndan drejtsin dhe si pasoj e kti mose funksionimi te shtetit ligjor njeriu del dhe gjykon vet.
    Nji shoqri e till si kjo e jona dotë vuaj pasojat ,edhe pse ato pasoja nuk i vren shoqria shqiptare per mendimin tim jon nji kancer ne shoqrin ton qe vret ngadal ,por vret e nuk te falë,kombin tonë te ardhmen dhe prosperitetin shoqror e ne veqanti perparimin kombetar.
    Turp.................per ata qe lejojn vet gjygjsin, per qeverin dhe perkrahsit e k'ti mentaliteti te mykur ne kokat shqiptare ,te nji mentaliteti kanibalist e jo njerzor.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Jeni per te ardhur keq.......sa njerez te eger!!!! Te gjykoni hakmarrjen si te drejte, te vrasesh pa pike meshire edhe te ndihesh krenar per punen e kryer hmmm egersi kaluar egersise!!

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Kurse une preferoj qe njerez si puna jone te futen ne auschwitz , edhe aty ta shijojne barbarizmin e tyre

Jo njerezit..... Evropa gjithe shqipetaret kolektivishte i ka futur ne auschwitz. Izolimi gjeografik i dy shteteve shqipetare nuk eshte rastesi , pore eshte izolim i pastert deri s'a shqipetaret te vetedisohen, se nuk vritet njeriu per nje fjale goje .

Jemi duke e cuditur gjithe boten me budallalleqe . Nje numer i madhe shqipetaresh kerkojne azil ne vendet e evropes perendimore ,se nuk munde te kthehet ne vendelindje me deklarata per shkake te hakmarrjes.

Shqipetaret vetem per nje zenke (gabim ne trafik) e nxjerre revolen,dhe ja drejton vellaut te vete.

Paramendoni se c'fare populli jemi ne ,edhe ne ahengje (dasma gezime ) vriten njeres me te afert te familjes duke kersitur kallashnikovi .

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Jo njerezit..... Evropa gjithe shqipetaret kolektivishte i ka futur ne auschwitz. Izolimi gjeografik i dy shteteve shqipetare nuk eshte rastesi , pore eshte izolim i pastert deri s'a shqipetaret te vetedisohen, se nuk vritet njeriu per nje fjale goje .

Jemi duke e cuditur gjithe boten me budallalleqe . Nje numer i madhe shqipetaresh kerkojne azil ne vendet e evropes perendimore ,se nuk munde te kthehet ne vendelindje me deklarata per shkake te hakmarrjes.

Shqipetaret vetem per nje zenke (gabim ne trafik) e nxjerre revolen,dhe ja drejton vellaut te vete.

Paramendoni se c'fare populli jemi ne ,edhe ne ahengje (dasma gezime ) vriten njeres me te afert te familjes duke kersitur kallashnikovi .
    E sipas teje zgjidhja jote eshte te kthejme mbrapsht kanunin qe njerezit te mos vrasin me ?

Kanuni aty ka qene tek maloket per shekuj te tere ,por prapeseprape ata i kane ngrene koken njeri-tjetrit.

Zgjidhja nuk eshte kanuni , por dalja prej injorances .

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •