tani ja ke fut kot daku, gjahtarit i shijone me shume preja kur e mundon pak, jo kur vete te ferra dhe e gjen gjysem te plagosur. nje dashuri pasionante zakonisht lind atehere kur ka loje dhe mundim brenda, pa loje ajo do quhesh seks i thate. kjo vlen ne pergjithesi per c'do mashkull, vetem te djegurit bien brenda edhe atehere kur preja ju vin vet. te pakten keshtu e shoh une.
megjithese, ta kapa filmin ku do te dalesh kodosh. e shoh, e shoh, ti dashke ta hidhke tjetren tuc vetem me ca postime, pa u vrare fare. lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
pse nuk shijon vetem nje frut , por kerkon te shijosh fruta te ndryshem si molla ,qershia ,dardha , hurmat , shega , rushi,banania,fiku, luleshtrydhe ?
sepse ke deshiren per te shijuar cdo frut pasi cdo frut ka shije te ndryshme dhe nje pervoje te kendshme pasi i shijon .
a jane frutat te gjitha njesoj ?
a nuk eshte tundim te shijosh nje molle pasi ke ngrene bananen ?
besoj se e ke mare pergjigjen.
shpresoj te mos dukem vulgar dhe pa modesti ne menyren e te pergjigjurit.
Maratonomakut i pelqeka molla pasi ka ngren banane. Interesante.
Walchiria te lutem mos i fut te gjith meshkujt ne nje thes se nuk jan te gjith njesoj.Pse ju meshkujt doni dashnore kur keni gru ne krahe ??
Ka plot meshkuj te till kte nuk e mohoj. Ktu ku jetoj un shumica derrmuese e ktyre meshkujve jan mexikanet dhe zezaket. Mexikani hecen ne rruge me femiet dhe nusen dhe kur kalon ndo nje femer kthejn gjith koken, i shkelin syrin etc etc
Ca mesojm nga ky fakt? Qe kjo lloj sjellje ka te bej me nivelin e njeriut. Ti nqs rrethon veten me meshkuj te ulet domosdo qe do te duket se te gjith meshkujt jan njesoj.
Pyetja ime per meshkujt: si keni qene sot? mire?"![]()
pse ju meshkujt nuk late shtylle , peme dhe mur pa lagur, me keq se qente
nuk dini ta mbani si ne femrat?
dhe kujtoni se nuk dukeni
TURP![]()
kjo eshte pyetje me vend, dhe dikur une njihja nje vajze e cila kishte nje femije nga nje martese e deshtuar , dhe per mua ishte e veshtire te pranoja kete femije ne famijen e re qe doja te ndertoja me nenen e saj ,
eshte vertet e veshtire dhe ne te ardhmen nje femije jashte martese mund te sjelle probleme dhe si rjedhoje ndikon edhe ne mardheniet e burrit dhe gruas .
une nuk e perfundova ate qe nisa dhe me ka ngelur peng dhe do doja vertet te dija se si do ishte jeta ime nese perfundoja martesen me kete grua me femije >?
ndoshta nuk doja te rezikoja pasi e shihja si rezik dhe se nuk do kishte suskes martesa jone ,
ndoshta nuk isha aq i vendosur ?
ndoshta nuk e dashuroja aq shume ate vajzen me femije ?
tani kan kaluar me shume se 5 vjet dhe jemi harruar , por pyetja juaj eshte me vend dhe une ende nuk mund ti pergjigjem .
Krijoni Kontakt