Close
Faqja 16 prej 39 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 388
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Pse ti mendon qe meshkujt mendojne qe nese lendojme nje femer eshte burreri?
    Nga sjelljet e tyre !
    Ose,pse e quajne femren te ulte nese ajo ua pranon dashurine pa shkyer 4-5 pale kepuce per te ?

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    kete as vet nuk e di por shum i urrej ata qe pshtyn rruges shpesh dhe pa nevoj dhe me shkojn nerva ju ka mbet zakon

une pshty por shum rrall dhe kurr ne prezencen e dikuj vetem nese jam i detyruar te bej nje gje te till patjeter
    Kam pas njohur une njerin,qe peshtynte kur zbriste nga tramvaji.
    I thashe; na turperove mer mi(aj)k
    Kam alergji nga gazrat,mu pergjigj.
    Po ver nje shami ne goje,mor .............
    Ju pergjigja.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Kėnga Lexo Postimin
    Nga sjelljet e tyre !
    Ose,pse e quajne femren te ulte nese ajo ua pranon dashurine pa shkyer 4-5 pale kepuce per te ?
    Kėnga, nuk e di se si i ke fitu keto pershtypje, por besom se je gabim. Une e dua me shume nese me pranon me shpejt sepse i kursej 3-4 pale per kepuca

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Kėnga, nuk e di se si i ke fitu keto pershtypje, por besom se je gabim. Une e dua me shume nese me pranon me shpejt sepse i kursej 3-4 pale per kepuca
    tani ja ke fut kot daku, gjahtarit i shijone me shume preja kur e mundon pak, jo kur vete te ferra dhe e gjen gjysem te plagosur. nje dashuri pasionante zakonisht lind atehere kur ka loje dhe mundim brenda, pa loje ajo do quhesh seks i thate. kjo vlen ne pergjithesi per c'do mashkull, vetem te djegurit bien brenda edhe atehere kur preja ju vin vet. te pakten keshtu e shoh une.

megjithese, ta kapa filmin ku do te dalesh kodosh. e shoh, e shoh, ti dashke ta hidhke tjetren tuc vetem me ca postime, pa u vrare fare. lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    tani ja ke fut kot daku, gjahtarit i shijone me shume preja kur e mundon pak, jo kur vete te ferra dhe e gjen gjysem te plagosur. nje dashuri pasionante zakonisht lind atehere kur ka loje dhe mundim brenda, pa loje ajo do quhesh seks i thate. kjo vlen ne pergjithesi per c'do mashkull, vetem te djegurit bien brenda edhe atehere kur preja ju vin vet. te pakten keshtu e shoh une.

megjithese, ta kapa filmin ku do te dalesh kodosh. e shoh, e shoh, ti dashke ta hidhke tjetren tuc vetem me ca postime, pa u vrare fare. lol
    Shum i afte...

Cili ishe ti?

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Shum i afte...

Cili ishe ti?

baba dimri ne version banal.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Pse ju meshkujt doni dashnore kur keni gru ne krahe ??
    pse nuk shijon vetem nje frut , por kerkon te shijosh fruta te ndryshem si molla ,qershia ,dardha , hurmat , shega , rushi,banania,fiku, luleshtrydhe ?

sepse ke deshiren per te shijuar cdo frut pasi cdo frut ka shije te ndryshme dhe nje pervoje te kendshme pasi i shijon .

a jane frutat te gjitha njesoj ?
    a nuk eshte tundim te shijosh nje molle pasi ke ngrene bananen ?
    besoj se e ke mare pergjigjen.
    shpresoj te mos dukem vulgar dhe pa modesti ne menyren e te pergjigjurit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Maratonomakut i pelqeka molla pasi ka ngren banane. Interesante.

Pse ju meshkujt doni dashnore kur keni gru ne krahe ??
    Walchiria te lutem mos i fut te gjith meshkujt ne nje thes se nuk jan te gjith njesoj.
    Ka plot meshkuj te till kte nuk e mohoj. Ktu ku jetoj un shumica derrmuese e ktyre meshkujve jan mexikanet dhe zezaket. Mexikani hecen ne rruge me femiet dhe nusen dhe kur kalon ndo nje femer kthejn gjith koken, i shkelin syrin etc etc
    Ca mesojm nga ky fakt? Qe kjo lloj sjellje ka te bej me nivelin e njeriut. Ti nqs rrethon veten me meshkuj te ulet domosdo qe do te duket se te gjith meshkujt jan njesoj.

Pyetja ime per meshkujt: si keni qene sot? mire?"

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

pse ju meshkujt nuk late shtylle , peme dhe mur pa lagur, me keq se qente
    nuk dini ta mbani si ne femrat?
    dhe kujtoni se nuk dukeni
    TURP

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    jeta eshte plot me surpriza dhe nuk e di sec te rezervon

por c'kam vene re eshte se nje femer pa femije nuk e ka aq te veshtire ta lidhe jeten me nje burre me femije
    ndersa e kunderta kam vene re se eshte gati e pamundur
    qe nje burre pa femije ta lidhe jeten me nje grua me femije ,e quajne katastrofe

Ju meshkujt pse e keni kaq te veshtire gati te pamundur ta lidhni jeten me dike qe ka femije?
    kjo eshte pyetje me vend, dhe dikur une njihja nje vajze e cila kishte nje femije nga nje martese e deshtuar , dhe per mua ishte e veshtire te pranoja kete femije ne famijen e re qe doja te ndertoja me nenen e saj ,
    eshte vertet e veshtire dhe ne te ardhmen nje femije jashte martese mund te sjelle probleme dhe si rjedhoje ndikon edhe ne mardheniet e burrit dhe gruas .
    une nuk e perfundova ate qe nisa dhe me ka ngelur peng dhe do doja vertet te dija se si do ishte jeta ime nese perfundoja martesen me kete grua me femije >?
    ndoshta nuk doja te rezikoja pasi e shihja si rezik dhe se nuk do kishte suskes martesa jone ,
    ndoshta nuk isha aq i vendosur ?
    ndoshta nuk e dashuroja aq shume ate vajzen me femije ?

tani kan kaluar me shume se 5 vjet dhe jemi harruar , por pyetja juaj eshte me vend dhe une ende nuk mund ti pergjigjem .

Faqja 16 prej 39 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •