Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

Meta: Nuk ka asnjë letër zyrtare prej meje për ambasadorin Widhers

Meta: Nuk ka asnjë letër zyrtare prej meje për ambasadorë

Gazeta Sot

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Ilir Meta i ka kthyer përgjigje akuzave të selisë rozë për një letër të mbërritur në adresë të tij, nga Departamenti Amerikan i Shtetit, ku i jepej përgjigje qeverisë shqiptare, ndaj ankesave që kjo e fundit kish nisur më parë për veprimet e ambasadorit amerikan në ikje, John Withers.

Meta deklaroi sot se vlerësimet për marrëdhëniet me Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë maksimale dhe do të jenë të tilla edhe në të ardhmen. “Më vjen shumë keq, që kjo thatësirë që vjen nga koha ka qenë edhe thatësirë me lajme. Dhe për të gjithë ata që mbushin këtë thatësirë me lajme spekulime. Nuk ka asnjë letër zyrtare drejtuar cilitdo shtet jashtë për t'u ankuar për ndonjë ambasador në Shqipëri", tha Meta në një bashkëbisedim me gazetarët.

Numri dy i qeverisë theksoi se puna e tij si ministër i Jashtëm i kërkon që të shkëmbejë letra me Washingtonin dhe me qendra të tjera të rëndësishme të botës, por theksoi se mes tyre nuk ka asnjë letër ankese. “Unë jam ministër i Jashtëm dhe shkëmbej letra me Uashingtonin. Por, ju them se nuk ka asnjë letër zyrtare, për tu ankuar për një ambasador, apo diplomat. Vlerësimet e qeverisë janë maksimale për marrëdhëniet me aleatin tonë më të rëndësishëm, Shtetet e Bashkuara të Amerikës”, nënvizoi Meta.

I pyetur në lidhje me negociatat e përfolura për zgjedhjet vendore, për ndonjë kandidaturë të mundshme të LSI, për Tiranën, lideri i LSI, Ilir Meta shpjegoi se nuk ka asnjë negociatë për zgjedhjet e ardhshme vendore, ka gjëra më të rëndësishme ndërkaq, gjithçka është spekulim. “Është shumë herët për këtë çështje”, tha Meta

http://www.sot.com.al/index.php?opti...tike&Itemid=60
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Se lan dot m me sh ilir muta jo.
    As ti msus qe jep gjysmen e dyte te kesaj ndodhie.
    Thuj me pare qe Amerika shkroi zyrtarisht qe Z Withers punoi mire dhe ne interes te Shqiperise.
    Ne kunder pergjigje te notes qe ilir muta i shkroi kunder amb amerikan ne Tirane.
    Leje politiken e strucit me gjysem te verteta.
    Leje poltiken e Enver Hoxhes dhe degjo Aleksander Biberajn qe thote ska me pd sot dhe Salia e ka shkaterruar kete parti e po gelon kulti invididit stalinist.
    A e shef ne ca pozite te pjerdhur keni rene apo se shef.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Thuj me pare qe Amerika shkroi zyrtarisht qe Z Withers punoi mire dhe ne interes te Shqiperise.
    Ne kunder pergjigje te notes qe ilir muta i shkroi kunder amb amerikan ne Tirane.
    Leje poltiken e Enver Hoxhes dhe degjo Aleksander Biberajn qe thote ska me pd sot dhe Salia e ka shkaterruar kete parti e po gelon kulti invididit stalinist.
    Sorry,por keta qyrrsat e Sales e bene komunist???
    Si ka mundesi qe ky komunisti(me vjen per te vjelle) dekoroi dy te persekutuar te ambasades.
    C'far fare e keqe jane keta.
    Do vije rradha,dhe keta sumshkeperit neser,do rrine dele te urta.
    Do lepine b...........n shqip.
    Kismet...

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    o jaaaniii ..... a je ne gjendje te na sjellesh nje kopje te letres se ilirit qe i paska shkruar amerikes per vidhersin ....???
    duam prova dhe jo llafe kafe-nerash .....

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    Meta: Nuk ka asnjë letër zyrtare prej meje për ambasadorë

Gazeta Sot

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Ilir Meta i ka kthyer përgjigje akuzave të selisë rozë për një letër të mbërritur në adresë të tij, nga Departamenti Amerikan i Shtetit, ku i jepej përgjigje qeverisë shqiptare, ndaj ankesave që kjo e fundit kish nisur më parë për veprimet e ambasadorit amerikan në ikje, John Withers.
    Ilir Kryemadhi nuk ka se si ti kthej përgjigje selisë rozë, akuzat nuk ja bënë ata, akuzën ja bëri media me burime nga SHBA.
    Kur përkufizonte krahinat i madhi Fan Stilian Noli ka thënë:
    -Hall i madh me skrapallinë
    -Ka rrezik të hash dhe dru
    -Dy ministra le të rinë
    -Se na duhen dhe pa tru.

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Ilir Kryemadhi nuk ka se si ti kthej përgjigje selisë rozë, akuzat nuk ja bënë ata, akuzën ja bëri media me burime nga SHBA.
    eshte akoma dhe me rezikshme kjo media me keto lidhje te drejtperdrejta me shba-te

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    eshte akoma dhe me rezikshme kjo media me keto lidhje te drejtperdrejta me shba-te
    Ke të drejtë, lidhjet duhet të kalojnë nëpërmjet Saliut.
    Pa sa të poshtra këto mediat.

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Ke të drejtë, lidhjet duhet të kalojnë nëpërmjet Saliut.
    Pa sa të poshtra këto mediat.
    e ke gabim ..... nuk ke kupetuar asgje .... keto jane mediat e majta qe jane me te fuqishme se vete Edvini .... jane keta media qe e komandojne .... japin lajme dhe e detyrojne pastaj Ramen me i mbeshtet pastaj .... perndryshe do ti ndodh ashtu si ndodhi edhe Pangos ....

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Mos u shqetëso zotëri, nëse ka ndonjë gjë sado pak të pa vërtet në atë lajm të parët që do e përgënjeshtronin do ishin vetë amerikanët.
    Deri sa ata nuk po pronocohen më lind e drejta ta mar ç'do gjë që është thënë si të vërtet të kulluar.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    e di dhe bufi e sidomos cdo militant ruco-edvinist arapo aldobaroist se widhers vithe-gjëri ishte vegel e selise roze ne kto vite dhe vazhdon te jete.
    ne se duan ..keta militantet.. te jene interesant le na tregojne le te thone se si e blene a se si e ben mik kte pis sepse per punen e widhersit ne sherbim te ed rames jan te gjithe te qarte.
    ka bere muuuuuu qo pune o shokëni.
    edhe revolucioni qe beri ed ruci ne bulevard pamvaresisht se deshtoj kishte totalisht perkrahjen flagrante te widhersit.
    edhe revolucioni 97 toist qe po e proklamojne ed ruco mime shegushe-sesere qefsere-majko m.utet se do ta shperthejne ne kte shtator ka gjithashtu perkrahjen direkte te widhersit i cili po plas qe nuk po i le ne pushtet bllokqenet e don qe para se te ike ti shoh kulishet e komitet ish qendrorit te enverit si ministra e kryeministra..

ki eshte fakti..

e arsyet pse nje radhe ambasadoresh amerikan ne tiran sikurse limprehti linoja e withja.. u vune ne sherbim te stalinizmes enveroiste.. le ti studioje historia..

ne se saliu e meta nuku i kan bere nje leter deri me sot kongresit amerikan per kto ceshtje kan bere gabim.. bile krim.. sepse te demaskosh ne kohe te tille kimfilba.. i ke bere sherbim te madh vendit.. dhe e kunderta ne se ke ber sehir.. do te thote se i ke len rrugen e hapur 97 tave causho mariz-lino- luizo kanibaliste..

pejk..

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •