Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Haha po flet komisari drites mr brari.
    E po na i ben ambasadoret e usa staliniste.
    E po dalin me radhe gjith qurravecet e pd (komisaret e dulles se ri) ti shajne.
    E fshihen pas gishtit se skena bo deklarate me shkrim.
    Haha
    Amerikaneve boll ti flasesh kunder ne forume politike, media, sallone, ambasada ska me nevoje tja japaesh me shkrim se te mer vesh. Dhe ta bjen me kohe tesqerene e ta plas syve si beri me Ilir Muten i cili jo pak here eshte shprehur kunder Mr Withers.
    Shqiptaret hodhen tutje diktaturen gjakatare te Hoxhes jo me kete te kokepalareve te Salise.
    Per lesh e kane me shku po he do biem rehat e sdo ti degjojme me.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    punet e vithe vidhersit o shoki jani i kam dhiskutuar ketu ne forum qe qy kuri ..kur thon myzeqaret..
    qe ne fillim ai hapur u tregia se kish ardhur me urgjence ketu nder ne per te neutralizuar neutralitetin e asaj ambasadores se meparshme zonja rice..
    u duk ( sipas mendimit tim personal) qe ki m.ut m.uti do jete ne nje klan me ish ambasadoren zonjen e tmerrshme mariz lino e cila mban pergjegjsine kriesore se bashku me mafien causho zabito enverste per gjëmën e 97 tes.

nje dizaj bile vet edvinua hapur e tha..o sali tha mo e krruaj me usen..se o ta bejne si me 97 ten..

dhe vithe vidhersi nuk u ndje.. mbas kesaj dekllarate bombe te edvinos.. qe nje diplomat serioz do duhej te dekllarohej e ti thosh edvinos se.. nuku bejme revolucione kanibaloiste per te risjelle nomenklaturat vampiro enveriste ne pushtet..na departamenti i shtetit.. te shteteve te bashkuara amerikanoiste..

pra qarte duket se .. vithja i ambasades me shalgjatin e komitetit qendror te nexhit.. i kan te perpuqura pipzat e aspiratat..

ishte vithja qe u beri inspektimin e fundit kanibalve ne bulevard posht penxhereve te qeveris se ligjshme.. qe kishin ndermend te benin grusht shteti nen masken e nje cadereje urije..
    ishte populli kte radhe qe nuk e hengri at koker ulliri te behej caush i ed rucit te mizit te nexhit..
    i mbani mend besoj ato dy zonjat heroina te oborri spitalit qe ja corren masken kryebllokqenit edvin..

msus .. shi mo ma gjen ne youtube at videon..

nashti vithja para se te ike duket qe don ta lere shqiperne ne nji shtator.. ne tymin e flaken revolucionare vampiroiste.. enveroisto sesero mimo xhacko.qeno-qenesha..bllokqeno-ditm.uto brace edviniste..

..

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    punet e vithe vidhersit o shoki jani i kam dhiskutuar ketu ne forum qe qy kuri ..kur thon myzeqaret..
    qe ne fillim ai hapur u tregia se kish ardhur me urgjence ketu nder ne per te neutralizuar neutralitetin e asaj ambasadores se meparshme zonja rice..
    u duk ( sipas mendimit tim personal) qe ki m.ut m.uti do jete ne nje klan me ish ambasadoren zonjen e tmerrshme mariz lino e cila mban pergjegjsine kriesore se bashku me mafien causho zabito enverste per gjëmën e 97 tes.

nje dizaj bile vet edvinua hapur e tha..o sali tha mo e krruaj me usen..se o ta bejne si me 97 ten..

dhe vithe vidhersi nuk u ndje.. mbas kesaj dekllarate bombe te edvinos.. qe nje diplomat serioz do duhej te dekllarohej e ti thosh edvinos se.. nuku bejme revolucione kanibaloiste per te risjelle nomenklaturat vampiro enveriste ne pushtet..na departamenti i shtetit.. te shteteve te bashkuara amerikanoiste..

pra qarte duket se .. vithja i ambasades me shalgjatin e komitetit qendror te nexhit.. i kan te perpuqura pipzat e aspiratat..

ishte vithja qe u beri inspektimin e fundit kanibalve ne bulevard posht penxhereve te qeveris se ligjshme.. qe kishin ndermend te benin grusht shteti nen masken e nje cadereje urije..
    ishte populli kte radhe qe nuk e hengri at koker ulliri te behej caush i ed rucit te mizit te nexhit..
    i mbani mend besoj ato dy zonjat heroina te oborri spitalit qe ja corren masken kryebllokqenit edvin..

msus .. shi mo ma gjen ne youtube at videon..

nashti vithja para se te ike duket qe don ta lere shqiperne ne nji shtator.. ne tymin e flaken revolucionare vampiroiste.. enveroisto sesero mimo xhacko.qeno-qenesha..bllokqeno-ditm.uto brace edviniste..

..
    Mbylle halen or Plehre e felliqt.Ishallah ai Kamboxhiani i ri ju shkerdhe ne sume.
    Qelbs,vetem varre shef ti ,gjo e vdekme,ptuhhhhhh.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    o jaaaniii ..... a je ne gjendje te na sjellesh nje kopje te letres se ilirit qe i paska shkruar amerikes per vidhersin ....???
    duam prova dhe jo llafe kafe-nerash .....

Do kene lajthitur amerikanet qe kane dhene mendimin e tyre me ndihmes sekretarin amerikan te Shtetit per çeshtjet Europiane, Philip Gordon.
    Kurse per provat do kesh neser mbrema ne oren 20.30 Ilir Meten ne chat.
    Pyete vete,po nuk besoj se do ta tregoje letren..eshte sekret shteti

Saliu nuk ben mire qe e kruan me amerikanet.Jo per gje por rruga midis miqesise dhe armiqesise eshte shume e shkurter per ameriken.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Mbylle halen or Plehre e felliqt.Ishallah ai Kamboxhiani i ri ju shkerdhe ne sume.
    Qelbs,vetem varre shef ti ,gjo e vdekme,ptuhhhhhh.
    Lene mer lene se e din gjith bota qe Amerika eshte varri i komunizmit dhe e kan thon ket pune kapot e mdhej te internacionales kamuniste.
    Kto plenat e salise skan burrnine me thane se Amerika sna do vetem se punojne e jetojme si komuniste dhe kena ne krye bash nji komunist qe e ka ly gishtin me luften e klasave.
    Kujtojne se se din Amerika qe pd qe ajo pjese e ps qe nga Alia ju dha detyra me sha komunizmin me themel e me cati.
    Kujtojne se se di Amerika qe per tu bo parti e djathte futen ne pd vetem pjesen e persekutume qe kishte bashkpunu me komunizmin.

E se fundmi ke komunist ka dash naiher Amerika qe te doje Sali komunstin e kokpalaret e tij te sigurimit e te persekutuemit e perdorun.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    E se fundmi ke komunist ka dash naiher Amerika qe te doje Sali komunstin e kokpalaret e tij te sigurimit e te persekutuemit e perdorun.
    kaq shume nuk i ka dashte sa ka mbledhur atje gjithe goten e komunistave .... do te thuash ti qe komunistat fituan llotarite ..... po mire si eshte puna qe asnje i persekutuar nuk ka fituar llotarine ....?????? he ...?!

pastaja c'eshte gjithe kjo mbeshtetje qe PS-ve i bejne ata miqte e tu ...??? ata duhet te mbeshtesin te djathten antikomuniste perndryshe i bie qe te jene dhjere bashke me nje bukal gjate gjithe historise ...
    "They will not control us, We will be victorious"

Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    A sa mrapa je ti o qyq
    Po ata para clirimit qe i ka mare amerika ca jane.
    E kush te tha ty qe qekan komuniste ata qe ka mare amerika deri tani?
    Futja pordhes lale futja.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    kaq shume nuk i ka dashte sa ka mbledhur atje gjithe goten e komunistave .... do te thuash ti qe komunistat fituan llotarite ..... po mire si eshte puna qe asnje i persekutuar nuk ka fituar llotarine ....?????? he ...?!

pastaja c'eshte gjithe kjo mbeshtetje qe PS-ve i bejne ata miqte e tu ...??? ata duhet te mbeshtesin te djathten antikomuniste perndryshe i bie qe te jene dhjere bashke me nje bukal gjate gjithe historise ...
    C'far DEBILASH.
    Pyet Secret Servis ne USA.
    Do qis pushke,kur keta morrat do zhduken.
    Une nuk fitoj asgje.
    Perse Maloket fituan toka,ne Orikum biles?
    E kishin te trasheguar,DERR.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

Hahahahaha sa e bukur kjo, llogjik më naive nuk kam parë deri më sot, më zhgënjeve zoti dhaskal. Dashke edhe një kontigjent më vete për të "persekutuarit".

Kurse sa për mbështetjen që pretendon që USA i jep PS, përgjigja është e thjeshtë, SHBA nuk përkrahin as komunistët e vërtetë dhe jo më shkërdhatokomunistët si Saliu me shokë.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    o jaaaniii ..... a je ne gjendje te na sjellesh nje kopje te letres se ilirit qe i paska shkruar amerikes per vidhersin ....???
    duam prova dhe jo llafe kafe-nerash .....
    Shikoje tek Top Chanel sepse e publikuan letrën e nënsekretarit, dhe që në krye Ai shkruan që letrën po e dërgon si përgjigje për letrën që Meta ka dërguar për Withers në Amerik.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •