Close
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 149
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    per pirron1

drejt me te tregu u gëzova edhe une kur ndëgjova që Tomë Gashi e kish mbyull krejt kete proces e ish ba mir shumë se u pas ba bajt kjo temë

Tomë Gashi
    “Nuk do të ketë arsye më, që ne të përballemi me kërkesa të tilla,,

Kjo eshte e vertet se nuk do të ftohet nga prokuroria më zotri Syla

Po ky proces tash ka fillu si duhet mos harro se në kete hetim kan shpenzuar million eu EULEXI e këta jan ma te menqur se ne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Joseph Biden: Hashim Thaçi Komandant Gjarperi është George Washingtoni i Kosovës
    Richard HOLLBRUK: " Slobodan MILLOSHEVIQ eshte njeri i Paqes ne Ballkan. " 1995, Dayton.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    oooooooooo llap

hin njani me provue pak 10:14

te lutem me njofto mbi epilogun e hetimeve

hhehehehehheheheh jo po te duket krkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Azem Syla: Jam i pafajshëm

Nga Nebih Maxhuni më 04.08.2010 në ora 11:05
    Tomë Gashi e Azem Syla. (Foto: Atdhe Mulla)
    (E plotësuar)Pas dy orësh marrjeje në pyetje, ish-komandanti i UÇK-së, Azem Syla, ka lëshuar i qetë ndërtesën e Prokurorisë Speciale të EULEX-it, ku ishte ftuar që të përgjigjej, në lidhje me dyshimet e ngritura kundër tij nga Nazim Bllaca, dëshmitar i EULEX-it, i cili veten e deklaron si ish-pjesëtar i SHIK-ut.

I shoqëruar nga avokati i tij, Tomë Gashi, Syla i njohur me nofkën “Daja i Madh”, të mërkurën nuk ka dashur të bëjë komente në lidhje me pyetjet, që i janë shtruar nga prokurori special i EULEX-it, por shkurt është përgjigjur se nuk ndjehet përgjegjës në lidhje me akuzat që i ngarkohen nga Bllaca.

“Po, unë iu përgjigja ftesës që e kisha dhe të gjitha pyetjeve të Prokurorisë nga ana ime, kështu më tepër, do të thotë të gjitha atyre pyetjeve, që janë përfolur qe sa muaj nga personi Bllaca”, ka thënë Syla.

Avokati Gashi, ndërkohë ka sqaruar se paraqitja e Sylës ishte një procedurë e rregullt në lidhje me akuzat, të cilat Nazim Bllaca i kishte bërë kundrejt tij në nëntor të vitit të kaluar. Paraqitja para prokurorit, ishte një mundësi që Syla të sqarojë të vërtetën rreth atyre, që kishin shokuar, siç tha Gashi, publikun kosovar.

“Nuk do të ketë arsye më, që ne të përballemi me kërkesa të tilla. Gjithçka është sqaruar dhe në bazë të kohës që e shihni, edhe pse në përkthim prej anglishtes në shqip, kjo ka qenë një seancë e rëndomtë, e thjeshtë dhe jo në kohë e stërzgjatur”, ka thënë Gashi.

Paraqitja e Sylës para Prokurorit Special të EULEX-it, është bërë pas bastisjes që i është bërë shtëpisë së tij në Kishnarekë të Drenasit javën e kaluar, përderisa Syla ishte në pushime në Shqipëri. Ai është detyruar t’i ndërpres pushimet, në mënyrë që të paraqitet para prokurorit të EULEX-it, ashtu siç i është kërkuar.

Avokati Gashi, është i bindur se nuk do të ketë më nevojë që klienti i tij të paraqitet në Prokurori, ndonëse është shprehur i gatshëm ta bëjë këtë.

“Nuk ka pasur kurrfarë kërkesa sensacionale, është kërkuar një deklaratë e tij në bazë të ftesës së rregullt, që i është dhënë javën e kaluar dhe kjo është e tëra. Me siguri që në të ardhmen, prokurori nuk ka arsye që ta ftojë për deklarata shtesë edhe pse ai e ka atë të drejtë ligjore dhe ne konsiderojmë se kjo aferë, ku përfshihet ish komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës i Shtabit të Përgjithshëm ka përfunduar me sot”, ka thënë Gashi.

Pak para orës 10:00, Syla bashkë me avokatin e tij, kanë lëshuar zyrën dhe këmbë ia kanë mësyrë Zyrës së Prokurorit të EULEX-it që ndodhej pak metra më larg. Para se të hynte, ish-komandanti i UÇK-së ka deklaruar se ndjehet i pafajshëm. Duke ironizuar, ndërkaq avokati Gashi ka deklaruar se po të ishte Syla përgjegjës, sigurisht që nuk do të dilnin të dytë nga Zyra e Prokurorit Special.

“Sigurisht që nëse dikush ish ndier fajtor ose nëse prokurori kish gjetur eventualisht ndonjë element, ne kemi hyrë të dytë dhe do të dilnim vetëm njëri, por në këtë rast kemi hyrë dy dhe kemi dalë të dy”, ka thënë Gashi. /kosovapress/
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Azem Syla u deklarua i pafajshëm

Prishtinë, 4 gusht - Ish-komandanti i UÇK-së, Azem Syla, është paraqitur sot në Prokurorinë Speciale në Prishtinë, për të dhënë përgjigje në pyetjet që lidhen me dyshimet për përfshirjen e tij në disa vrasje. Pas dy orësh ai ka dalë nga prokuroria, duke e deklaruar veten të pafajshëm. “Unë iu përgjigja ftesës, ashtu siç kisha thënë kur mora vesh se kërkohesha, dhe iu përgjigja të gjitha pyetjeve të prokurorisë, pra rreth atyre pikave që janë përfolur qe sa muaj nga personi Bllaca”, ka deklaruar shkurt Syla. Një javë më parë, shtëpia e tij, në Kishnarekë, është bastisur nga dhjetëra policë të EULEX-it, derisa misioni i BE-së për sundim të ligjit e ka cilësuar Sylën si njërin nga të dyshuarit në “Rastin Bllaca”. Nazim Bllaca, i cili në dhjetor të vitit 2009, ishte paraqitur publikisht si vrasës i porositur nga struktura të Shërbimit Informativ të Kosovës (SHIK-u), kishte akuzuar ish-komandantin e UÇK-së, Azem Syla, si një prej udhëheqësve të kësaj strukture kriminale që kishte urdhëruar vrasjen e shumë personave për qëllime politike dhe për përfitime materiale. Bllaca ishte paraqitur me një CD, ku kishte rrëfyer për vrasjet e kryera në emër të SHIK-ut. EULEX-i deri tani ka urdhëruar arrestin shtëpiak për Nazim Bllacën, Fahredin Gashin, një tjetër i dyshuar në “Rastin Bllaca”, si dhe për Driton Hajdarin, ndërsa Shpresim Ukës i është kërkuar që të paraqitet rregullisht në polici.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    per pirron1

drejt me te tregu u gëzova edhe une kur ndëgjova që Tomë Gashi e kish mbyull krejt kete proces e ish ba mir shumë se u pas ba bajt kjo temë

Tomë Gashi
    “Nuk do të ketë arsye më, që ne të përballemi me kërkesa të tilla,,

Kjo eshte e vertet se nuk do të ftohet nga prokuroria më zotri Syla

Po ky proces tash ka fillu si duhet mos harro se në kete hetim kan shpenzuar million eu EULEXI e këta jan ma te menqur se ne
    baju more shpiun a po e shef sa shum po te zgjat gzimi
    tash vajto e pall si lop neper forume phuuuuuuuuuu
    ju shpiunat me bllaca e udb-e po e burgosni Dajen phuuuu
    te vegjel ini o m.uta te mdhej qe i dhat er krejt rrethit

Aty afer...
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Vendndodhja
    Epir
    Postime
    62
    Te gjithe ata renegate qe jane vene ne sherbim te sherbimeve sekrete, per ta kriminalizuar UÇK-ne, do ti ze afti i te gjithe te reneve per Kosoven!

Nuk ka Prokurori ne bote, qe mund ta kriminalizoje luften e shenjte te shqiptarve per liri.

Nuk ka burg ne Kosove, qe mund ta mbaj brenda te gjalle Azem Sylen!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    nese daja eshte i pafajshem kjo deshmon sinqeritetin e tij!!
    pritet te vertetohet dhe nese kjo eshte e vertete euleksi duhet te largohet!!

kete duhet ta deshmojne provat jo fjalet e akuzat !!
    pra nese akuzat e bllaces jane shpifje kombetarizmi i dajes dyfishohet!!

euleksi nese nuk ka prova ti mbeshtese akuzat qellimet e tij jane te erreta!!
    nese ka prova e nuk i argumenton kjo deshmon se shkelsi i drejtesise eshte eulksi!!

Aty afer...
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Vendndodhja
    Epir
    Postime
    62
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    nese daja eshte i pafajshem kjo deshmon sinqeritetin e tij!!
    pritet te vertetohet dhe nese kjo eshte e vertete euleksi duhet te largohet!!

kete duhet ta deshmojne provat jo fjalet e akuzat !!
    pra nese akuzat e bllaces jane shpifje kombetarizmi i dajes dyfishohet!!

euleksi nese nuk ka prova ti mbeshtese akuzat qellimet e tij jane te erreta!!
    nese ka prova e nuk i argumenton kjo deshmon se shkelsi i drejtesise eshte eulksi!!
    G-2, si po te shkojne punet?

Logjistika apo te funksionon?

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga pirroja1 Lexo Postimin
    Te gjithe ata renegate qe jane vene ne sherbim te sherbimeve sekrete, per ta kriminalizuar UÇK-ne, do ti ze afti i te gjithe te reneve per Kosoven!

Nuk ka Prokurori ne bote, qe mund ta kriminalizoje luften e shenjte te shqiptarve per liri.

Nuk ka burg ne Kosove, qe mund ta mbaj brenda te gjalle Azem Sylen!
    Ashtu pra as topi se luen te lumt pirroja
    more let mundohen e ti lan met keta shpinat e mdhej e te vegjel se kot e kan

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Pa u pastruar kosova nga keta profiter te luftes e kriminel te cilet i kane duart e lyera me gjake shqiptare ne nuke do shkojme perpara dhe kta jane

Azem Syla
    Xhavit Haliti
    Muharrem Mustafa REMI (Udheheqsi i kriminelve gjobevenes te prishtines)
    Rexhep Selimi ( Nje nder kriminelet me te rrezikshem te kosoves dhe shqiperise) Ndermjetsuesi kryesore i mafias kosovare dha asje te shqiperise

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •