drifilon-altoparlanti i Pacollit!
Pa u pastruar shqiptaret nga proserbet millosheviqian, si ti dhe Pacolli, kurre punet e Shqiperise dhe shqiptarve nuk do te vejne per se mbari!
Bastard, ke nje urrejtje aq te madhe kunder Shqiperise, saqe nuk e meriton te merret kush me ty!
Qfare te them qenke shum i lodhte (Ta them nje gje une ty ruaju prej atyre te cilet te lavderojen shume drifiloni ka shum kritika per shqiperin sepse drifiloni e don shqiperin 100% shqiptare .
Perfundimisht ti nuk i ke kuptuar ose nuk don ti kuptoshe shkrimet e mia edhe diqka mikun apo shokun me te mire qe kame esht pikerisht nga shqiperia por edhe shumicen e shokve qe kam pasur dhe kam jane po nga shqiperia.
Keshtu qe mos ja fut kote
Derisa të gelojnë nëpër tokën shqiptare tipa të tillë si drifiloni, punët e Shqipërisë nuk janë mirë. Ata emra që i apostrofon, ta kanë prishur kumbarinë ty e Pacollit me Serbinë dhe Selim Broshën!
Me demagog dhe trushkulur si ti më ka rënë të rri shpesh. Ju shani në mënyrën më të ulët popullin. Aty ku juve u jepet rasti të fitoni për mirëqenien personale ju bashkoheni edhe me djallin. Ju zgjidhjen kombëtare e shihni me dylbi kthyer mbrapsht sepse largpamësia nuk gjendet në fjalorin tuaj. Ju shkelni mbi gjithçka dhe nuk pyesni për çmim. Ju kopilin ua lëni të tjerëve pranë portës. Tradhtinë e quani fitore dhe llogarinë ua kërkoni të tjerëve.
Ipso fakte, kur ta akuzosh dikend?
Per ket njeri kam degjuar qe eshte patriot i madhRexhep Selimi ( Nje nder kriminelet me te rrezikshem te kosoves dhe shqiperise) Ndermjetsuesi kryesore i mafias kosovare dha asje te shqiperise
Per llapin
Zëdhënsja e EULEXI-t
Kristina Herodes -Azem Syla vazhadon te mbete I dyshuari kryesor ne rastin Bllaca
RTK 19:34
Jo jo llap nuk ke ku shkon ti mos u ba marak
Bile e pash një ndryshim te patriot Syla se një ditë më heret thoshte
Nuk ja permandi emrin [Bllaces]
Bllaca psikopat
Bllaca shpijun
Sot ja pëmndi emirn dhe blujke butë lezëm
heheheheeheh
Kush eshte L7 ?Guralec, te "fala" nga vendlindja dhe Azem Syla...!
Si po i shkon muhabeti L-7, ne skare me pula?
Mundi kot, leter e djegur!
për pirron1
ketu nuk ka asgje me UÇK-n ketu ka të bej me kriminelet pas lufte qe kan vra njerz te pafajshem per qellime politike siq eshte edhe Bllaca me shoket e vete deri tek Azem Syla
mos u ba mark se njani e shtin kryet në zhgjedh
nuk mundet askush edhe populli e ka kuptuar se ne rastin bllaca nuk ka te bej asgje me UÇK-ne
Krijoni Kontakt