Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 149
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    Pa u pastruar kosova nga keta profiter te luftes e kriminel te cilet i kane duart e lyera me gjake shqiptare ne nuke do shkojme perpara dhe kta jane

Azem Syla
    Xhavit Haliti
    Muharrem Mustafa REMI (Udheheqsi i kriminelve gjobevenes te prishtines)
    Rexhep Selimi
    ( Nje nder kriminelet me te rrezikshem te kosoves dhe shqiperise) Ndermjetsuesi kryesore i mafias kosovare dha asje te shqiperise
    kto "kriminel" ta prun lirin oj shqipe

nuk e prune ti prej zvicret.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    kto "kriminel" ta prun lirin oj shqipe

nuk e prune ti prej zvicret.

Nderto nje konstance o derjansi se spot rreh sakica asnjeher ne nej vend se je ba si top ping popngu.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Nderto nje konstance o derjansi se spot rreh sakica asnjeher ne nej vend se je ba si top ping popngu.
    sakica ime rreh vetem ne ni vend

po e jotja asht thy krejt

te qush themelusit e UCK kriminela asht makati ma i madh qe mund te baj ni SHQIPTAR.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Aty afer...
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Vendndodhja
    Epir
    Postime
    62
    Pa u pastruar kosova nga keta profiter te luftes e kriminel te cilet i kane duart e lyera me gjake shqiptare ne nuke do shkojme perpara dhe kta jane

Azem Syla
    Xhavit Haliti
    Muharrem Mustafa REMI (Udheheqsi i kriminelve gjobevenes te prishtines)
    Rexhep Selimi ( Nje nder kriminelet me te rrezikshem te kosoves dhe shqiperise) Ndermjetsuesi kryesore i mafias kosovare dha asje te shqiperise
    drifilon-altoparlanti i Pacollit!

Pa u pastruar shqiptaret nga proserbet millosheviqian, si ti dhe Pacolli, kurre punet e Shqiperise dhe shqiptarve nuk do te vejne per se mbari!

Bastard, ke nje urrejtje aq te madhe kunder Shqiperise, saqe nuk e meriton te merret kush me ty!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga pirroja1 Lexo Postimin
    drifilon-altoparlanti i Pacollit!

Pa u pastruar shqiptaret nga proserbet millosheviqian, si ti dhe Pacolli, kurre punet e Shqiperise dhe shqiptarve nuk do te vejne per se mbari!

Bastard, ke nje urrejtje aq te madhe kunder Shqiperise, saqe nuk e meriton te merret kush me ty!
    Qfare te them qenke shum i lodhte (Ta them nje gje une ty ruaju prej atyre te cilet te lavderojen shume drifiloni ka shum kritika per shqiperin sepse drifiloni e don shqiperin 100% shqiptare .

Perfundimisht ti nuk i ke kuptuar ose nuk don ti kuptoshe shkrimet e mia edhe diqka mikun apo shokun me te mire qe kame esht pikerisht nga shqiperia por edhe shumicen e shokve qe kam pasur dhe kam jane po nga shqiperia.

Keshtu qe mos ja fut kote

Aty afer...
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Vendndodhja
    Epir
    Postime
    62
    Derisa të gelojnë nëpër tokën shqiptare tipa të tillë si drifiloni, punët e Shqipërisë nuk janë mirë. Ata emra që i apostrofon, ta kanë prishur kumbarinë ty e Pacollit me Serbinë dhe Selim Broshën!
    Me demagog dhe trushkulur si ti më ka rënë të rri shpesh. Ju shani në mënyrën më të ulët popullin. Aty ku juve u jepet rasti të fitoni për mirëqenien personale ju bashkoheni edhe me djallin. Ju zgjidhjen kombëtare e shihni me dylbi kthyer mbrapsht sepse largpamësia nuk gjendet në fjalorin tuaj. Ju shkelni mbi gjithçka dhe nuk pyesni për çmim. Ju kopilin ua lëni të tjerëve pranë portës. Tradhtinë e quani fitore dhe llogarinë ua kërkoni të tjerëve.

Ipso fakte, kur ta akuzosh dikend?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Rexhep Selimi ( Nje nder kriminelet me te rrezikshem te kosoves dhe shqiperise) Ndermjetsuesi kryesore i mafias kosovare dha asje te shqiperise
    Per ket njeri kam degjuar qe eshte patriot i madh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Per llapin

Zëdhënsja e EULEXI-t

Kristina Herodes -Azem Syla vazhadon te mbete I dyshuari kryesor ne rastin Bllaca

RTK 19:34

Jo jo llap nuk ke ku shkon ti mos u ba marak
    Bile e pash një ndryshim te patriot Syla se një ditë më heret thoshte

Nuk ja permandi emrin [Bllaces]
    Bllaca psikopat
    Bllaca shpijun

Sot ja pëmndi emirn dhe blujke butë lezëm

heheheheeheh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Guralec, te "fala" nga vendlindja dhe Azem Syla...!

Si po i shkon muhabeti L-7, ne skare me pula?

Mundi kot, leter e djegur!
    Kush eshte L7 ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    për pirron1

ketu nuk ka asgje me UÇK-n ketu ka të bej me kriminelet pas lufte qe kan vra njerz te pafajshem per qellime politike siq eshte edhe Bllaca me shoket e vete deri tek Azem Syla

mos u ba mark se njani e shtin kryet në zhgjedh

nuk mundet askush edhe populli e ka kuptuar se ne rastin bllaca nuk ka te bej asgje me UÇK-ne

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •