Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 153 prej 181 FillimFillim ... 53103143151152153154155163 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,521 deri 1,530 prej 1802
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Archicad Lexo Postimin
    Une kam fitu nje pershtypje se ketu ne forum njerezit i lexojne vetem dy rreshtat e para te asaj ēfare ke shkru. Rreshtat e tjera smund ti lexojne se veē ne kokat e tyre eshte formulu botekuptimi apo paragjykimi rreth teje ose me e shumta rreth pyetjes tende. Po mund te kete edhe ndonje spjegim tjeter pse s'lexohen shkrimet deri ne fund.

Me ndodh e dyta here kjo se verej se nuk lexohen pyetjet e parashtruara qe zhvendosen pas rreshtit te trete, ose kah fundi i shkrimit.

Besoj nuk do ta perserise gabimin per heren te trete, po pyetjet do ti parashtroje prej shkronjes A.....
    archikad ti coi paret, jepi dhe te gjitha te dhenat atij pakistanit qe te ka cu email lol mos degjo se c'thon kta lol
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Hec e gjeje injorantin... Maska e init-6
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Deri tani po shoh teorira,ne praktike a ke realizuar njeri kete gje???
    Shuuuuuuuuuuuuuumeeeeeee......
    Dhe nqs po ,mund te na ndihmoje ketu ose ne pm???
    Do te dergoj nje hacker me post ne shtepi qe te bej komplet punen lol,
    Ndryshimi midis teje dhe disave qe kane marre pjese ne kete postim, eshte se ty te intereson vetem te thyesh passwordin dhe te kesh Free Internet, kurse atyre te tjereve u intereson se si mund te arrij aireplay-ng te kryej nje sulm MIM , si kamuflon MAC - adresat, dhe ē'fare eshte nje handshake kur behet fjale per WPA2! etj etj.
    Me pak kerkim , do te kishe gjetur dhe nje postim ku duket edhe teoria edhe praktika (WPA2 CCMP) po po ta them qe tani per te te kursyer kohe, mos i hyj kot kesaj valleje kur perton edhe te kerkosh.
    Ne fillim isha duke te postuar linkun e tutorialit ne shqip, po tani qe po shoh edhe synimin tend mendoj se nuk ja vlen.
    Jo per te ber moralistin po i shikojm gjerat ne kendveshtrime te ndryshme, dhe synojm gjera te ndryshme me ato qe bejm.

init-6
    Po the se miza u krijua nga hiēi te thone budalla po the se bota u krijua nga hiēi te thon ateist

Exclamation ndihme?

a mund tė mė tregoni se si te gjej password-at e e-mail-av sepse nje shok i imi ka harruR passwordin dhe i nevojitet e-maili shume
    Faleminderit Shumė pėr ndihmen!!!!!

edhe mua me ka ardhur nje lloj mesazhi si ky ka 3 vite qe ende me qon mesazhe.Me thot ti jap kodin e llogaris por nuk ja jap se e di qe do ma pastroj banken!!!!
    HeHe

mos u beso ketyre dokrrave
    mua me than qe ke mund te shkosh ne U.S.A madje me qertifikat me erdh ne mesazh edhe nenshkrim po ishte e kot nuk mund te fitosh asgje as qe kam provuar me te hi ne at llotari sepse e kam kuptuar qe esht vetem nje loj e thjesht qe smund te fitosh asnjeher!! keshtu mendoj unnnn..

Archicad mund ta ken mar vesh qe je shqiptar nga IP, nga adresa email, nga grupet e ndryshme qe ben pjes etj etj.

Sa per keto te tjeret mos i degjo se jan thjesht xheloze ngaqe ti ke fituar 1.000.000.000 Euro!

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Para gjasht vitesh me erdhi nje e-mail ku thoshte se kam fituar ca lek pasi personi kishte vdekur dhe une isha perzgjedhur me i marruar ate trashegimi.
    Nga nxitimi, lexova vetem nje rresht dhe i kerkova te me shkruante ne shqip.

Ky personi me mori ne telefon, por nga qe isha i zene ne pune nuk e hapa. Pastaj ne nje email me tha se te kam marrur ne tel.por nuk e hape.

I thash se dyshon ne kete qe po bene. Ai kishte scan-uar ID e tij me foto, numer personal, darelindje dhe me kishte derguar si shenje e siguris se nuk ishte dikush qe po mashtronte.
    Si perfundim, i thash se nuk besoj kete gje dhe nuk u mora me te.

Per mendimin tim, sado te besueshme qe e bejn kete lloj pune, ajo mbetet nje mashtrim.
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

RT Maska e art1
    Anėtarėsuar
    11-07-2010
    Vendndodhja
    KS-Podujevė
    Postime
    254
    shiko i nderuar ... ne mund te ndihmojm por nuk jemi te sigurt se per qfar te nevoitet ,,ndoshta te viedhesh paswrdaa.... kete se lejojm
    ..... PER PROGRAM SDI ...

RT Maska e art1
    Anėtarėsuar
    11-07-2010
    Vendndodhja
    KS-Podujevė
    Postime
    254
    mua me ka ndodhur shpesh kjo
    kjo eshte vetem shpifje mundohhen te vjedhin para, nese ti iu jep te dhenat e kartes tuaj do te largohen parat tuaja qe ke aty

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •