Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 103 prej 181 FillimFillim ... 35393101102103104105113153 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,021 deri 1,030 prej 1802
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215

Si te lidh 2 kompjutera me nje modem ADSL?

pershendetje kam rrjetin DSL me modem kuptohet e perdori vetem ne 1 pc tash kam ber 2 pc dhe dua ta perdor edhe at me rrjet dhe kam nje ADSL modem router a mundem ti lidhe 2 PC me ket apo si behet me detajisht

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Besim shko deri te forumi i Rrjeti Kompjuterik ketu ne Informatike dhe Internet aty duhet te gjesh diqka.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    nqs adsl qe ti don te vesh tani ne rrjet esht me 4 porta lan ateher mundesh ta perdoresh pa problem mjafton qe ti ta konfigurosh dhe e gezosh

Cila eshte adresa e shkencave politike te vitit te 1

me falni por a mund te ma thoni si e ka adresen e mailit per shkenca politike *per vitin e pare) lu lutem me jepni dhe paswordin.............................
    ...

FALEMINDERIT

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    18

Exclamation wirelees

me duhet nje mendim per sa i perket nje wirleesi si mund ta lidh ate pe pc-ne dhe te kem internet ne laptop, laptopi ka wirelees ndersa per desktop kam nje swich me kater dalje dhe me antene per wirelees ne nje vend ka port pe ta lidhur me telefonin
    une nuk ja kam mire haberin nga keto?

4 L B 4 N 1 4 N Maska e tr0j4
    Anėtarėsuar
    19-08-2009
    Vendndodhja
    Europė.
    Postime
    25
    Vėje at antenen e wirelessit, trego nese ke sinjal ne laptop dhe nese mund te konektohesh
    I'll see you in hell.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Postime
    76
    nqs te kerkon pasw e ke poshte aparatit wireless.. kuptohet nqs nuk e ke nderuar ... ose duhet te futesh ta konfigurosh e ta heqesh pasw. ta lesh free

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    197

Nje problem i ngjashem me ndodh dhe mua

Citim Postuar mė parė nga bledi.hd Lexo Postimin
    me falni por a mund te ma thoni si e ka adresen e mailit per shkenca politike *per vitin e pare) lu lutem me jepni dhe paswordin.............................
    ...

FALEMINDERIT
    kam te njejtin modem ZXDSL 831, pasi kam bere konfigurim e modemit kam vendosur lidhjet ne TCP, theksoj qe modemi ka 4 porta dalje, kur dua te krijoje lidhjen me del shenimi:
    Registring your computer on the network (pra gjate kohes qe kerkon te lidhet) dhe me bllokohet mausi. Cfare mund te kete ndodhur

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    18
    Citim Postuar mė parė nga genxi Lexo Postimin
    nqs te kerkon pasw e ke poshte aparatit wireless.. kuptohet nqs nuk e ke nderuar ... ose duhet te futesh ta konfigurosh e ta heqesh pasw. ta lesh free
    laptopi e gjen si wireles dhe e njeh por nuk e di se si mund ta lidh tek kompjuteri tjeter qe ka internet me telefon?ose si mund tja bej konfigurimin?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-08-2009
    Postime
    97
    Citim Postuar mė parė nga dajosh Lexo Postimin
    laptopi e gjen si wireles dhe e njeh por nuk e di se si mund ta lidh tek kompjuteri tjeter qe ka internet me telefon?ose si mund tja bej konfigurimin?
    Te duhet vecse nje wireless USB adapter si puna kesaj:

Kushton rreth $25 dhe vjen me cd instalimi.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •