edhe mu um ka ardh ky e-mail nja 2/3 her mirpo eshte rren ka njerz qe merren me kesi punesh dhe dergojn ksi e-maila
hotmail
yahoo
te tjere
edhe mu um ka ardh ky e-mail nja 2/3 her mirpo eshte rren ka njerz qe merren me kesi punesh dhe dergojn ksi e-maila
Jezusi (Isai a.s) ėshtė sikurse edhe gjithė profetėt tjerė rob i zgjedhur dhe i dėrguar i Allahut.
Mos besh gabim te japesh te dhenat e tua.
Ky eshte besoj nje mesazh "lottery scams".Eshte nje shaka qe ka kohe qe qarkullon ne Internet.Megjithate nese per kontaktet qe kerkohen per te marre keto pare ti nuk paguan dicka provoje.Ka edhe njerez qe nuk dine cfare tu bejne pareve te teperta.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga agas : 31-07-2010 mė 06:03
Jetoni pėr Shqipėri dhe vdisni pėr tė.
N.Frashėri
Mos besoni ne keto genjeshtra njerez,,jan te prirur dikush per mashtrime.
Sa here me kane ardh mua emaile te tilla.
Mashtrime jane,kush ti jep leket kot me kot ?![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Une kam fitu nje pershtypje se ketu ne forum njerezit i lexojne vetem dy rreshtat e para te asaj ēfare ke shkru. Rreshtat e tjera smund ti lexojne se veē ne kokat e tyre eshte formulu botekuptimi apo paragjykimi rreth teje ose me e shumta rreth pyetjes tende. Po mund te kete edhe ndonje spjegim tjeter pse s'lexohen shkrimet deri ne fund.
Me ndodh e dyta here kjo se verej se nuk lexohen pyetjet e parashtruara qe zhvendosen pas rreshtit te trete, ose kah fundi i shkrimit.
Besoj nuk do ta perserise gabimin per heren te trete, po pyetjet do ti parashtroje prej shkronjes A.....
Eshte gjithcka mese e vertete...
Vjet fitova une 1 milion euro pasi iu pergjigja pyetjeve... kapa lek te madh shkurt.
Tani po bej nja 5 vjet pushime derisa te vendos cfare te bej me kusurin e parave.
Lol.. google email awards...
per me teper kontaktoni ne xxx@live.com....
po nejse, se ka edhe me keq
E njejta mua me ka ardhur nja 7 here ...
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Krijoni Kontakt