Sa para kemi hec mer jahu!Ketu ne Berlin nuk kena ala.
hotmail
yahoo
te tjere
Sa para kemi hec mer jahu!Ketu ne Berlin nuk kena ala.
Me ket speedtestin sdi ca te boj, se ska piramid per Shqiperin.
Ja nje screenshot nga IDM-ja, i vuna ca filma per shkarkim.
E bona dhe me speedtestin, zgjodha Sofian, se s'dija ke piramid te zgjidhja:
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Une u interesova te kjo kompani para se te lidhesha me Abisnetin, po me thane qe nuk kishim mbulim te zona ime (afer shkolles Mihal.Grameno). Pastaj nje komshi qe u interesua edhe nje here, i thane qe te pallatet e vjetra nuk mund te ofrohet si sherbim. Dhe e lame me kaq.
Te Abisneti kam 3 muaj qe vazhdoj me paketen max, ate me 4800L.
Pothuajse gjithmone kam shkarkuar me mbi 200KB/S, me account te RSH eshte rreth 252KB/S konstante.
Kur ka ndonje problem i kam mare ne tel dhe me jane pergjigjur gjithmone, dhe pergjithsisht eshte zgjidhur shpejt. Megjithate pagesa eshte e shtrenjte, per mendimin tim ket linje duhet ta ofronin per 3000L ne muaj, jo me shume.
Me 1 koment pozitiv qe lexova, them ta kaloj te linja 1Mega muajin tjeter.
Ka vend per permisime sidomos per upload. Kam vene re qe ne videocall me MSN ose Skype, linja te shkeputet rregullisht.
Te speedtest.net mesatarisht leviz te 1800 me 110.
Se kuptoj pse e kane kaq problem uploadin keta te Abisnetit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fotjon : 18-06-2008 mė 19:44
....
Po ti e ke Uploadin sa 1 e 4 ime download e paske ca me shume, po me tu shkeput ty ky ska shonse me ta rregullu njeri
ja dhe Rapidshare Account
![]()
Plako, aq sa e kom me pelqen. me shum shkarkimin e perdor per te marre naj film, te cilet megjithese i marr rralle her me bjen qe t'i shof.
Nuk e kam perdor naj her Rapishare Manager, po kjo IDM-ja eshte e papame. S'di a e ke provu plako, po une ta rekomandoj. E rrit shpejtesine e shkarkimit, per shembull te shkarkuesi i firefox-it shpejtesia eshte 40 Kb me e ulet se te IDM-ja. Dhe me e rendesishmja (per mu), kur i mbaron se shkarkuari te gjithe linket, ka nje opsion qe ta fik vet kompjuterin. Provoje iher kot per prove.
=Ndersa per internetin, mendoj se do te hyj masivisht kur te hyje ne loje Albtelekomi. Keto firma qe jane tani ne treg, me gjithe ofertat qe japin, jane te dobta ne krahasim me rajonin.
p.s. Drague,![]()
Life's too short to remove USB safely.
Edhe une re i mor filmat e si shof dot se skom kohe, po si diskutim per It-Tel i keni shume te kota hamendsimet qe beni sepse eshte 1-sh!
P.S. Ja nje speed test nga e ardhmja e Internetit ne Shqiperi me Albtelecom:
origjinalia eshte e British Telecom (BT) kur isha une ne Angli![]()
Keq nuk e ke po te llogaritesh qe e ke bere testin kur ska shume ose fare njerez ke internet kafeja qe e merr. Po nese e ben kur eshte plot sa te shkon? Ndoshta ke 80 qe eshte shume pak. Une ta rekomandoj si ISP. Ti do e marresh tre dite ne prove dhe pas asaj nese te pelqen paguan abonimin nese jo spaguan gje dhe ata i marrin mbrapsht te gjitha gjerat. Gje per te humbur ske. Provoje se do ngelesh i kenaqur me IT-Tel![]()
Krijoni Kontakt