po pasi ke aplikuar per pashaporten e re dhe nuk ke mundesi te qendrosh ne shqiperi 2 jave, a mund te levizim me pasaporten e vjeter?
po pasi ke aplikuar per pashaporten e re dhe nuk ke mundesi te qendrosh ne shqiperi 2 jave, a mund te levizim me pasaporten e vjeter?
Pra nga 2011 nuk dilet nga Shqiperia per jashtetit me pashaporten e vjeter por vetem me te rene.Nqs nuk munde te qendroni 2 jave munde te beni keshtu ,diten qe do niseni fusni letrat per pashaporte te re ,sepse po u fute ne sistem pashaporta e re nuk kaloni dot kufirin me te vjetren ,futja ne sistem do me shume se nje dite.
e paskan bere pak te nderlikuar po nejse..ashtu do e bej
thanks eralni![]()
Po mund te levizesh me te vjetren deri ne fund te vitit pa merak
Nenshtetas Shqiptar duhet te ket shum kujdes dhe perpara se te bej riaplikimin e pashaportes se re te interesohet se sa eshte koha reale qe te presi per pashaporten e re sidomos ju qe shkoni me pushime ne gusht dhe informohuni se kur skadon pashaporta e vjeter.
Ju them kete se kam asistuar vet ne qershor nje nene qe u merzit shum se i beri aplikimin vajzave per pashaport te re dhe i komunikuan me mbrapa qe pashaporta e vjeter behet automatikisht mbas 48 oreve e pavlefshme.
Ato duhet te prisnin pashaporten e re dhe keshtu ju dogjen dhe biletat e avjonit pasi e vjetra del direkt jasht perdorimit..
Kujdes pra llogarisni ditet e informuhuni .
Informohuni se duhet te beni dhe karten e identitetit bashkengjitur pashaportes,aplikimi i kartes ben 12mij lek te vjetra(ne post meret kuponi)dhe terhiqet vetem nga personi i interesuar duke vendosur shenjat e gishtave perseri
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altint71 : 29-07-2010 mė 12:45
Domethene Eshte Me Detyrim Me Bo Pashaporten Kete Vit ?????????
Papo Mund Ta Bejme Edhe Vitin Tjeter ?????????''
Une personalishte e bera pashaporten ne fillim te qershorit dhe nuk me vonoi me shume se 10 dite pasi dhe nuk kishte radhe
per personat qe duan te aplikojne dhe nuk kane kohe duhet te aplikojne nje dite para se te largohen nga shqiperia pasi n q se ke aplikuar me shpejte dhe pashaporta ka hyre ne sistem pashaporta e vjeter del jashte perdorimit automatikishte keshtu qe ngelet ne shqiperi
ndersa per personat qe kane vizat tek e vjetra mjaftojne qe te udhetojne me te dyja pashaportat(te vjeteren qe ke vizen dhe biometriken per indentitetin)dhe nuk ka asnje problem fare
pashapotat jo se jane detyrim por te detyrojne ta besh pasi nuk udheton dote me mbas dhjetorit te ketij viti
ndersa kartat e indentitetit jane te detyrushme por se deri kur eshte afati nuk e di
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OPARI : 29-07-2010 mė 15:43
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Me hy seshte problem,por mos nenvletsoni Karten e identitetit perse shof shum dizinformacion(skeni faj!),duhet edhe ajo me u bo,per cilet ka urgjenc e bojn dhe per 7-8 dit po ne gusht veshtir do e keni.
Nuk eshte e vertete qe pashaporta e vjeter behet e pavlefshme mbas 48 oresh sepse une e kam bere vete pashaporten ne janar dhe kishte rrezik qe te mos me dilte gjate kohes qe une isha dhe me thane qe nuk ka problem nese pashaporta e re nuk ka dale mund te ikesh nga shqiperia me te vjetren dhe me letren qe tregon se ti ke aplikuar per te rene....biles une shkova deri te aeroporti dhe po nisesha me te vjetren sepse nuk me kishte dale e reja edhe pse kisha mbi 2 jave qe e kisha aplikuar(nuk u nisa per arsye se skishte fluturime ate dite ajo linja qe do ikja une) por dhe ne aeroprt me thane qe nuk kishte problem te nisesha me te vjetren nese e reja nuk ka dale problemi del nese e reja te ka dale ate dite qe ti nisesh dhe ti nuk din gje ateher pashaporta e vjeter behet e pavlefshme...
Me pak fjale pashaporta e vjeter behet e pavlefshme ne ate moment qe del e reja dhe eshte mire per ato qe do te udhetojne te shkojne te informohen per pashaporten e re dhe ne diten qe do nisen per te qene te sigurte qe ka dale apo ska dale
Non mollare mai !!!!
Krijoni Kontakt