ne gjendje civile meret ajo leja per te shku me bo pashaporten ??????? dhe se kohe duhet qe te dali ????????
te pakten kshu llogarisim ditet qe do rrim atje...
ju flm te gjithve per informazionet !
ne gjendje civile meret ajo leja per te shku me bo pashaporten ??????? dhe se kohe duhet qe te dali ????????
te pakten kshu llogarisim ditet qe do rrim atje...
ju flm te gjithve per informazionet !
po un persh sdu me ik ne shqiperi kete vit du me ik vitin tjeter si i bohet halli ?????????'
Drejt, prandaj e shkruajta. Pashaportat e vjetra nuk jane fallco apo leshuar nga ndonje dyqan mollesh, por nga shteti Shqiptar e nuk permbajne ndonje te dhene te gabuar. Pra eshte dokument identifikimi per shtetin e huaj. Ama ne momentin qe ti mer nje pashaporte te re, duhet te ndryshosh nr e pashaportes ne lejen e qendrimit.
Persa i perket afatit ne te cilin eshte e mundur te besh pashaporten, nuk jam i sigurte. Kam DEGJUAR (pra nuk e kam te sigurte 100%) qe do shtyhet dhe per vitin tjeter.
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Pasaporta Shqiptare ska cju hyn ne pune, merrni nje pasaport te huaj edhe do flini me te qete.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Isha une Qershor,me thane mos e be aplikimin,te tjeret behe se ste gjen gje?
Nuk e di cfar te shkruaj,kam bere aplikim per pashaporte te huaj.
Dhe bie ne qetesi,n.q-se e aprovojne.
3 pashaporta Shqiptare kam nderruar deri tani,me ka vajtur ne maje te hundes.
Dun dhe leke ata parazitat aty..
phhhhhhhhhhhhhhhhh
Krijoni Kontakt