Close
Faqja 14 prej 23 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 229
    Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Ne Shqiperi edhe jom kenaqq
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Jo ne Shqipo.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    e henger ate tek nja 2 here ska me me ardhe me vujt nga aeroporti,,rrugetme me police mallufa,,,,uje,dritat6,cmimet ekstravagante........kur aq leke bej pushime ne spanje ,,,itali.gjermani,greqi madje new york njelloj bileta angli shqiperi me angli usa

JO.
    Nė Jalė,Dhėrmi,Sarandė,Vlorė,Shėngjin,qė ja vlen tė bėhet plazh ēmimet janė SKANDAL.Duhet tė shesėsh ndonjė pjestar familje qė tė nxjerrėsh lekėt e qėndrimit aty.Tė kėpusin brinjėt.Dhe nė Mykono qė kam qėnė unė,shtrėnjt ka qėnė po jo aq sa nė Dhėrmi.Ėshtė bukur,po ja fusin ēmimeve nė top kėtu te ne.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    PO se shpejtiiiiiiii, po numeroj ditet <3 <333333333333

Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    PO se shpejtiiiiiiii, po numeroj ditet <3 <333333333333
    Numėroj numėroj,se pas 2 ditėsh qėndrim do numėrosh ato tė kthimit aty ku je.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    JO.
    Nė Jalė,Dhėrmi,Sarandė,Vlorė,Shėngjin,qė ja vlen tė bėhet plazh ēmimet janė SKANDAL.Duhet tė shesėsh ndonjė pjestar familje qė tė nxjerrėsh lekėt e qėndrimit aty.Tė kėpusin brinjėt.Dhe nė Mykono qė kam qėnė unė,shtrėnjt ka qėnė po jo aq sa nė Dhėrmi.Ėshtė bukur,po ja fusin ēmimeve nė top kėtu te ne.

Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Jo Sinqerisht Bamba,ėshtė shumė shtrėnjt.Ne kishim plan tė iknim 4 shokė 10 ditė nė Dhėrmi,dhe u interesua njė shok qė rri atje pėr Dhomė me Qera...i ramė pak lapsit dhe me shpenzimet duke ju pėrafruar ēmimeve atje dhe na dilte qė....mė mirė shkonim nė Ibiza sesa Dhėrmi.

Nga Amerika njeher nuk ja vlen, shkon shume shtrenjte. Vetem per aq sa kushton bileta avionit per Shqiperi, mund te shkosh ne Bahamas, Aruba, Antigua, Hawaii per 7-10 dite me te gjitha te perfshira dhe ka sherbim dhe kushte shume me te mira.

Po une besoj se vitin tjeter do shkoj ne Shqiperi, se u bera 3-4 vjet pa shku. Durrsi ka qen skandal heren e fundit qe e kam pare, kurse jugu, sidomos Saranda, jo keq. Po cmimet e hotelev ishin shum te larta.

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nga Amerika njeher nuk ja vlen, shkon shume shtrenjte. Vetem per aq sa kushton bileta avionit per Shqiperi, mund te shkosh ne Bahamas, Aruba, Antigua, Hawaii per 7-10 dite me te gjitha te perfshira dhe ka sherbim dhe kushte shume me te mira.

Po une besoj se vitin tjeter do shkoj ne Shqiperi, se u bera 3-4 vjet pa shku. Durrsi ka qen skandal heren e fundit qe e kam pare, kurse jugu, sidomos Saranda, jo keq. Po cmimet e hotelev ishin shum te larta.
    Ne Durres nuk shkohet per asgje me.Eshte bere si koloni e kosovareve njehere vec te tjerave.Eshte pisllik i madh,kultura mjedisore noton ne ujrat e thella te oqeaneve.

NUK JA VLEN.

Faqja 14 prej 23 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •