Ne Shqiperi edhe jom kenaqq![]()
Ne Shqiperi edhe jom kenaqq![]()
2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...
Jo ne Shqipo.
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
e henger ate tek nja 2 here ska me me ardhe me vujt nga aeroporti,,rrugetme me police mallufa,,,,uje,dritat6,cmimet ekstravagante........kur aq leke bej pushime ne spanje ,,,itali.gjermani,greqi madje new york njelloj bileta angli shqiperi me angli usa
JO.
Nė Jalė,Dhėrmi,Sarandė,Vlorė,Shėngjin,qė ja vlen tė bėhet plazh ēmimet janė SKANDAL.Duhet tė shesėsh ndonjė pjestar familje qė tė nxjerrėsh lekėt e qėndrimit aty.Tė kėpusin brinjėt.Dhe nė Mykono qė kam qėnė unė,shtrėnjt ka qėnė po jo aq sa nė Dhėrmi.Ėshtė bukur,po ja fusin ēmimeve nė top kėtu te ne.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
PO se shpejtiiiiiiii, po numeroj ditet <3 <333333333333
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nga Amerika njeher nuk ja vlen, shkon shume shtrenjte. Vetem per aq sa kushton bileta avionit per Shqiperi, mund te shkosh ne Bahamas, Aruba, Antigua, Hawaii per 7-10 dite me te gjitha te perfshira dhe ka sherbim dhe kushte shume me te mira.
Po une besoj se vitin tjeter do shkoj ne Shqiperi, se u bera 3-4 vjet pa shku. Durrsi ka qen skandal heren e fundit qe e kam pare, kurse jugu, sidomos Saranda, jo keq. Po cmimet e hotelev ishin shum te larta.
Krijoni Kontakt