Close
Faqja 4 prej 23 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 229
    Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Fier-Vlore ashtu ka qenė pėrherė nuk ėshtė se mė parė ka qenė xham e tani u bė cop-cop. Ja se vitin tjetėr do e kesh gati. Siē ta thash aktualisht Shqipėria nė aspektin rrugor ėshtė nė nivelin mė tė lartė tė saj.

Nejse me kė qenkam duke folur lol. Urdhro ēa ke shkruajtur:

"nje dhome fjetje dhe nje ambient gatimi ne Vlore (e paisur mire) shkon 80 deri ne 100 euro nata, nje dhome modeste thjesht per akomodim me kushte shume te ulta vete 5 mije leke te rinj (50 mije leke) nata."

Kjo ėshtė gėnjeshtėr e pastėr, mund tė ta tregojnė edhe shumė tė tjerė. Pse ti paske ikur te njė hotel i shtrenjtė s'ke tė drejtė tė thuash qė ēdo hotel nė Vlorė e ofron dhomėn me 100 euro. Ose ta kanė futur ata tė hotelit lol. Ēmimet reale janė deri nė 30 mijė lek /dita, pasta gjen edhe mė lirė, ose edhe diēka mė shtrenjtė. Po kurrė 80-100 euro. Gjithsesi, rrej deri sa tė mushėsh normėn.
    Shiko se nuk kam ndermend ta zgjas pambarimisht kete muhabet.
    Une nuk thash qe rruga u prish tani por thash qe eshte cope-cope, ti the qe rruget jane xham.
    Dhe e dyta kur une jap nje ēmim konkret ne nje vend konkret me ē'te drejte me thua qe po genjej dhe me sugjeron te mos mare kete hotel per baze, pse u dashka te mare per baze ato qe thua Ti?
    Po ta perseris tek "Rezidenca Cekodhima" eshte 80 deri ne 100 euro nata.
    Tek DEA eshte minimumi 50 mije lek nata, larte mbi rruge ne drejtim te gurores eshte 40 deri ne 50 mije lek nata, tek barangat ne plazhin e Cekodhimes eshte 30 mije lek nata por pa asnje kusht( dhe natyrisht qe nuk gjen vend te lire), po keshtu edhe ne Jonufer, kaq eshte muhabeti ore njeri, shko pyet njehere dhe pastaj eja me thuaj mua po genjej.

Ps. Ate rrugen qe me the eshte e mire kam vite qe e bej dite per dite prandaj mos me thuaj mua qe po bej propagande Partie ketu.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    nje shoqja ime ka shku ne shqiperi (kthehet pas ca ditesh). Ne plazh, medemek me pushim andej nga plazhet e vlores, jugu. e pyes une sa paguhej nata atje. mos u "zini" . Lol

jam asnjanese as me saline as me ps
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Shiko se nuk kam ndermend ta zgjas pambarimisht kete muhabet.
    Une nuk thash qe rruga u prish tani por thash qe eshte cope-cope, ti the qe rruget jane xham.
    Dhe e dyta kur une jap nje ēmim konkret ne nje vend konkret me ē'te drejte me thua qe po genjej dhe me sugjeron te mos mare kete hotel per baze, pse u dashka te mare per baze ato qe thua Ti?
    Po ta perseris tek "Rezidenca Cekodhima" eshte 80 deri ne 100 euro nata.
    Tek DEA eshte minimumi 50 mije lek nata, larte mbi rruge ne drejtim te gurores eshte 40 deri ne 50 mije lek nata, tek barangat ne plazhin e Cekodhimes eshte 30 mije lek nata por pa asnje kusht( dhe natyrisht qe nuk gjen vend te lire), po keshtu edhe ne Jonufer, kaq eshte muhabeti ore njeri, shko pyet njehere dhe pastaj eja me thuaj mua po genjej.

Ps. Ate rrugen qe me the eshte e mire kam vite qe e bej dite per dite prandaj mos me thuaj mua qe po bej propagande Partie ketu.

Me i fjalė 100 euro x 15 ditė = 1500 euro ==>> . Ok, ke tė drejtė. Por po tė isha nė vendin tat me 1500 euro kisha ikur nė Sharm el Sheik lol.

P.S.

ti the qe rruget jane xham.
    Ku thasė?!?!?!

P.S 2
    Mos pėrgjithso ēmimet e njė hoteli me ēmimet e gjithė Vlorės. Nqs e do bidenė e wc-sė me kapak floriri ka edhe oferta me 500 euro/nata, por kjo sdo me thenė qė mesatarisht hotelet (dhe dhomat familjare) janė me ēmim 500 euro.
    Life's too short to remove USB safely.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Akoma 15diteshe behen pushimet atje Jack ?

Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Akoma 15diteshe behen pushimet atje Jack ?
    Jo jo behen sa te kesh qejf, 10 ditė, 15 ditė, i muj, dy muj sa ta kesh xhepin lol. Po shumica e hoteleve familjarė i lėshojnė garzonjeret pėr ēdo 15 ditė.

I will go with "NO" for a thousand!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Jo jo behen sa te kesh qejf, 10 ditė, 15 ditė, i muj, dy muj sa ta kesh xhepin lol. Po shumica e hoteleve familjarė i lėshojnė garzonjeret pėr ēdo 15 ditė.
    Psh une sdua te rri atje 15 dite, kam qef vetem 7 dite (1 jave), sta japin dhomen?

Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Psh une sdua te rri atje 15 dite, kam qef vetem 7 dite (1 jave), sta japin dhomen?
    varet, ka shumė hotele, shumica i lėshojnė me qera me datat 1 dhe 15 pėr dy javė. Por po tė kėrkosh gjen edhe pėr 7 ditė.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    une kam qene para disa viteve ne shiperi ,ne pushime por nuk e kam mendjen te shkoj perseri ,te gjithe ata fotot qe i pashe ma kujtuan ate ankth qe e pata ateher , akoma me kujtohen ne oren 5 te mengjesit kur mu fut ne dhome pronarja e shpise dhe me zgjoi nga gjume dhe me tha leket o cun dhe a do rishe me .....uuuuffffff dola ia dhash leket ,ne veture dhe prrrrc ne shpi,

pas disa ditesh ika nga turqia dhe e pashe se sa vlere kishte bregdeti shqiptare, ndesa keta qe flasin she bregdeti shqiptare eshte i mrekullueshem me siguri nuk kane pare me mire prandaj edhe u duket shqiperia shume e mire , gjynaf

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    tani kjo po u solla mire ca do te thote mo bobi? po ngeli e kenaqur shefja e pastrimit a cka? lol

nejse, nejse, se e kaluam nje cik cakun. kushdo shpi ne vlore te plepat me te tera kushtet e me cmim mese te arsyeshem, te me bej nje ze. po te jete e seksit femer, mund e te kete e nderin ti perfshihem dhe une ne oferte, nese eshte ndonje cik e mire, nga aparenca normal.
    une nga 15 gushti, e kam pllazhin, daku,

me kane dhene nja 2 oferta, do flas dhe mund te bi ne qaf, po pa shefen e pastrimit ne oferte

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 4 prej 23 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •