Ne Shqiperi shumica ikin sepse kane prinder e njerezit e tyre.
Nuk mund te krahasojme hotetel apo kushte ne vende te ndryshme te botes,sepse Shqiperia eshte akoma shume mbrapa persa i perket infrastruktures.Ky eshte realiteti.
Kush hapet se ka shetit boten e ka flejt ne hotele luksoze ben krahasime te kota.
Une kam qene ne Egjipt,Spanje ,Greqi,France qe jane vende turistike.Nuk mund ti krahasosh me Shqiperine.Une shkoj ne Shqiperi sepse kam prinderit e dua ti shoh,por nese do te kisha mundesi do te shkoja ne ndonje vend tjeter.
Me 1600 euro pushon 2 jave ne Spanje me familjen dhe all-inclusive,qe do te thote se per dy jave je si pasha
Kjo eshte Shqiperia dhe keto jane kushtet.Gjerat ndryshojne ēdo vit,por nuk do te thote perher e me mire.
Nese mundeni evitoni plazhet shume te populluara.Mjafton te largoheni vetem 5 minuta nge Durresi drejt Golemit dhe mund te gjeni plazhe te pasterta dhe kushte me te pershtatshme.
Nese nuk ju pelqen vazhdoni drejt jugut.Mbasi te kaloni Vloren,ēdo vend ja vlen pak a shume.
Vazhdoni per ne Ksamil ku eshte shume bukur.
Nese nuk e keni gjetur akoma,ateher beni valixhet dhe me vrap drejt portit ose aereoportit,sepse jeni shume te sofistikuar dhe nuk ben per ju Shqiperia.
Krijoni Kontakt