Close
Faqja 13 prej 23 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 229
    MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga leci Lexo Postimin
    Ne Shqiperi shumica ikin sepse kane prinder e njerezit e tyre.
    Nuk mund te krahasojme hotetel apo kushte ne vende te ndryshme te botes,sepse Shqiperia eshte akoma shume mbrapa persa i perket infrastruktures.Ky eshte realiteti.
    Kush hapet se ka shetit boten e ka flejt ne hotele luksoze ben krahasime te kota.
    Une kam qene ne Egjipt,Spanje ,Greqi,France qe jane vende turistike.Nuk mund ti krahasosh me Shqiperine.Une shkoj ne Shqiperi sepse kam prinderit e dua ti shoh,por nese do te kisha mundesi do te shkoja ne ndonje vend tjeter.
    Me 1600 euro pushon 2 jave ne Spanje me familjen dhe all-inclusive,qe do te thote se per dy jave je si pasha

Kjo eshte Shqiperia dhe keto jane kushtet.Gjerat ndryshojne ēdo vit,por nuk do te thote perher e me mire.
    Nese mundeni evitoni plazhet shume te populluara.Mjafton te largoheni vetem 5 minuta nge Durresi drejt Golemit dhe mund te gjeni plazhe te pasterta dhe kushte me te pershtatshme.
    Nese nuk ju pelqen vazhdoni drejt jugut.Mbasi te kaloni Vloren,ēdo vend ja vlen pak a shume.
    Vazhdoni per ne Ksamil ku eshte shume bukur.

Nese nuk e keni gjetur akoma,ateher beni valixhet dhe me vrap drejt portit ose aereoportit,sepse jeni shume te sofistikuar dhe nuk ben per ju Shqiperia.
    beh persa i perket durresit babi im qe iku atje para nje jave tha qe kishin filluar ta rregullonin , shum gjera ishin sistemuar dhe shum te tjera qe do te behen!
    kurse per krahasimet eshte normale qe nuk duhet ti bejme sepse appunto shqiperia eshte mbrapa, por ka ardh dita qe te zgjohen dhe te shofin se si eshte bota !
    per plazhet pastaj basta te kontrollosh , ti hapesh syte dhe gjen sa te dush plazhe te mira te pasterta dhe pak te populluara si persh : shen pjeter, rrushkull etj

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    beh persa i perket durresit babi im qe iku atje para nje jave tha qe kishin filluar ta rregullonin , shum gjera ishin sistemuar dhe shum te tjera qe do te behen!
    kurse per krahasimet eshte normale qe nuk duhet ti bejme sepse appunto shqiperia eshte mbrapa, por ka ardh dita qe te zgjohen dhe te shofin se si eshte bota !
    per plazhet pastaj basta te kontrollosh , ti hapesh syte dhe gjen sa te dush plazhe te mira te pasterta dhe pak te populluara si persh : shen pjeter, rrushkull etj
    Kane 20 vjet qe rregullojne dhe prishin,por rendesi ka qe levizin

Ne Shqiperi jane zgjuar me kohe,dhe ka hotele ose restorante qe me te vertet eshte e veshtire ti gjesh edhe ne perendim.
    Por nese ben nje hotel me 5 yje,edhe me flori ta veshesh,do te gjesh vetem 5 metra larg plehra qe digjen ose puseta ne qiell te hapur.
    Diferenca me vendet turistike qendron ketu.Eshte mentaliteti prej tregtari te rendomte dhe jo prej biznesmeni largpames.
    Eshte sikur te besh banje me rubinet floriri por te mos kete uje.

Tek Shkembi i Kavajes,ka me dhjetera biznese,qe sikur te jepnin nje kontribut te vogel mund te benin shume per ate plazh,qe nga plehrat deri tek ujrat e zeza.Por presin gjithmone se mos zbresi dikush nga qielli me shkopin magjik.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Shko pa frik por nga vlora

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    kush nga ju do te shkoje ne shqiperi kete vere per te kaluar pushimet ???
    une kete vere nuk do iki uffiiiiiii, por vitin tjeter po sepse u bon 3 vjet qe nuk shkoj .
    Shkoni pa frik .
    Sapo u ktheva dhe ja kalova shum mire,edhe pse u mora me shum me sistemezione te shtepive.
    Tirane ka bere ndryshime per mire ,ndersa per plazh shko posht ne jug e sgabon.
    Ja kalofsh mire.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Vetem ne shqiperi nuk ja vlen qe te beni pushime. Po thuaj ca ti beni familjareve qe keni ktej edhe ju merr malli ti takoni.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Vetem ne shqiperi nuk ja vlen qe te beni pushime. Po thuaj ca ti beni familjareve qe keni ktej edhe ju merr malli ti takoni.
    si duket ky na qenka paswordi per ti kaluar pushimet ne shqiperi dhe tani mvaret se ku e ke familjen durres, tirane ,vlore,sarande nje udhe dhe dy pune
    hahahaha

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    bora bora.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    bora bora.
    Ku po bje bore mi lal? Vallaj ktej nga europa vapa modha, mezi po morim frym!

i/e regjistruar Maska e Akulli_ch
    Anėtarėsuar
    19-06-2010
    Vendndodhja
    Zürich / CH
    Postime
    188
    Mua personlishte me ka lene pershtypje shqipiri isha ne vitin 2008 dhe shume mire kam kaluar njemi e nje here eshte shqipria me mire se Turqia,Tunesia,Egypt,Republika domenikane e disa vende tjera turistike qe frekuentohen nga Turizmi Botror .

Ju keshilloj te keloni pushimet ne Shqipri me mire nuk ka .

pershendetje
    Mbi te gjitha Atdheu

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Nė vitet e pasluftės, pothuaj ēdo verė kam qenė nė Shqipėri. Sivjet edne nuk kam qenė, por besoj se gjatė gushtit do tė jem atje.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Ne Shqiperi mire eshte perderisa turistet e ndotin...e kur e ndotin atehere eshte problem kshtu qe besoj qe kane marre masa rreth ksaj.

Faqja 13 prej 23 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •