Close
Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 229
    i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Me te vertete eshte me mbeturina por ato ne i hedhim,nuk i prodhon vete natyra ose deti,por shyqyr gjysme e me shume eshte privat dhe te themi mirmbahet deri diku,nese doni qetesi dhe ujin e paster mund te shkoni ne shempjeter(gjiri i lalsit)
    Une ne te vertete pushime i quaj vetem te rri ne familien time ne(shqiperi)se eshte pis sme ben fare pershtypje.............vetem 10 dite te mali robit me mjaftojne sa mos me thone isha ne durres dhe su lava asnje dite
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Une te besova qe ke qene ne Turqi me ate cmim,vetem se me siguri djalin e ke pas nen dy vjeq por ajo qe desha te them eshte se Durresi nuk eshte aq i keq sa po e pershkruan,se paku plazhet ,andej nga Golemi e Kavaja nuk jane aq te felliqta
    Mua personalisht nuk me ka pelqyer aq Turqia,plazhi ku isha (ne hotelin kervansaraj kundu) ishte i frikshem ,uji menjehere i thelle dhe me barishte ,ndersa plazhi i Durresit eshte shume i rehatshem ,dhe une me me qejf e zgjedhi Durresin se Turqine ,se ashtu keshtu ne Turqi jemi lare ne pishina plus cmimi shume me i ulet etj
    miriam, cunin e kisha 5 vjet,mirepo edhe agjencionet zviceriane dallojne nga ata shqiptare, prandaj edhe ofertat kendej jane me reale dhe me te mira ,dhe cuditerisht nuk kishte aranzhmane per ne shqiperi , une nuk fola per golemin dhe vende tjera fola per durresin ,nuk me pelqen dhe pik te jemi te realt dhe te sinqerte ,por nese duam te ja bejme qejfin vetes ajo eshte dicka tjeter,

kam takuar shqiptare ne egjipt,turqi,marok, dhe gjithandej dhe te gjithe jane te kenaqur ndersa per disa qe flasin idiotesira nuk diskutoj ,me pelqyen plazhet ne tunizi sepse nuk humbisje menjehere , dhe kishte se paku tre lloj rerash hotelet njeri pas tjetrit me kilometra dhe te gjithe te klasit te pare ,ndersa ne durres kemi vetem nje adriatik dhe ai duket si objekt fetar me ato dy kullat.

ne egjipt ne vit futen 40 miljon turist ne marok po ashtu ne tunizi 15 miljon dhe tani krahaso shqiperine me keta vende

ky eshte nje realitet deshem ne apo jo

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Blueton.

Se tani po e bejme e lagu nuk e lagu bishtin skilja
    Per disa gjera ke te drejte por nqs ke lek qef behet ne Shqiperi.
    Me te thene te verteten nje familjari im ka hotel dhe cfare hoteli. Paguan por e di cfare cilesie sherbimi ke. Dhoma per merak, ushqimi gjithashtu.
    Nuk po e them me saktesi ku e ka se sdua te bej rreklame por them vetem qe e ka matane shkembit te kavajes.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar mė parė nga *suada* Lexo Postimin
    Blueton.

Se tani po e bejme e lagu nuk e lagu bishtin skilja
    Me te thene te verteten nje familjari im ka hotel dhe cfare hoteli. Paguan por e di cfare cilesie sherbimi ke. Dhoma per merak, ushqimi gjithashtu.
    Nuk po e them me saktesi ku e ka se sdua te bej rreklame por them vetem qe e ka matane shkembit te kavajes.
    hajde hajde me jep emrin e hotelit se do i them qe me ke derguar ti ,dhe ndoshta fitoj ndonje zbritje sezonale

Hotel Adriatiku?!

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga *suada* Lexo Postimin
    Blueton.

Se tani po e bejme e lagu nuk e lagu bishtin skilja : D
    Me kondisioner ? kjo me intereson me teper

Sa eshte nata apo dita :? do ma thujsh ke veshi,qe mos te nigjojn te tjeret
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin

full opsion me cfar te duash ,vetem nese shkon vete nuk e ben mire merem edhe mua me vete dhe do jete cdo gje komplet

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    andej nga jugu, eshte nje vend ka ca shpija si tip alpine me ngjyra ngjyra, me kaproj e pata. Si quhet ai vendi ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga blueton Lexo Postimin
    hajde hajde me jep emrin e hotelit se do i them qe me ke derguar ti ,dhe ndoshta fitoj ndonje zbritje sezonale
    I mora informatat mire. Uji eshte i paster me thane qe kacarrumat e jashteqitjes notojne nga ''stazioni i pare i plazhit e deri ne plepa''
    Je i mirepritur, kur te duash ketu me ke per info.

Citim Postuar mė parė nga DontWorryBeHapp Lexo Postimin
    Hotel Adriatiku?!
    Emrin hoteli e ka HFLSGSņDIQGH : )

Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin

Ate nuk e di, do e shoh kur te shkoj, duro dhe ca dite qofte : )

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ok pashe cmimet neper hotelet andej nga jugu, edhe nuk shkonin me shume se 70 euro nata. Kishte dhe nga 30 euro.

Ja nje link, very nice. I am going to Albania , kete summer. Ai fshati turistik ne llogara me pelqeu. Ka dhe kaprolla. LOL

http://www.albania-hotel.com/miresev...=hotels&city=4
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •