Close
Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 229
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar mė parė nga Restart Lexo Postimin
    gra me ferexhe ne plazh gjen atje, por jo pushime.
    ne tunizi ferexhja eshte e NDALUAR ,tani te kāpem ne rrene

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga blueton Lexo Postimin
    restart si duketr nuk paske levizur nga durresi, sja paske idene se si duket bota.

une mora shembull tunizine sepse shkoj shpesh atje, dhe e njoh mire vendin ndersa dallimi shqiperi -tunizi eshte si nata dita futu ne net dhe shiqo dhe ben krahasime ne cdo aspekt,ekonomik ,politik ,kulturor,turistik.

ti flet me ndjenja dhe inate , kjo eshte pune tjeter ,ndersa realiteti eshte tjeter ,me vjen keq qe je kaq i kufizuar
    jo, nuk kam levizur
    vetem tunizin ke par ti me leket e xhamis a?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ne tunizi ferexhja eshte e NDALUAR ,tani te kāpem ne rrene
    po po me kape ne rrene(nuk kam ndermend te debatoj kot me emrat arab ferexhe a burqa a hijab a ca djallin i quani, veshje islamike kisha fjalen dhe permblidhet e gjitha)...dy nga keto foto i kam bere une,njeren e gjeta ne internet.

keshtu dalin ne plazh tunizianet e tu era perc
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 20-07-2010 mė 11:49

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar mė parė nga Restart Lexo Postimin
    po po me kape ne rrene...dy nga keto foto i kam bere une,njeren e gjeta ne internet.

keshtu dalin ne plazh tunizianet e tu era perc
    me thuaj ne cilin vend i ke bere keto foto ,dhe mos ngarero veshjen tradicionale me ate fetare, dhe ... keta nuk bejne plazh o cun .
    nuk e di cfar kremi perdorin keta plaka heheh me sjell ndonje foto te vajzave te reja tubizjane po pate mundesi

une kam kaluar 8 vite ne tunizi bile ka shqiptare qe kane restorante atje dhe e njoh vendin mire

ti me siguri ke bere foto ne ndonje fshat shkretinor sikjur fshatrat e malsise kuksiane

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    si duket te pelqyen fotot e mija heheh, pranoje qe jane me te mira se tuat....... ej ku je o restart humbeeee hheheheh

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    miriam kam qene ne side te turqise me LAST MINUT me shoqen dhe cunin, ndersa ajo se se ke harxhuar privatisht mvaret nga xhepi juaj,por kur ben krahasim turqi -shqiperi ......eee .

ne durres nuk rihet vetem nga gomarecat 3 jave pastaj nuk kam fjetur nga kafshimet , dhe tani si do shkoj ne durres kur gjerat elementare nuk jane ... kalofsh mire
    Une te besova qe ke qene ne Turqi me ate cmim,vetem se me siguri djalin e ke pas nen dy vjeq por ajo qe desha te them eshte se Durresi nuk eshte aq i keq sa po e pershkruan,se paku plazhet ,andej nga Golemi e Kavaja nuk jane aq te felliqta
    Mua personalisht nuk me ka pelqyer aq Turqia,plazhi ku isha (ne hotelin kervansaraj kundu) ishte i frikshem ,uji menjehere i thelle dhe me barishte ,ndersa plazhi i Durresit eshte shume i rehatshem ,dhe une me me qejf e zgjedhi Durresin se Turqine ,se ashtu keshtu ne Turqi jemi lare ne pishina plus cmimi shume me i ulet etj

Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •