[QUOTE=MafiaWarz;2800206]Urrejte per muslimanet koft larg, te gjithe miqt i kam musliman dhe skam aspak urrjetje per ta vetem dashuri te paster shoqerore
a u ke treguar atyre miqve tuaj musliman se si shkruan ti ne kete forum per muslimanet ??? ,heheh nese kuptojne ata qe i genjen ku do te shkoje fytyra![]()
boooooooooooo ca debili!!!! c'hyj une me fshirje postimesh mer,
ps.une nuk i urrej debilet, me vjen keq pse jane te tille. ku sheh urrejtje ti????
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 20-07-2010 mė 17:25
Shpesh i ndryshon shkrimet ti restart hehehe shihet edhe poshte potimeve tuaja, kujdes ??!!!
Ikni flini tani dhe mos u zini! Zoti nuk ka nevoj per ju, ju keni per te dhe nuk do ta gjeni duke bo sherr!
[QUOTE=blueton;2800227]
Te gjith e din qe kam urrejte ndaj Races magjupe Arabedhe traditave tynev
miqte nuk i kam tru ngusht dhe nuk me shkon ftyra sepse edhe ata urrejn magjupet dhe doin Shqiperin me zemer dhe te betohem qe ata te paret do te ishin quar ne luft nese dso te ishte ne pytje te mbrohet Shqiperia nga kultura magjupe..
edhe ata urrejn Serbet ( Krishtero-Ortodokset ) Edhe un i bashkangjitna atynev dhe i urrej me shum se ata keshtut e kemi i dhejm nje kuptim te plot qe e pare duhet te jet SHQIPERIA dhe qka bie ndesh me traditen e gjuhen tone te zhduket me rrejne bashk me ata qe perkrahin zhdukjen e kultures tone ...![]()
Krijoni Kontakt