Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 73
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Restart Lexo Postimin
    ke quan terrorist ti. ata qe nuk besojne allahun tat dhe muhamedin????????????????
    shokit ti sje ka kupton ket ajet askund nuk shkruan te luftohen pabesimtaret vetem qe nuk besojn fen islame

ketu shkruan denimi i atyre qe luftojn allahun dhe te derguarin e tyre dhe nuk shkruan per denim te jobesimtarve ,ketu shkrun qart por sjeni ne gjendje te kuptoni denimin e atyre qe luftojn fen islame muslimanet dhe bejn shkatrrime ne tok
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    se paku ne dy tre tema kam pare kete ajet dhe pikerisht nga ky antar, se kuptoj ku do te dale cuni, ajeti eshte shume i qarte dhe decid ,

ai qe te lufton luftoje , ai qe ben krim denoje,

dhe cka ka ketu per komente,mos deshen qe millosheviqi per masakrat ndaj shqiptareve te shperblehet ,mos valle i duken njerez paqesore, bile per mua ajezi duhet te jete me i repte per keta tipa meritojne me shume ,por kur lexoj mbarimine ketij ajeti e kuptoj se ku do e gjejne denimin me te madh keta vrases dhe kriminela

Darness Maska e Lilo-Ila
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    Per mua si kristian eshte ofendim kur nje person tjeter cfare do feje
    te marre biblen dhe ta interpretoje ate ne menyre banale duke keqinformuar te tjeret per kristianizmin e vertet.
    Dhe e di cfare edhe pse po shkruaj kete gje edhe pse jane sqaruar keta njerez ne lidhje me interpretimin e rregullt prap vazhdojne dhe do te vazhdojne.

kjo eshte ofenduese.

plus patjeter dhe sharjet

Gjithashtu per ne Muslimanet dhe per librin tone te Shenjte KURANIN vlen e njejta gje,dhe kjo po ndodh pikerisht ne kete forum jo ne nje por ne disa tema qe kane te bejne me fene.
    Eshte per keqardhje sa pak kan dijeni ata qe mundohen te bejne shipje t'kota per fete e kunderta me te tyren.
    You are UNIQUE just like everyone else...

Ata qe urrejn jane njerez te frustruar nuk dine sesi te kanalaziojn ndenjat dhe emocjonet.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga blueton Lexo Postimin
    se paku ne dy tre tema kam pare kete ajet dhe pikerisht nga ky antar, se kuptoj ku do te dale cuni, ajeti eshte shume i qarte dhe decid ,

ai qe te lufton luftoje , ai qe ben krim denoje,

dhe cka ka ketu per komente,mos deshen qe millosheviqi per masakrat ndaj shqiptareve te shperblehet ,mos valle i duken njerez paqesore, bile per mua ajezi duhet te jete me i repte per keta tipa meritojne me shume ,por kur lexoj mbarimine ketij ajeti e kuptoj se ku do e gjejne denimin me te madh keta vrases dhe kriminela
    ku e ke par mer, hera e pare qe e postoj, je dhe mysliman dhe genjeshtar.

Darness Maska e Lilo-Ila
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    82

ke harru qe e ke vizitu edhe temen 'a jane muslimanet terroristė'-dhe aty e ke postu t'pakten 3-4 here te njejtin shkrim(ajet)....

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Lilo-Ila Lexo Postimin
    ke harru qe e ke vizitu edhe temen 'a jane muslimanet terroristė'-dhe aty e ke postu t'pakten 3-4 here te njejtin shkrim(ajet)....
    ku e ke mer pall, se jeni dhe shume debila ju mazllemet...sille linkun qe e kam postuar une ktu

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Urrejte per muslimanet koft larg, te gjithe miqt i kam musliman dhe skam aspak urrjetje per ta vetem dashuri te paster shoqerore por urrej ARABET,GJUHEN E TYNEV DHE INPONIMIN urrej at fjal alekuqm quruthjlutum pasi nuk eshte ne shqip dhe dua qe ne vendin tim te mbretroj kultura tradita gjuha shqiptare e paster pa pas perzirje gabelesh arab...
    Ju disa ketu jeni duke suportuar Arabizmin ne trojet shqiptare ket urrej aq sa urrej nje shka dhe nje turk..
    Un perkrahi ata qe bejn me zemer te paster per Shqiptarin jo ata qe tentojn ne qdo mnyr me na ndrru gjuhen e traditat ..

e shikoni ju veten qe vetem mundoheni ta sulmoni biblen.. skeni gje per fen tuaj vetem thoni krishteret keshtut krishteret ashtut ju vet nxitni urrejte per veten tuaj pastaj ka qen ni shkrim ku ka permbledhur kuranin me shum fjal kunder krishterve e jahudive se per fen islame...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    hehehe nuk genjej, me ra ne sy ky ajet ne shume postime sepse ishte me shkronja te medha dhe si foto dhe na cave koken duke na akuzuar se ja islami si ua pret doren njerzve ,por si duket dikush i paska fshire, me siguri ai me ate fshisen e madhe ti e di me mire se une se sa here ke postuar kete ajet

Darness Maska e Lilo-Ila
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga blueton Lexo Postimin
    hehehe nuk genjej, me ra ne sy ky ajet ne shume postime sepse ishte me shkronja te medha dhe si foto dhe na cave koken duke na akuzuar se ja islami si ua pret doren njerzve ,por si duket dikush i paska fshire, me siguri ai me ate fshisen e madhe ti e di me mire se une se sa here ke postuar kete ajet

ske qa humb kohe me ijoranta si puna ketij se edhe une e kam pare me dhjetra here te postuar ate gje,dhe gjithe kohes kerkonte sqarim te njejt dhe te paarsyeshem.

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •