me shpjego nje gje, pse je kaq i trashe nga trute
ne fillim je genjeshtar, thua qe ate foto e kam postuar shume here, kur kjo nuk eshte e vertete, me pas je dhe i poshter+budalla sepse akuzon moderatoret qe paskan fshire postimet e mia, dhe tani sipas teje duhet hequr opsioni i ndryshimit te postimeve....kaq i trashe je!!!kte opsion e ka forumi, pra ju le kohe te gjithe antareve(perfshire dhe ty) te ndryshojne dicka ne postimet e tyre, gabime ortografike,ndryshim te ndonje fjale etc.
hajd po ta bej qejfin kte postim nuk po e ndryshoj.
kellire islamike.
ps.por une nuk i urrej kellirat islamike, kam vetem peshtire, qe te kuptohemi drejt.
ai qe eshte i tille ,mendon se edhe tjeret jane ashtu, te njejtin ajet qe postove ti ,ishte postuar edhe me pare ne temat tjera, tani lind dyshimi se valle me sa emra na shkruan ti shoki abdall ne kete forum ,pasi qe shume emra te njejtet postime dhe te njejtet fjale urejtjeje , nencmuese ,tallje dhe ofenduesa ,ska se si je ti ndryshe .
p.s. ti je nje qelbanik dhe nje i semure psiqik ,mjer shpia qe te ka dhe nuk e di se si dalin ne fund ata me ty, po shyqyr qe nuk jane gjithe si ti sepse bota do ishte permbyse
[QUOTE=MafiaWarz;2800286]atehere te gjithe na qenke nje m.... qe qelben ,prandaj shqiperia nuk mund te perparoje.
ju nuk dini gje tjeter vetem te rini dhe te pergojoni dhe te ureni njerez ,dtth qe une te gjithe kohen e kam humbur me njerez te tille qe nuk ka dobi shpija e vete e lene me shqiptaria
vaj halli per shqiptarine me cfar njerezish ka pune
"nena e skenderbeut viosllava ishte malazeze qe dtth ishte sllave ndersa gjergji,pao gjorgji sic thone maqedonet ishte nip sllavi keshtu qe na del se skenderbeu ishte sllav,por ka edhe nje gje
ne ate kohe mos themi shqiptare sepse shqiptaret si komb lindin ne shek 18 shume me vone ,ndersa gjergji jetoi shume me heret, atehere io kishin mardheniet shume te mira me sllavet"
ja cfar pjell ajo goja jote e flliqt o papak. ti sje shqiptar pse kerko respekt prej shqiptarve.
bajuuuuuuuuuuuuu mangup.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Jam plotesisht dakort me ty ...
Keta sillen sikur jane viktimat kurre ne te njeten kohe mundohen te na imponojne traditat arabe ne shoqerine shqiptare qe eshte multifetare me shumice ateiste ...
Keta nuk kuptojne kete gje te thjeshte : Kurre dicka eshte e pa pranushme per nje shoqeri , kurre shikohet si nje element jo i deshiruar njerezit e thjesht nuk e deshirojne edhe ne nje fare menyre po mundohen ta izolojne ... pikerisht kjo qe behet ketu ...
Eshte e thjesht shoqeria shqiptare nuk e do kete lloj kulture ... edhe prandaj sillen njerezit keshtu ...
Po kjo vlen vetem per disa vehabiste te ketij forumi qe enderojne ligje islamike , gjuhe arabe apo ku e di une ... shumica absolute nuk i do keto elemente prandaj edhe sulmoheni ...
eshte me te vertet e trishtueshme derjansi ajo qe ke cituar ti nga nje koment i atij vehabistit ....
Ku shihet qarte qe mundohet te ndryshoje historine shqiptare thjesht per te penetruar kultura e tij arabe ...
Shkruajn keto budallaleqe edhe pastaj vijne edhe akuzojn neve per urrejteje , kurre sillen si armik ndaj popullit shqiptare edhe traditat tona ...
Krijoni Kontakt