Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 73
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar mė parė nga Restart Lexo Postimin
    ahahaha moderator i postimeve te mia jam, kam gjysem ore kohe per ti ndryshuar.

ti ke ren nga djepi kur ke qen i vogel, i bet.
    shume e thjeshte shiqoj poshte postimeve tuaja dhe shkruan e ndrryshuar nga restart per se fundi here

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga blueton Lexo Postimin
    shume e thjeshte shiqoj poshte postimeve tuaja dhe shkruan e ndrryshuar nga restart per se fundi here
    me shpjego nje gje, pse je kaq i trashe nga trute
    ne fillim je genjeshtar, thua qe ate foto e kam postuar shume here, kur kjo nuk eshte e vertete, me pas je dhe i poshter+budalla sepse akuzon moderatoret qe paskan fshire postimet e mia, dhe tani sipas teje duhet hequr opsioni i ndryshimit te postimeve....kaq i trashe je!!!kte opsion e ka forumi, pra ju le kohe te gjithe antareve(perfshire dhe ty) te ndryshojne dicka ne postimet e tyre, gabime ortografike,ndryshim te ndonje fjale etc.

hajd po ta bej qejfin kte postim nuk po e ndryshoj.

kellire islamike.

ps.por une nuk i urrej kellirat islamike, kam vetem peshtire, qe te kuptohemi drejt.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    shokit ti sje ka kupton ket ajet askund nuk shkruan te luftohen pabesimtaret vetem qe nuk besojn fen islame

ketu shkruan denimi i atyre qe luftojn allahun dhe te derguarin e tyre dhe nuk shkruan per denim te jobesimtarve ,ketu shkrun qart por sjeni ne gjendje te kuptoni denimin e atyre qe luftojn fen islame muslimanet dhe bejn shkatrrime ne tok
    un psh nuk e njoh allahun tat, as muhamet a ca dreqin quhet ky...e cfar pastaj???

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    ne fillim je genjeshtar, thua qe ate foto e kam postuar shume here, kur kjo nuk eshte e vertete, me pas je dhe i poshter+budalla sepse akuzon moderatoret qe paskan fshire postimet e mia, dhe tani sipas teje duhet hequr opsioni i ndryshimit te postimeve....kaq i trashe je!!!kte opsion e ka forumi, pra ju le kohe te gjithe antareve(perfshire dhe ty) te ndryshojne dicka ne postimet e tyre, gabime ortografike,ndryshim te ndonje fjale etc.

kellire islamike.

ps.por une nuk i urrej kellirat islamike, kam vetem peshtire, qe te kuptohemi drejt.
    ai qe eshte i tille ,mendon se edhe tjeret jane ashtu, te njejtin ajet qe postove ti ,ishte postuar edhe me pare ne temat tjera, tani lind dyshimi se valle me sa emra na shkruan ti shoki abdall ne kete forum ,pasi qe shume emra te njejtet postime dhe te njejtet fjale urejtjeje , nencmuese ,tallje dhe ofenduesa ,ska se si je ti ndryshe .

p.s. ti je nje qelbanik dhe nje i semure psiqik ,mjer shpia qe te ka dhe nuk e di se si dalin ne fund ata me ty, po shyqyr qe nuk jane gjithe si ti sepse bota do ishte permbyse

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    [QUOTE=MafiaWarz;2800286]
    Citim Postuar mė parė nga blueton Lexo Postimin

Te gjith e din qe kam urrejte ndaj Races magjupe Arabe dhe traditave tynev
    miqte nuk i kam tru ngusht dhe nuk me shkon ftyra sepse edhe ata urrejn magjupet dhe doin Shqiperin me zemer dhe te betohem qe ata te paret do te ishin quar ne luft nese dso te ishte ne pytje te mbrohet Shqiperia nga kultura magjupe..
    edhe ata urrejn Serbet ( Krishtero-Ortodokset ) Edhe un i bashkangjitna atynev dhe i urrej me shum se ata keshtut e kemi i dhejm nje kuptim te plot qe e pare duhet te jet SHQIPERIA dhe qka bie ndesh me traditen e gjuhen tone te zhduket me rrejne bashk me ata qe perkrahin zhdukjen e kultures tone ...
    atehere te gjithe na qenke nje m.... qe qelben ,prandaj shqiperia nuk mund te perparoje.

ju nuk dini gje tjeter vetem te rini dhe te pergojoni dhe te ureni njerez ,dtth qe une te gjithe kohen e kam humbur me njerez te tille qe nuk ka dobi shpija e vete e lene me shqiptaria

vaj halli per shqiptarine me cfar njerezish ka pune

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    "nena e skenderbeut viosllava ishte malazeze qe dtth ishte sllave ndersa gjergji,pao gjorgji sic thone maqedonet ishte nip sllavi keshtu qe na del se skenderbeu ishte sllav,por ka edhe nje gje

ne ate kohe mos themi shqiptare sepse shqiptaret si komb lindin ne shek 18 shume me vone ,ndersa gjergji jetoi shume me heret, atehere io kishin mardheniet shume te mira me sllavet"

ja cfar pjell ajo goja jote e flliqt o papak. ti sje shqiptar pse kerko respekt prej shqiptarve.

bajuuuuuuuuuuuuu mangup.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Urrejte per muslimanet koft larg, te gjithe miqt i kam musliman dhe skam aspak urrjetje per ta vetem dashuri te paster shoqerore por urrej ARABET,GJUHEN E TYNEV DHE INPONIMIN urrej at fjal alekuqm quruthjlutum pasi nuk eshte ne shqip dhe dua qe ne vendin tim te mbretroj kultura tradita gjuha shqiptare e paster pa pas perzirje gabelesh arab...
    Ju disa ketu jeni duke suportuar Arabizmin ne trojet shqiptare ket urrej aq sa urrej nje shka dhe nje turk..
    Un perkrahi ata qe bejn me zemer te paster per Shqiptarin jo ata qe tentojn ne qdo mnyr me na ndrru gjuhen e traditat ..

e shikoni ju veten qe vetem mundoheni ta sulmoni biblen.. skeni gje per fen tuaj vetem thoni krishteret keshtut krishteret ashtut ju vet nxitni urrejte per veten tuaj pastaj ka qen ni shkrim ku ka permbledhur kuranin me shum fjal kunder krishterve e jahudive se per fen islame...
    Jam plotesisht dakort me ty ...

Keta sillen sikur jane viktimat kurre ne te njeten kohe mundohen te na imponojne traditat arabe ne shoqerine shqiptare qe eshte multifetare me shumice ateiste ...

Keta nuk kuptojne kete gje te thjeshte : Kurre dicka eshte e pa pranushme per nje shoqeri , kurre shikohet si nje element jo i deshiruar njerezit e thjesht nuk e deshirojne edhe ne nje fare menyre po mundohen ta izolojne ... pikerisht kjo qe behet ketu ...

Eshte e thjesht shoqeria shqiptare nuk e do kete lloj kulture ... edhe prandaj sillen njerezit keshtu ...

Po kjo vlen vetem per disa vehabiste te ketij forumi qe enderojne ligje islamike , gjuhe arabe apo ku e di une ... shumica absolute nuk i do keto elemente prandaj edhe sulmoheni ...

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    "nena e skenderbeut viosllava ishte malazeze qe dtth ishte sllave ndersa gjergji,pao gjorgji sic thone maqedonet ishte nip sllavi keshtu qe na del se skenderbeu ishte sllav,por ka edhe nje gje

ne ate kohe mos themi shqiptare sepse shqiptaret si komb lindin ne shek 18 shume me vone ,ndersa gjergji jetoi shume me heret, atehere io kishin mardheniet shume te mira me sllavet"

ja cfar pjell ajo goja jote e flliqt o papak. ti sje shqiptar pse kerko respekt prej shqiptarve.

bajuuuuuuuuuuuuu mangup.

eshte me te vertet e trishtueshme derjansi ajo qe ke cituar ti nga nje koment i atij vehabistit ....

Ku shihet qarte qe mundohet te ndryshoje historine shqiptare thjesht per te penetruar kultura e tij arabe ...

Shkruajn keto budallaleqe edhe pastaj vijne edhe akuzojn neve per urrejteje , kurre sillen si armik ndaj popullit shqiptare edhe traditat tona ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin

bajuuuuuuuuuuuuu mangup.
    thuaje te verteten edhe ne qofte se eshte e hidhur ,si duket e qelluar kjo thenje

Darness Maska e Lilo-Ila
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    82

kellire islamike.

kur dikush flet per dikend pa e njohur mire,cdo here niset nga vetevetja....e vetmja urretje ne kete rast edhe ofendime gjithashtu vijn nga ana e jo-muslimaneve.
    You are UNIQUE just like everyone else...

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •