Postuar mė parė nga Bamba Cunat Durrsak jane kavaliera mi goc! Dhe pse jam Durrsake nuk e di si jane cunat Durrsak Po keshtu me te degjuar thone kavaljere
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga Bamba Asigjo mi goc, llaf eshte ai! p.s kam ca pjata me la, si thua? do ble lavastovilje...u pa puna husband... shpejt shkojme te mediaworld
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Postuar mė parė nga *suada* Dhe pse jam Durrsake nuk e di si jane cunat Durrsak Po keshtu me te degjuar thone kavaljere Durrsake ti me gjasme? Postuar mė parė nga donna76 do ble lavastovilje...u pa puna husband... shpejt shkojme te mediaworld poveri mariti!
Postuar mė parė nga donna76 do ble lavastovilje...u pa puna :-) husband... shpejt shkojme te mediaworld Po erdha, prit sa te marr kart me vehte..... A te marr visa-n apo americanexpress-in?
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga Bamba Durrsake ti me gjasme? Ketu ku jam une nuk njoh Durrsak mo, jane gati te tere nga veriu. Ku me i njoft aman...
Postuar mė parė nga *suada* Ketu ku jam une nuk njoh Durrsak mo, jane gati te tere nga veriu. Ku me i njoft aman... A cdo me lodhesh ti mua, do te kerkoj rrogen! Pyetja ishte nese je nga Durresi? Jo nese njeh ndonje nga Durresi!
Postuar mė parė nga Bamba A cdo me lodhesh ti mua, do te kerkoj rrogen! Pyetja ishte nese je nga Durresi? Jo nese njeh ndonje nga Durresi! Thashe se ma kishe bere pyetjen me ironi lol. Po re durrsake jam.
Postuar mė parė nga skender76 Po erdha, prit sa te marr kart me vehte..... A te marr visa-n apo americanexpress-in? Merri te dyja, se s'i dihet ...lol ika se vajti vone, notte a tutti, non fatte tardi eeeee
Postuar mė parė nga *suada* Thashe se ma kishe bere pyetjen me ironi lol. Po re durrsake jam.
Postuar mė parė nga donna76 Merri te dyja, se s'i dihet ...lol ika se vajti vone, notte a tutti, non fatte tardi eeeee Buona notte nonna Donna
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt