Postuar mė parė nga skender76 Te lutem Marya, me gjith zemer e kemi.... Nuk esht se kam shum, ate... dhe shpirtin kam, por ti merr ēfar te duash...... ngele duke u zgerdhi* te marrsha te ligat une ty
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Ckemi barbona, mire ja kaloni?
Postuar mė parė nga donna76 ti posso spiegare....non č come sembra No? Com'č allora? Postuar mė parė nga Bamba Ckemi barbona, mire ja kaloni? Na qafsh hallin se jemi si rrusha
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga Marya ngele duke u zgerdhi* te marrsha te ligat une ty Se pse me dukesh ftyr e pame ti........ Apo s'esht kshu, komshije...?
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga *suada* Na qafsh hallin se jam si rrush Une skam pa gjo per vete!
Postuar mė parė nga skender76 Se pse me dukesh ftyr e pame ti........ Apo s'esht kshu, komshije...? sigurisht ore koishi dhe hiqi ato dylbite se le name gjithe diten duke pare nga ballkoni, se le tjetrin te rije rehat ne shtepine e vet ashtu si do
Postuar mė parė nga Bamba Une skam pa gjo per vete! Kjo vlen dhe per ty pra se edhe une ste kam pare gje
Postuar mė parė nga *suada* Kjo vlen dhe per ty pra se edhe une ste kam pare gje Sa qef ke me u kap mbas llafeve dhe ti mo!
Postuar mė parė nga Bamba Sa qef ke me u kap mbas llafeve dhe ti mo! Po nga bluzja ste kap dot
Mire ben se e kam D&G!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt