Dashuri pas tradhetise????? Nuk besoj,megjithe se jam gjermanizuar shume kete nuk e pranoj.Une dhe evura ne zbatim.
Dashuri pas tradhetise????? Nuk besoj,megjithe se jam gjermanizuar shume kete nuk e pranoj.Une dhe evura ne zbatim.
A ekziston dicka me teper se kjo qe mund te me ofroje jeta??- Kjo eshte pyetja qe shumicat e meshkujve ia bejne vetes,mendoj. Sa i jepet rasti te dalin me ndonje femer dhe thjesht per nje kafe,jeta e tij fillon te ndryshoje.
Nje arsye mund te jete kureshtja.Pothuajse ska ne bote mashkull qe nuk pyet: Si do te ishte te gjendej ne shtrat me nje femer tjeter??
Per mashkullin mashtrimi ne dashuri eshte thjesht nje loje...
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Tradhtia eshte munges dashurie per personin qe ke ne krah .Tek meshkujt shtojme dhe opsioni burre , qe gjithmon mendojne ne anen e kundert te akrepa te ores .
Por jo te gjithe se do ishte me ja dhen ulerimes pastaj
Jeto sot se neser nuk i dihet
Per kurreshtje do ta bente njehere,por nuk besoj qe eshte kurreshtja,por meraku!Hahahaha!Nje arsye mund te jete kureshtja.Pothuajse ska ne bote mashkull qe nuk pyet: Si do te ishte te gjendej ne shtrat me nje femer tjeter??
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Shume thjeshte .....sepse i ipet munsia nga femna tjeter lool
Ndryshuar për herë të fundit nga Milkway : 13-07-2010 më 18:08
Kafshata e huja dikujt i duket më e madhe, më e mirë.
avash pak se gjithmon ju femrat doni te nxirrni mashkullin si personazh negativ kur harroni dhe vete qe i beni keto,si meshkujt dhe femrat tradhetojne ne e panojme qe tradhetojme por duhet ta pranoni dhe ju se nuk ua ka vene kush ne ball emrin: Gjinia e ndershme,dhe kerkoni barazi dhe kerkoni te jeni sa me lart nesh
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Krijoni Kontakt