NUMRAT 31:17-18
;kendej vrisni te gjith femite meshkuj dhe te gjith grate qe njoften mashkul MBYTNI.kurse te gjith vajzat e reja qe nuk njoften mashkul leni ne jete per ju.
verset nga bibla mendoj se nuk duhet komentuar shum .pershendetje
NUMRAT 31:17-18
;kendej vrisni te gjith femite meshkuj dhe te gjith grate qe njoften mashkul MBYTNI.kurse te gjith vajzat e reja qe nuk njoften mashkul leni ne jete per ju.
verset nga bibla mendoj se nuk duhet komentuar shum .pershendetje
e ty te qift prifti n'byth bre peder i vatikanit
shikoje se sa eshte ne regull feja e juaj pedofile/kriminalestike www.evilbible.com
Une kam disa dite qe nuk jam futur ne kete forum ....
Perse ? Sepse ky forum shqiptar eshte mbushur nga taleban kosovar edhe maqedonas , edhe qe e kan felliqur kete forum vetem me tema fetare ...
Keta analfabeta taliban e kan infekrtuar kete forum .... E kjo per faijn te admineve ...
E gezofshit forumin Talibano-magjupesh .....
Une nuk gjej dote as gje te perbashket me keta shpellar ...
A eshte ky vizioni juaj per kete forum o admina ?
Ketu ka me shume kosovar edhe maqedonas extremista taliban sesa shqiptare
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 10-07-2010 mė 21:29
Eshte me mire t'i lesh te flasin keta talibane, ne menyre qe ta dime realitetin e te mos fleme mbi dafina! Duke i pare se cfare vjellin ketu ne forum, krijojme nje imazh se cfare jane te afte te bejne, dhe gjithashtu komentet e tyre gjakatare ne forum do te shkurajojne persona qe jane terhequr nga ideologjia e tyre por nuk e dine mire se me ke kane te bejne. Gjithashtu, ku i dihet, mund edhe te kapim mat ndonjerin nga keta talibane, duke ia gjetur identitetin e vertete dhe duke i sherbyer kombit ne kete menyre.
E mo si beni dhe ju , sikur s'keni degjuar ndonjehere lajme te tilla, sikur te ishte viktima e pare kjo ...
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
O pallavesha mos ja beni qefin vetes kot se shqiptari per luft fetare ta han *****, nuk jeni nga ato trima me besim te verber ju, por thjesht mburreni me aksionet e te tjereve qofshin ato islamolesh apo krishterolesh, kur te vijn puna per me u vra per fe ju beheni ateista
Revolution 1848
Krijoni Kontakt