Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 52
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    besoj se talibanet e forumit po gezohen qe disa bomba nuk u zbuluan dhe spiuni u kap e ekzekutua. E kunderta do t'i kishte hidheruar shume keta talibanofile.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    besoj se talibanet e forumit po gezohen qe disa bomba nuk u zbuluan dhe spiuni u kap e ekzekutua. E kunderta do t'i kishte hidheruar shume keta talibanofile.
    Kush jan keta njerez, a mund ti cekesh me emra qe ti njoh.

Edwin, me dukesh teper kontradiktor per nje njeri i cili lufton per nje mjedis te paster.
    Keshtu nuk rregullohet bota, por me ndryshe.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Sa njerez te trashe jane. Edhe pse ishte spiun jo te vrasesh.
    Ku di gje femija 7 vjec... cfare ti thuash ben. Na plasen keto talebanet, dru me pre jane!!!

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Hidalgo Lexo Postimin
    Kush jan keta njerez, a mund ti cekesh me emra qe ti njoh.

Edwin, me dukesh teper kontradiktor per nje njeri i cili lufton per nje mjedis te paster.
    Keshtu nuk rregullohet bota, por me ndryshe.
    Pashe qe disa ne kete teme po gezoheshin qe po vriten dhe do te vriten ushtare te Natos ne Afganistan dhe lavderonin talibanet. Ambientalizem do te thote respektim te te drejtave te njeriut, sic mund ta dish dhe ne ka shkeles te tmerrshem te te drejtave te njeriut, keta jane talibanet.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Un se kam vella as turkun e as pakistanin.

Kam vella besimtarin e sincert qoft ky edhe nga Vatikani. Ky eshte vella nga besimi. Por kam vella edhe katolikun shqiptar, ky eshte vella per nga kombesia qe meriton gjithe respektin qe kem per ta. Por kam edhe vella te gjakut, e se cili eshte me i ndershmi ? me i afermi ? Ai i cili eshte me i devotshmi, me i drejti ne gjykim !
    Me rrespekt e lexova postimin tend vella se edhe une jam musliman por te jame i sinqerte ndaj teje nje shqiptare pa marre parasysh a eshet musliman apo ateist etj, se jap per cilin do shtetet arabe (I URREJ ARABET SE JANE ALEATE ME SERBET)po ne kete momen vetem nje e kisha dhen e ai eshte ne kete forum quhet Dont me nick

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga *suada* Lexo Postimin
    Sa njerez te trashe jane. Edhe pse ishte spiun jo te vrasesh.
    Ku di gje femija 7 vjec... cfare ti thuash ben. Na plasen keto talebanet, dru me pre jane!!!
    o Amerika duhet me ja qite atomin valla
    God bless America

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    o Amerika duhet me ja qite atomin valla
    God bless America
    Me fal USA por nuk arrij te kuptoj cfare ke shkruar.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga *suada* Lexo Postimin
    Me fal USA por nuk arrij te kuptoj cfare ke shkruar.
    Ushtria Amerikane duhet me gjuajtur Armen (berthamore)Atomike te Talibanet dhe me morre fund njehere e pergjithmone.(a kuptove tash,Rrespekt)

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Po mir, po se kuptoj se pse i hap dhembet keshtu ? Te vie mir ty kur degjon qe filan fisteku eshte masakruar ?

Po te kesh turp ore i marruar ! Qenke pa pik ndjenje shpirterore !

PS: Kur thua "vellau yt turku", un nenkuptoj qe ti mbron "vellaun tend serbin".
    Mos cek vetem shakun, qite aty edhe TURKUN qe t'ka pre 500 vite e mos e mbroj vetem se ka fe Islame kjo me dhemb mua nga disa Talibanca MagjupoShqiptar
    edhe shka e turk e nuk ka rendsi vetem po te jet islam e ka ma vella sesa mua qe me ka 2 metra afer shpis osht si ajo puna e ati shkaut qe ishte kthyer ne islam ne ForumeIslamike me fjalen vella nga qdo antar u thirrke(sepse tash eshte bere i allahut ) lol aa shpejt i harroni ju gjerat e keni trunin total t'bllokuar (Shpejt Shiteni) a sa me perket mua? po t'ishte n'dor timen me shka e turk e grek i kisha eleminu racen e flliq t'tynev nuk shitna un si ju ti them vella vetem qe ka te njejten fe jo dhe sa per mua vlen me shum Feja Shqiptarit eshte Shqiptaria se qdo gje tejter nuk me pelqen aj Zot i cili jep privilegj nje vendin e nje popullit te caktuar me shum se tejterit per mua Zot eshte aj ne sy te te cilit jan te gjith te barabart dhe te njejt

dhe mos devijo tem por shiko qka bejn kta vellzerit tu TalebanoKafsh.... dhe merrni msim prej tynev

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Mir e paska gjet ai djaloshi ne vend se te ushtroi ne ndonji qender trajnimi ai merrej me spiunazh duke qu informata ne taborrin e armikut .
    Une ktu nuk po shof diq te turpshme vetem pse qeveria ka manipulu me ate kalama .

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •