PO
JO
S'me intereson...!
Historikisht italia mbas nje boterori te keq , tjetrin del ne finale
Kujto te 66 kujto edhe kete te tanishmin ......pastaj mos duhet te kujtoj se si eshte paraqit qe nga 90 e lart italia?
franca dhe hollanda me statistike i bie qe nqs italise i duhen 12 vjet per nje finale , atyre u duhet nje 50 , te pakten.
mos u bej bajate edhe ti tani![]()
Hajde temė, hajde! lol
Qenke pėrmirsuar goxha, bravo kėshtu tė kam qejf. :D Ta mbushi syrin mė nė fund Spanja hė? :p
Vallahi ke tė drejtė BATO, gjykim jo i drejtė! :D Me rregull, tė paktėn 2 futbollistė tė Hollandės u desh tė dilnin me karton tė kuq gjatė kohės sė rregullt 90min.
Tė thuash fitore jo e merituar pėr Spanjėn ėshtė "SKANDAL". Nejse ty tė lejohet se aq mer vesht na futbolli, edhe PINK qė ėshtė femėr prap kupto mė mirė nga ty, tė ka dhėnė ligjerata pėr ndeshjen finale qė u zhvillua sonte lol. :p
http://www.forumishqiptar.com/showpo...9&postcount=46
Kėtė postimin tėnd ma zunė sytė tek tema tjetėr, pikės i ke rėnė. :D U binde tė paktėn sonte pėr kėtė qė ke shkruajtur? Ooo BATO, po Spanja i ka dy mesfushorėt mė tė mirė nė botė; Iniesta & Xavi qė ta fshehin topin nė fushė, kush do luaj mė mirė me topin se kėto dy tek Hollanda?! Kot lodh gishtat edhe unė me ty.
#VamosArgentina
Ti zogu lart e di nje gje?
Arsyja qe mua nuk me pelqejn skuadrat Latine (1 nga ato eshte dhe Spain)
eshte sepse jane lojtare pisa dhe hileqar
Si Hollanda ashtu edhe Spain lozen mire dhe me bene ta ndiqja ndeshjen sado
qe nuk jam tifoze me anje nga te dyja.
Goli i Spanjes ishte offside kshu ti zemer e vogel,po ca ti besh anesorit qe ka nevoj per syze,dhe mos me thuaj qe Heitinga meritonte te kuqen se te Merkuren nisem une,i mjeri ti ca ke per te vuajtur!!!!!
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Scored goal
Un jam tifoze me Hollanden praktikisht qe kur kam lindur....goxha kohe dmth,dhe sa u merzita un dje s'besoj te jet merzitur njeri prandaj me lejo dicka...goli nuk ishte offside, ashtu dukej ne fillim,dhe un kam bertitur me sa ze kisha ne koke (mire qe s'erdhen komshinjte) offside,por jo,realiteti do pranuar.Thuaj qe nqs do na e kishte dhene ate goditjen nga kendi dhe mund te mos kishte ndodhur (dhe NUK do kishte ndodhur,e me shume mundesi do kishte shkuar puna me penallti).Persa i perket lojes,vetem mire qe nuk luajten, njera me cope se tjetra ishin,gabime me shumice edhe ne pasimet me elementare, dhe kur e merrnin topin rrinin ne vend,dhe e humbisnin prap.
Loja mund te ishte zhbllokuar qe ne 90 minutat e para,por si ne (me Robbenin) e si ata i kan humbur tere ato raste te pastra (vetem Ramos u humbi 3 shance).
Jam mese dakort per Heitingen,aty po s'ka si te kete guxim njeri te kundershtoje,se te dy kartonat i mori kot,sa per te plotesuar nr qe arbitri i kishte vene vetes si qellim....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kitty_ket : 12-07-2010 mė 02:49
(\_ _/) .'♥
(='.'=)♥
(")_(")
Po mendoje se e kan merituar,kane luajtur nje turnire per fitore.
pak a shume!!!!!!!!!!!!!!!
shume pa fat Hollanda
Drague, me vjen keq per gjermanin se ata e meritonin Kupen sivjet, po nejse edhe futbolli eshte bere "nothing personal, just business".
Nuk jam tifoz spanjoll dhe taktika "hileqare" e Spanjes me "bej gol dhe sill topin rrotull" nuk me pelqen, por edhe ajo loja mekanike e Holandes (qe ka shkolle spektakli) eshte pak te thuash qe me acaron.
Kampionati Boteror prandaj behet nje here ne kater vjet qe te jete maja e spektaklit dhe futbollit te bukur. Te besh loje "per te fituar" duke sakrifikuar bukurine dmth te shkaterrosh arsyen e popullaritetit te atij kompeticioni.
Kete kampionat e vetmja "bukuri" ishin tifozet.
-
Edhe pse Spanja nuk ka qene ndonje nga favoritet e mi, mendoj se mbreme fitoi me plote merite, pavaresisht se ata mund te jene "gabele", e Holanda "white pride".
Ndersa per lojen e ulet, qe eshte bere nga lojtaret dhe ekipet, mendoj se Holanda e ze vendin e pare ne kete boteror. Kjo mbase ka qene arsyeja qe ky ekip kurre nuk me ka lene aq pershtypje.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 12-07-2010 mė 06:14
Krijoni Kontakt