Close

Rezultati i Sondazhit: Spanja Kampione e Botes. Fitore merituar?

Votues
38. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

26 68.42%
  • JO

10 26.32%
  • S'me intereson...!

2 5.26%
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 65
    Jam si shpirt Maska e Bije
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga *suada* Lexo Postimin
    Nuk merzitem une jo, me jep besdi menyra jote se nuk ke piken e taktit kur shkruan.
    Kur te mesosh ti te qepesh nje kopse me gjilpere atehere ne femrat do mesojme te nderrojme rroten e makines. Ne raste urgjente jane tipat si ty qe ofrohen gratis.
    Mos u merzit se debat futbolli po bej dhe une.

Loje koti ,edhe pse e kam pasur te fejuarin futbollist ,asnjehere nuk me ka pelqyer fotbolli.
    Mos u merzit Suada ,se nuk varet inteligjenca sa sa e njef futbollin .
    Ē'ke moj zemėr qė rėnkon; koka bėn, koka pėson.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga Bije Lexo Postimin
    Loje koti ,edhe pse e kam pasur te fejuarin futbollist ,asnjehere nuk me ka pelqyer fotbolli.
    Si ja ngren moralinv shoqes Vertete futbolli nuk eshte ceshtje inteligjence sic ben Smithi jam i sigurt qe ne disa gjera ne nuk marrim vesh po ndjekim futbollin dhe Smithi perfiton te bej te zgjuarin po ja se un jam modest dhe them smarr vesh ne gjerat ku femrat marrin vesh

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Loja ishte e padrejtė nė gjykim dhe kur nuk ka ka gjykim tė saktė, nuk ka as fitore tė merituar.

Tė dyja ekipet ishin tė forta, pėr mua tė dyja ishin tė barabarta, por fatin e ndeshjes e vendosi gjykimi i keq.
    Loja ishte mese e drejte ne gjykim. Biles keto ishin me shanc, se ne shume ndeshje te tjera me pare jane anulluar gola te tere. Aaaa po se moren kartonat e merituar.

Hollandezet lujten harbutce, sna dhuruan ndonje spektakel, . Vetem 2 raste pati Robben, qe vrapon si mi dhe aq. E gjithe pjesa tjeter u dominua nga spain. U like it or not, kjo ishte ndeshja

opinioni im eshte asnjanes , se sjam as me njeren as tjetren. Loja shifet ashtu sic duhet pare.

Spain e meritoi fitoren. Nje qe merr vesht dhe nga loja e bukur, di dhe te gjykoj tamam. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Nuk merzitem une jo, me jep besdi menyra jote se nuk ke piken e taktit kur shkruan.
    Kur te mesosh ti te qepesh nje kopse me gjilpere atehere ne femrat do mesojme te nderrojme rroten e makines. Ne raste urgjente jane tipat si ty qe ofrohen gratis.
    Mos u merzit se debat futbolli po bej dhe une.
    mos u merzit prape , edhe pse nuk te shkokan keto ''replikat''

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga kitty_ket Lexo Postimin
    Lal un kam uruar nje shokun tim me Spanjen,po me vjen inat per menyren e referimit ok??? me 8 te na linte .....po ti jepte kur duheshin ato dreq kartonash,jo kur ti tekej, apo kur te influencohej nga te tjeret.Tua kishte dhene dhe atyre kartonat, pa me 8 le te na kishte lene.
    Ato kartonat e tjere u dhane tamam pra , mos bej kot tani.
    Problemi eshte se su dhane mjaftueshem kartona te kuq hollandes , kaq.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga Bije Lexo Postimin
    LooL.
    Ke te drejte por mos te na tregoje xhaxhi ne tifozllikun femeror dhe rrotat e makines.
    Mua me pelqen futbolli dhe sa here kam mundesi vete ne stadium. Natyrish ndjek skuadren qe me pelqen
    Po nga njera ane disa shqiptare kane mbetur ne kohen e gurit dhe i vjen cudi qe nje femer te shprehet dhe te bej komentime ne lidhje me futbollin.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Sikur te kishte fituar Hollanda, asnjeri nuk do kritikonte samurait dhe lojtaret e karates:

Edhe qaeni per faj te arbitrit qe fitoi Spanja. Vetem se ishte finale dhe nuk donte qe te turperonte turneun te fillonte me te kuqe dhe i fali Webb.
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    LooL.
    Ke te drejte por mos te na tregoje xhaxhi ne tifozllikun femeror dhe rrotat e makines.
    Mua me pelqen futbolli dhe sa here kam mundesi vete ne stadium. Natyrish ndjek skuadren qe me pelqen
    Po nga njera ane disa shqiptare kane mbetur ne kohen e gurit dhe i vjen cudi qe nje femer te shprehet dhe te bej komentime ne lidhje me futbollin.
    Mua me shajti Whalchira rende dhe smerzitem kurse ti merzitesh qe tha Smithi smerr vesh nga futbolli ?

i/e regjistruar Maska e kitty_ket
    Anėtarėsuar
    22-06-2010
    Vendndodhja
    Jupiter
    Postime
    125

Wink

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ato kartonat e tjere u dhane tamam pra , mos bej kot tani.
    Problemi eshte se su dhane mjaftueshem kartona te kuq hollandes , kaq.

hehehe....ter naten te rrime ketu prap ne te njejtin perfundim do dilnim,ti me tenden un me timen,thjesht s'do biem dakort...... PS:Pergjigjen ta kam dhene te tema tjeter, if you don't like my oppinions....well it's too bad for you I can't help it
    (\_ _/) .'♥
    (='.'=)♥
    (")_(")

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Loja ishte mese e drejte ne gjykim. Biles keto ishin me shanc, se ne shume ndeshje te tjera me pare jane anulluar gola te tere. Aaaa po se moren kartonat e merituar.

Hollandezet lujten harbutce, sna dhuruan ndonje spektakel, . Vetem 2 raste pati Robben, qe vrapon si mi dhe aq. E gjithe pjesa tjeter u dominua nga spain. U like it or not, kjo ishte ndeshja

opinioni im eshte asnjanes , se sjam as me njeren as tjetren. Loja shifet ashtu sic duhet pare.

Spain e meritoi fitoren. Nje qe merr vesht dhe nga loja e bukur, di dhe te gjykoj tamam.
    Ėshtė njė lojė qė e pamė tė dy dhe duke qenė se kemi mendime kaq tė ndryshme, do tė thotė qė jemi shumė tė ndryshėm.

Me debate nuk e zgjidhim dot se kush ka tė drejtė, kėshtu qė na duhet vetėm tė pranojmė qė jemi shumė tė ndryshėm nė mėnyrėn si i shikojmė dhe i kuptojmė gjėrat.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •