PO
JO
S'me intereson...!
Hollandezet kane luajtur me shume nervoze sonte. Kane bere shume nderhyrje qe s'ju ngjajne atyre sepse jane ekip shume i mire zakonisht.
Barcelona ishte me e forte! Urime Barces, dhe disa lojetareve tjere...
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Edhe pse goli ishte per faj te te albitrit qeros mendoj qe Spanja e meritoi fitoren Roben majmunihumb nje rast se kushtoi dhe humbjen Per faj te majmunit humbi hollanda
Nuk merzitem une jo, me jep besdi menyra jote se nuk ke piken e taktit kur shkruan.
Kur te mesosh ti te qepesh nje kopse me gjilpere atehere ne femrat do mesojme te nderrojme rroten e makines. Ne raste urgjente jane tipat si ty qe ofrohen gratis.
Mos u merzit se debat futbolli po bej dhe une.
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Lal un kam uruar nje shokun tim me Spanjen,po me vjen inat per menyren e referimit ok??? me 8 te na linte .....po ti jepte kur duheshin ato dreq kartonash,jo kur ti tekej, apo kur te influencohej nga te tjeret.Tua kishte dhene dhe atyre kartonat, pa me 8 le te na kishte lene.
(\_ _/) .'♥
(='.'=)♥
(")_(")
Loja ishte e padrejtė nė gjykim dhe kur nuk ka ka gjykim tė saktė, nuk ka as fitore tė merituar.
Tė dyja ekipet ishin tė forta, pėr mua tė dyja ishin tė barabarta, por fatin e ndeshjes e vendosi gjykimi i keq.
E meritoj, sepse Hollanda nuk fiton dot boterore nuk do te thot qe Spanja duhet akuzuar per arbitrin apo fatin.
Un u cudita sesi Hollanda kishte vetem 1 te kuqe sepse kan ber lojen me te piste te boterorit.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Krijoni Kontakt