Close
Faqja 6 prej 40 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 395
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Islami nuk ėshtė fajtor pėr injorancėn e tė tjerėve.

P.S Ēka na intereson neve ajo qė ndodh nė Indi?! Qoftė si Musliman, qoftė si Shqiptarė ēka na intereson?
    Epo atehere vendoseni njehere e mire se ē'eshte Islami!!Keta "injorantet" siē i therret ti, kane praktikuar Kuranin pike per pike:
    Kurani : Suretu El Maide
    33. Dėnimi i atyre qė luftojnė (kunddėrshtojnė) All-llahun dhe tė dėrguarin e Tij dhe bėjnė shkatėrrime nė tokė, nuk ėshtė vetėm se tė mbyten ose tė gozhdohen, ose (tė gjymtohen), t’u priten duart dhe kėmbėt e tyre tė anėve tė kundėrta, ose tė dėbohen nga vendi. Kjo (masė ndėshkuese) ėshtė poshtėrim pėr ta nė dynja, dhe nė botėn tjetėr ata do tė kenė dėnim tė madh.
    A i distancohesh ti ketij ajetit apo je edhe ti "injorant"???
    Jarigas

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Kam harruar tė pyes ēfarė ndodh nėse Sneijder dhe Villa nuk shėnojnė sonte?! Si ndahet ēmimi, kur dihet se Muller ka njė lojė mė pak se keta dy (i bie keshtu pas finales) dhe gola tė barabartė?!
    e fiton müller lutu per kete haha

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Krimi i kryer ne emer te Islamit. fese se paster e pa te mete, per ty paska te njejten vlere te nje lajmi banal si ky me siper?????
    Si s'ju vjen turp te beni krahasime te tilla....turpi i Islamit!!!!!!
    Jo krimi nuk eshte ne emer te Islamit por te do njerez qe thojne ,ashtu se ne islam nuk ka krim... por paqe o vella.

ajo eshte sikur nje Polic ne vend se me ruajtur rendin ,shkon e vjedh vete
    shume thjesht...

Dallimi mes mua edhe ty eshte keshtu:
    jarigas thoteurpi i Islamit!!!!
    USA NR1 thote:Rrespekt per te gjitha fejet dhe ateistat
    kjo eshte dallimi mes mua edhe ty,une prape te Pershendes vella dhe te uroj cdo te mira ne jete me Rrespekt prej USA NR1 Musliman.

islami thot edhe dicka tjeter beni te ndershmin ne jeten tuaj edhe kur te vdisni ne parajaste do ju presin shume virgjeresha te beni qef
    kuje kuje mendje o zot i presin doren tjetrit
    keta vrasin ne emer te kuranit nuk pyesin fare se ashtu ju thote allahu
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    C'a kafshesh te neveritshme qe jane keto, rrace e poshter. Islamike magjypa, copa mishi.

Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Indi 6 korrik 2010

Nje profesori te krishter i pritet dora sepse beri pyetjen e gabuar .

THODUPUZHA: Te krishteret ne shtetin e Keralas ne jugperendim te Indise jane viktima te sheriatit dhe xhihadit . Dje , 5 islamike i prene doren nje profesori gjuhe ( Malayajam , e folur ne jug te Indise).

Nje profesor gjuhe, TJ Joseph i College Newman, qe u pushua nga puna sepse kishte drejtuar nje pyetje e quajtur shpifese ndaj islamit , u sulmua nga nje bande prej 5 vetesh ne Muvatupuzha atehere kur ai kthehej nga kisha .
    Krimi i tij - Nje pyetje qe u kishte drejtuar nxenesve ne nje provim ishte konsideruar fyese nga xhihadistet te cilet nuk i kushtojne vemendje ligjeve te vendit , vendosen te aplikonin denimin e sheriatit ndaj ketij profesori .

Profesori Jozef ishte me familjen e tij kur ai u sulmua dje , atehere kur kthehej nga kisha pas meshes se te dieles .
    Paralajmerimet e perseritura te organizatave hinduiste ne Kerala mbi shtimin e xhihadisteve islamike ne kete rajon jane mohuar per shume here me rradhe nga autoritetet lokale qe i mbeshtesin .

http://haindavakeralam.com/HKPage.as...D=11484&SKIN=K
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    Jo krimi nuk eshte ne emer te Islamit por te do njerez qe thojne ,ashtu se ne islam nuk ka krim... por paqe o vella.

ajo eshte sikur nje Polic ne vend se me ruajtur rendin ,shkon e vjedh vete
    shume thjesht...

Dallimi mes mua edhe ty eshte keshtu:
    jarigas thoteurpi i Islamit!!!!
    USA NR1 thote:Rrespekt per te gjitha fejet dhe ateistat
    kjo eshte dallimi mes mua edhe ty,une prape te Pershendes vella dhe te uroj cdo te mira ne jete me Rrespekt prej USA NR1 Musliman.
    Ndoshta do te te duhej te lexoje me qetesi postimet e mia!!!
    Krimi eshte ne emer te kuranit dhe une te kam sjelle edhe ajetin ku eshte urdheruar prerja e gjymtyreve:
    33. Dėnimi i atyre qė luftojnė (kunddėrshtojnė) All-llahun dhe tė dėrguarin e Tij dhe bėjnė shkatėrrime nė tokė, nuk ėshtė vetėm se tė mbyten ose tė gozhdohen, ose (tė gjymtohen), t’u priten duart dhe kėmbėt e tyre tė anėve tė kundėrta, ose tė dėbohen nga vendi. Kjo (masė ndėshkuese) ėshtė poshtėrim pėr ta nė dynja, dhe nė botėn tjetėr ata do tė kenė dėnim tė madh.
    Shprehja "turpi i Islamit" eshte per personin qe kryen nje krim te tille ne emer te Islamit, si edhe per ate qe kerkon ta paraqise si nje fakt qe s'ka te beje me myslimanet shqiptare, vetem e vetem sepse paska ndodhur ne nje vend te larget!!!Ai polici qe shkon e vjedh, nuk ka asnjefare mundesie qe te gjeje ndonje rresht te Kushtetutes, qe ja lejon nje gje te tille, ndersa myslimani e ka me urdher!!Prandaj, eshte nje shembull qe s'ka pike llogjike ne kete kontest.
    Ndryshimi mes nesh(meje dhe teje, jo mua dhe ty), eshte se une respektoj njeriun dhe te drejtat e tij qe ja ka dhene Zoti, ndersa ti ke respekt per fete!!
    Repektoj fene tende dhe mendimin tend, paēka se nuk pajtohem me to, po do te te respektoja edhe me shume sikur pershendetjet dhe respektet te me vinin nga nje shqiptar dhe aq!!
    Pershendetje edhe ty nga jarigas, shqiptar!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 11-07-2010 mė 17:51
    Jarigas

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Krimi eshte ne emer te kuranit dhe une te kam sjelle edhe ajetin ku eshte urdheruar prerja e gjymtyreve:
    !
    ketu urdherohet qe te ndeshkohen ata qe bejn shkatrrime ne tok a mendon ti qe kriminelet duhet falur jo shokit krimineli duhet denuar

edhe mu nese me cenohet liria fetare kombtare nese me cenohet familja jam i gatshum ta zbatoj ket urdher askush ska te drejt te perzihet ne jeten time dhe te askujt ne bot askush ska te drejt te bej shkatrrime ne tok mirpo nese ai ben zoti ka urdheru denimin e tyre
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Epo atehere vendoseni njehere e mire se ē'eshte Islami!!Keta "injorantet" siē i therret ti, kane praktikuar Kuranin pike per pike:

A i distancohesh ti ketij ajetit apo je edhe ti "injorant"???
    Lere bre kėtė gjė sepse ata nė letren e tyre nuk e cekėn kėtė verset, ky verset doli "nė mbrojtje" tė tyre nga hapėsi i temės
    Pėr ndryshe verseti nė fjal flet pėr luftėn dhe pėr ata qė ju luftojnė, nuk e di nėse ky profesor ka pas qellim luftimin e Islamit apo tė atdheut tė tyre kėshtu qė hedhet poshtė ajo qė pretendohet tė keqinterpretohet verseti (ngase fjala luftė prej paqes ka dallim, nė luftė kemi gjymtime tė tilla). Ky profesori as nuk po transmetohet se e ka "luftuar" Zotin, e as qė ka bėrė shkatėrrime nė tokė (Shembuj si Drakula, Stalini, Sllobodan Millosheviēi etj.) andaj nga mund tė merret pėr bazė ai verset?!
    Nga deshira jonė, plus asaj ekzekutimin e vendimit nuk e bėjnė popullata civile mirėpo institucionet shtetėrore sikur policia (nė vendet ku ėshtė sheriati pjesė e institucioneve thuhet "Kadia") pra gjykatėsi gjėgjėsisht gjykata e jo gimche apo jarigas, pra ne nuk jemi pėr tė ekzekutu vendime

Respekt!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    e fiton müller lutu per kete haha
    Hej shikoje kėtė apo vetėm mė bėjnė sytė:

"The four top scorers in the tournament had five goals each. The Golden Boot went to Thomas Müller of Germany who had three assists, compared to one for the three others. The Silver boot to David Villa of Spain, who played a total of 635 minutes; the Bronze boot to Wesley Sneijder of the Netherlands, who played 652 minutes. Diego Forlįn of Uruguay had five goals and one assist in 654 minutes. A further three players scored four goals."

http://www.fifa.com/worldcup/awards/...oot/index.html

Thomas Müller
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

Shprehja "turpi i Islamit" eshte per personin qe kryen nje krim te tille ne emer te Islamit, si edhe per ate qe kerkon ta paraqise si nje fakt qe s'ka te beje me myslimanet shqiptare, vetem e vetem sepse paska ndodhur ne nje vend te larget!!!Ai polici qe shkon e vjedh, nuk ka asnjefare mundesie qe te gjeje ndonje rresht te Kushtetutes, qe ja lejon nje gje te tille, ndersa myslimani e ka me urdher!!Prandaj, eshte nje shembull qe s'ka pike llogjike ne kete kontest.
    Ndryshimi mes nesh(meje dhe teje, jo mua dhe ty), eshte se une respektoj njeriun dhe te drejtat e tij qe ja ka dhene Zoti, ndersa ti ke respekt per fete!!
    Repektoj fene tende dhe mendimin tend, paēka se nuk pajtohem me to, po rdo te respektoja edhe me shume sikur pershendetjet dhe respektet te me vinin nga nje shqiptar dhe aq!!
    Pershendetje edhe ty nga jarigas, shqiptar!!
    dhe ty jarigas me te vertete beson qe kjo eshte e vertete,mos me trego ty shka thojne talibanet nje te siguroj se feja islame eshte per Paqe...
    mos u merr me rrugaqe te talibaneve(une qe kam nje Kuran nuk shkruan kesoj qe po shoh une ketu ne Forum,mos eshte ky kuran per ndonje film ne Hollywood qe ke postuar ty.
    Pershendetje vella

Faqja 6 prej 40 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •