Close
Faqja 4 prej 40 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 395
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga refet Lexo Postimin
    usa mendoj se e ke gabim se bibla thot
    LIGJI I PERTRIRE 13:6-10
    :NESE DO TE MBUSH MENDJEN YT VELA BIR I NENES SATE OSE BIR IT ........... eja tju sherbejme zotave te huaj te cilet nuk i njoften ti e as eterit e tu .............. mos prano per VRITE.:
    ktu usa nuk ka tolerance per fete tjera si thua ti?
    1 GJONIT 2 :22
    kush eshte renacak ne qofte se nuk eshte ai qe pohon se jezusi nuk eshte mesia . anti krisht eshte ai qe mohon te atin e te birin
    usa kush nuk eshte krishter pa dalim feje eshte antikrisht( ose dexhal te muslimanet) cka po thua usa se na muslimanet jemi keshtu si na pershkruan bibla?
    2 KRONIKA 15:13
    kushdo qe nuk do te kerkoje zotin hyni e izraelit do te VRITET me te madh e te vogel bura e GRA :
    USA PO a kjo po thua se eshte tolerance? . dhe se fundi po te them se kisha ka nje krize te besimit se po te qeveriste kisha jeta do te ishte si ne kohen e kryqezatave. pershendetje
    Refet te pershendes o vella shiqo vella kam lexuar biblen por jo edhe shume por sa kam lexuar une ska dallim pertej lutjes (ajo do te thote keshtu: mercedesi im me i mire kurse ai tjetri jo more BMW ime ma e mire e me rradhe edhe fejat i kemi pru ne kete vlere me ofendime)(pak shaka)

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    por mos pe kryejne keto perpara ate obligim,mua sme duket e drejte qe psh.ja kane prere doren arsyeja mos vete .

kam nje pyetje tjeter dua te pyes.sikur nje fukara vjedh te holla si mendon uvejsa a do te shkoje ne Xhenem pastaj?(kam shume qef te me pergjigjesh ne kete pyetje,Pershendetje)
    usa duhet ta kesh te qarte se uvejsa e as une e asnje musliman nuk kemi te drejte qe te japim fetva pergjigje nese nuk kemi dijeni te per nje ceshtje. po ka kush jep pergjigje edhe ne kto pyetje ka mufti e ka hoxhe qe jan kompetent per fetva . se per me dhen fetva ose pergjigje ne islam duhet me pas argumente nga kurani ose argumente nga suneti i muhamedit a.s.nuk ban me fol si na vjen mire mba mend ne islam duhet me pas argument . pershendetje

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    usa nuk kam qelim ofendimi mos me keq kupto . por vetem dua qe me dijenin time te vogel ta mbroj islamin aq sa mundem dhe sa kam mundesi. nuk kam kundra krishterve ato le ta mbajne besimin e vet por nuk me vjen mire kur e sulmojne islamin dhe i ngjesin etiketa te pahijeshme dhe ofenduese. islami eshte i paster dhe i persosur e pa te meta . dhe se fundi i krishteri ka te drejte te jetoje ne kte toke sikurse une qe jam musliman . pershendetje usa

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    usa duhet ta kesh te qarte se uvejsa e as une e asnje musliman nuk kemi te drejte qe te japim fetva pergjigje nese nuk kemi dijeni te per nje ceshtje. po ka kush jep pergjigje edhe ne kto pyetje ka mufti e ka hoxhe qe jan kompetent per fetva . se per me dhen fetva ose pergjigje ne islam duhet me pas argumente nga kurani ose argumente nga suneti i muhamedit a.s.nuk ban me fol si na vjen mire mba mend ne islam duhet me pas argument . pershendetje
    me te vertete ashtu eshte (po sa kam lexuar komentet e uvejses me ka pelqyer ne postime dhe kam pasur qef te me pergjigjet por jo vetem kjo pyetje mbas kam pasur tjera )ama ti Refet ketu je treguar Profesionist se ka shume qe japin pergjigje pa argumente,Pershendetje nga zemra

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    usa nuk kam qelim ofendimi mos me keq kupto . por vetem dua qe me dijenin time te vogel ta mbroj islamin aq sa mundem dhe sa kam mundesi. nuk kam kundra krishterve ato le ta mbajne besimin e vet por nuk me vjen mire kur e sulmojne islamin dhe i ngjesin etiketa te pahijeshme dhe ofenduese. islami eshte i paster dhe i persosur e pa te meta . dhe se fundi i krishteri ka te drejte te jetoje ne kte toke sikurse une qe jam musliman . pershendetje usa
    Postim me te bukur hala skam lexuar,Rrnofsh

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    C'njesi matese perdore qe arite ne kete perfundim?

Aaa po, tani m'u kujtua; jam kosovare dhe muslimane, te dyja keto ty te irritojne, por c'te besh, e tille kam qelluar
    Po pra je kosovara me nacionalitet ashkali apo turke, vet emri Unejsa tregon prejardhjen tende prej ashkalie.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Flm per respektin

Ne Islam ekziston Sheriati, per zbatimin e se cilit jemi te obliguar nga Zoti. Ne e zbatojme ne kete bote denimin ndaj kujdo qe then ligjet e nje shteti qe udhehiqet me Sheriat, ndersa se cfare do beje Zoti me ta, eshte ceshtje qe i perket vetem Atij.

Pershendetje!
    sipas teje Zoti i paska dergue keta Ninja musliman , qe tia prejn gjymtyret njerzve pse bejn pytje.... jo , ata e bejn kete se nuk jan te aft te pergjigjen.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Lajmi eshte jo i plot , esht marr nga nje faqe propaganduese .

Pyetje shpifese ?
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Kjo nuk eshte budallek , ky eshte nje shembull i bazuar ne Kuran , a nuk i shihni vargjet me te zeza qe xhihadistet i kane zbatuar pike me pike tek ky profesor ?

Nuk e kam sjelle per kuriozitet temen , por ja konsekuencat qe sjell fjala e lire ne islam . Se u hap teme me pyetje qe kane bere te krishteret dhe plot 22 pyetje te rreme , kurse nje pyetje e vetme ne realitet solli viktimen dhe rrethanat tregojne keto pasoja .

Eshte ēeshtje teologjike e bazuar me vepra dhe vargje kurani por asnje hipokrit fetar ketu nuk i ka permendur , perveē Uvejses perseri te cilen e pershendes per sinqeritetin .
    O i nderuar, ky citat qė ke sjell nga Kur'ani aspak, askund, nė asnjė rrethanė nuk i pergjigjet veprimit tė asaj qė ka ndodh nė Indi.
    Prapė mbes pas asaj se ēka na intereson neve ajo qė ndodh nė Indi?

Ky lajm ėshtė aq interesant pėr neve sa ky ketu poshtė:

Kine, zbulohet dinosauri me pende

Nje fosil dinozauri i vjeter rreth 150 milione vjet eshte prezantuar ne Bristol te Anglise gjate nje takimi te pervitshem te paleontologeve.

Mendohet se trupi i dinosaurit ka pasur pende, cka focton me shume tezen se zogjte e sotem jane pasardhes te specieve gjigande qe u zhduken miliona vjet me pare. Fosilet jane gjetur ne nje rajon ne veri-lindje te Kines dhe skeleti ishte ruajtur aq mire sa arkeologet vune re se ne trupin e tij ka pasur edhe pupla.

Fosili eshte pagezuar me emrin “Anchiornis huxleyi” dhe trupi i tij ka qene i mbuluar plotesisht me pende. “Duket sikur ka pasur 4 krahe, ndersa pendet kane lene gjurme ne kembe dhe tek bishti”, thote profesori Xu Xing.

Ai shton se gjate ketij viti jane gjetur edhe fosile te tjera te ngjashme dhe kjo e ben te mendoje se dinosauret me krahe jane paraardhes te zogjve. Fosilet e para te zogjve datojne para 10 milione vjetesh dhe jane zbuluar ne Gjermani ne fund te viteve ‘800. /top-channel/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

S'ka shanc ... prifti ka be edhe dicka tjeter ... prerja eshte bakshish prej burrit te gruas qe prifti e kish dashnore ,,, lololololololo
    Ndrysho Firmėn

Faqja 4 prej 40 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •