Close
Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 136
    Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    E njerezit qe po punonin ne "kullat binjake" te fajshem ishin?
    E ata musliman qe u vrane me shumice gjate udheheqjes se Afganistanit nga talibanet te fajshem ishin?
    Po a ke lexuar pak me shume per Talebanet ti or mik,
    Ata perderi sa nuk e duan famijen e vet , Grat e tyre nuk guxojn te shiqojn TV, nuk guxojn te han ne sofer me burrin e tyre, nuk guxojn te pastrohen ne banjo pa te mbathura, nuk guxojn te shikojn nje mashkull as pahir, nuk guxojn te shkojn ne shkoll se eshte gjynah. Po ku jan keto ne libin e shejt Kuran keto nuk egzistojn aty .Talebanet e vriten me shume se 70% te popullates mas shlirimit nga Ruset.
    Ata duhet per ti zhdukur per te mbjell nje far te re ne ato toka.. Atyre pak u ben Toni e Bushi po te kisha mundesin une do ju beja edhe me zi..
    Njeriu qe nuk e don familjen e vet nuk e respekton gruan e vet por e ka ate per te bere femije kurse per knaqesi duhet te bej sex me burri me burra ata duhet per ti zhdukur se as zoti nuk i don, Na flliqen fen ton Islamizmin qe eshte me e pasterta dhe me e drejta ne kete bote..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Po ta respektonim Ushrine Clirimtare te Kosoves, po ti respektonim si duhet ata qe me te vertet duhej respektuar, Kosova sod do ishte pjese e pandashme e Shqiperise. Pra do ishim nje komb ne nje shtet sikurse kemi qene edhe para 1913.
    Menjeher pas mbarrimit te luftes se fundit ne Kosoves te vitit 1999, me sakt ne zgjedhejt e para ne Kosoven e lire, si miqte tane, si armiqte tane pane tek ne ate qe mesiguri nuk do e kishin pare ndonje vend tjeter, qe populli ne vend qe te votonte dhe ta prunte ne pushtet ata qe bene luften, ata qe i treguan shkaut qe edhe ne dijme te luftojme, ata qe e mbrojten dinjitetin tone, populli per fat te keq ( dikush nga mosdija, dikush per interesa personale e dikush tjeter per arsye tjera), votuan dhe e pruan ne pushtet njeriun i cili ne agjenden e tij politike e partiake e kishte Autonomine e Kosoves perbrenda Serbise, e pruan prap ne pozite njeriun i cili shkonte tek armiku kinse per biseda, e ne anen tjeter po ky i njejti armik bente masakra ndaj popullates se pambrojtur ( femijeve, grave, pleqeve, nenanve shtatezana ) sepse armiku luften me ushtaret e uck-se nuk munde ta bente.
    Pra mos respektin e Luftes, mos respektin gjakun e deshmoreve, tani po na kushton neve Shqiptareve si popull shumice qe jemi, po i kushton edhe Kosoves qe gati 11 vjet. Sepse ne ne zgjidhjet e para pas mbarimit te luftes iu dhame shenje negative miqeve tane nderkombetar dhe iu dhame shenje pozitive armiqeve tane nderkombetar.

Dhe nje gje tjeter, askund ne bote atdhetari nuk behet tradhetar ndersa tradhetari behet HERO.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Roi Lexo Postimin
    Ata perderi sa nuk e duan famijen e vet , Grat e tyre nuk guxojn te shiqojn TV, nuk guxojn te han ne sofer me burrin e tyre, nuk guxojn te pastrohen ne banjo pa te mbathura, nuk guxojn te shikojn nje mashkull as pahir, nuk guxojn te shkojn ne shkoll se eshte gjynah. Po ku jan keto ne libin e shejt Kuran keto nuk egzistojn aty .Talebanet e vriten me shume se 70% te popullates mas shlirimit nga Ruset.
    Ata duhet per ti zhdukur per te mbjell nje far te re ne ato toka.. Atyre pak u ben Toni e Bushi po te kisha mundesin une do ju beja edhe me zi..
    Njeriu qe nuk e don familjen e vet nuk e respekton gruan e vet por e ka ate per te bere femije kurse per knaqesi duhet te bej sex me burri me burra ata duhet per ti zhdukur se as zoti nuk i don, Na flliqen fen ton Islamizmin qe eshte me e pasterta dhe me e drejta ne kete bote..
    Pajtohem me ty Roi plotesisht,Pershendetje

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Hidalgo Lexo Postimin
    Te pafajshem ishin. Mr Blair & Mr. Bush, jan pergjegjes per krimin e 11 shtatorit.

Mos me thuaj qe ende se ke kuptuar !!!
    Mos u merr shume me teori konspirative sepse pastaj mund te del se te gjitha sulmet terroriste jane bere nga Amerika dhe Britania , dhe na del se Osama bin Laden eshte nje engjull. Nuk eshte ne pyetje vetem 9/11, por jane edhe sulmet e cdoditshme ne rruget e Bagdadit, Kabulit dhe sulmet e ndryshme terroriste si ne Madrid, Bali et etj.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Roi Lexo Postimin
    Kete po thosha edhe une o shoku...
    Lexo edhe njehere postimet e mia!!!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Afani Lexo Postimin
    Tani vertet ma verteton ate qe kam menduar dhe mendoj per ju, vertet ju mendoni se muslimanet e bene 11 shtatorin??? hhehehe.si duket kete pyetje e ke ne adres te gabjuar, do ishte me e mire kete pyetje tua parashtroni BUSHIT,DIK CEJNIT,DONALLD RUMSFELD , KOLIN PAUELL DHE GJITHASHTIU TONI BLERIT DHE KOMPANISE SE TYRE

Cdo kund ne bote ka diktarura te llojit te ndryshem ,ne Afganistan,ne Irak, Ugande,France,Usa ,Izrael,Rusi,Iran,Saudi,Egjipt, mos mendo se vertet ne evrope ka demokraci dhe drejtesi, sikur te kishte nje gje te tille Bushi,Bleri dhe shuuume te tjere sot do ishin kojshi me MILLOSHEVIQIN NE HAGE por me i forti e ben punen e vete ndersa i dobeti e dini si e ka perfundimin

ne aspektin njerezore askush nuk duhet te falet per krimet e bera,pa mare parasyshe se kush jane dhe se na vjen mire neve apo jo.KRIMI nuk ka fe dhe nacionalitet KA VETEM VEPER QE QUHET BUSH,BLER,MILLOSH,MLLADIC,MUBARAK,NETANJAH,SHARON( KY I SHKRETI QE 8 VJET ESHTE NE SHTRAT DHE KA FILLUAR TE MAFRE FORMEN E FARAONIT) GADAF, dhe mos teju bezdis me emra tjere, pa u futur nga keta shqiptare
    Prap se prap Bush dhe Blair po hyjne ne nje kategori me Mladiqin dhe Millosheviqin!?

E kam vetem edhe nje pyetje per ju edhe me nuk do te merrem me asnjerin nga ju.

Per ju a eshte me i rendesishem kombi apo feja?

p.s. ju lutem qe te pergjigjeni sa me thjeshte dhe sa me qarte.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Kete po thosha edhe une o shoku...
    Lexo edhe njehere postimet e mia!!!
    ti dhe roi nuk dalloni aspak nga mlladici dhe milloshevici,

cfar ju intereson juve se si jetojne afganet apo irakenet?? po leni rehat njerezit o cobana ecni formoni nje shoqate per luften kunder pedofilise kishtare ,keni me shume pune ne evrope se sa na azi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Prap se prap Bush dhe Blair po hyjne ne nje kategori me Mladiqin dhe Millosheviqin!?

E kam vetem edhe nje pyetje per ju edhe me nuk do te merrem me asnjerin nga ju.

Per ju a eshte me i rendesishem kombi apo feja?

p.s. ju lutem qe te pergjigjeni sa me thjeshte dhe sa me qarte.
    Po, po dallojne vetem shume pak ,dallimi i vetem eshte se te paret vrasin ne gjithe boten dhe ua mveshin te tjereve dhe i quajne terroriste, ndersa te dytet jane si te paret vetem se keta kane vrare vetem ne ish Jugosllavi

Per mua eshte me i rendesishem Ai qe e krijoi kombin dhe i cili eshte mbi te gjithe dhe mbi te gjithe kombet dhe kombesite ALL-LLAHU me i madhi,ndersa feja eshte vetem rruga qe te con tek ZOTI

besoj qe jam i qarte

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    ti dhe roi nuk dalloni aspak nga mlladici dhe milloshevici,

cfar ju intereson juve se si jetojne afganet apo irakenet?? po leni rehat njerezit o cobana ecni formoni nje shoqate per luften kunder pedofilise kishtare ,keni me shume pune ne evrope se sa na azi
    Ke te drejt nuk me intereson aspak se si jetojn ata!!!

Ne rrote t'sames ti me gjith pedofilat katolik, se nuk me interesoni asnjeri.
    Ne rrote te sames edhe ato mjekrrat e palara qe e keni flliq secilin cep te Kosoves.
    Ndonjehere nuk po di se a jam ne Azi e Afrike apo jam ne Europe!!!

Krejt keto i beni per pare, o maxhup bythshitur.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Afani Lexo Postimin
    Po, po dallojne vetem shume pak ,dallimi i vetem eshte se te paret vrasin ne gjithe boten dhe ua mveshin te tjereve dhe i quajne terroriste, ndersa te dytet jane si te paret vetem se keta kane vrare vetem ne ish Jugosllavi

Per mua eshte me i rendesishem Ai qe e krijoi kombin dhe i cili eshte mbi te gjithe dhe mbi te gjithe kombet dhe kombesite ALL-LLAHU me i madhi,ndersa feja eshte vetem rruga qe te con tek ZOTI

besoj qe jam i qarte
    Jo nuk ishe i qarte.
    Nuk te pyeta asgje per allahun. Te pyeta kombi apo feja?

Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •