Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 81
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga Hidalgo Lexo Postimin
    Po ata luftojn Islamin.
    Kush te tha ty qe Bushin e ka zgjedhur populli ? Apo kete zuzakun Obamen ? KUSH PO TE THOT Qe keta s'jan ushtar te dexhallit ?

Un po te them, pergjigjen me te mir e ke nga Benjamin Franklin ne thenjen e tij te famshme : Ne Amerikė, populli nuk e zgjedhe kryetarin, ata seleksionohėn ! Kush ?... ata qe vran JFK ! Pasi qe informoi popullin per planet e tyre sataniste !

Ata kan mposhtur katolicizmin, ortodoksizmin, budizmin e komunizmin, barriera e tyre e fundit eshte Islami ! Sot me dy kemb ne betej jemi ! Te mjer ata qe nuk e din,!
    Kush te tha qe bushin apo obaman e ka zgjedur populli ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Kush te tha qe bushin apo obaman e ka zgjedur populli ?
    "Shteti me demokratik ne Botė"

Andi Ballshi
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    118

Rruga ime e drejte

Citim Postuar mė parė nga ricky_ch Lexo Postimin
    Islami i ka rrugėt e veta dhe nuk mundet
    me qenė dysh: ti ose je me Islamin ose nuk je!
    S'ka rrugė tė tretė!
    Une se pari jam shqiptar, meqe keshtu deshi Krijuesi ime qe nga nena ime e kam mesuar se quhet Zoti i vetem dhe i Madh, kete nuk mund ta nderroje, edhe po deshta.
    Ndersa a jam me islamin apo me Krishterimin, meqe nga Zoti im me eshte lene ne vullnetin tim te zgjedh, eshte ēeshtje ime, pra kjo pajtohet plotesisht me demokracin e kerkuar nga shumica e popujve, kurse ti z. vete po e mohon nje mundesi te till.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    po qe se folim per fe po jo per ti lepi ...bishtin avropit a kujtdo....
    A de Lamartin i ka shkru nji miku te vet ,,Islamijeti eshte kristjanizemi i purifiku,,
    E kush ka qen ky A de Lamartin? Me e fundit ,nji katolik fervent!!!! kush e njef...,pervec tjeave qe
    ishte poet i Modh,politikan i niveleve te nolta e qe u mor me pulatike ka halli se si
    me nimu te majtet,te vorfnit,pra popolon.....se per vete vec ka ca vargje e kishte xhepin
    mush me verdhushka paraprakisht.....
    Islami ne kulm te Tij esht botkuptim.....ashtu si cdo fe o doktrrin politike o filozofike
    por i purifiku e qe i permbledh te gjitha tjerat,gjithnji si botkuptim...si zbatim masnaj kristjonizma
    ja kalo e e knoq fare m Evrop,se u shkrin mo t u u fal gjith diten e dites te shkretet...

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Po ata luftojn Islamin.
    Kush te tha ty qe Bushin e ka zgjedhur populli ? Apo kete zuzakun Obamen ? KUSH PO TE THOT Qe keta s'jan ushtar te dexhallit ?

Un po te them, pergjigjen me te mir e ke nga Benjamin Franklin ne thenjen e tij te famshme : Ne Amerikė, populli nuk e zgjedhe kryetarin, ata seleksionohėn ! Kush ?... ata qe vran JFK ! Pasi qe informoi popullin per planet e tyre sataniste !

Ata kan mposhtur katolicizmin, ortodoksizmin, budizmin e komunizmin, barriera e tyre e fundit eshte Islami ! Sot me dy kemb ne betej jemi ! Te mjer ata qe nuk e din,!
    hahaha ushtar te degjallit, sa vjeq je ? ala beson ksi peralla... MARRE!

kush po te garanton ty qe Islami nuk eshte deg e masonve..? si mendon ti qe sekretet e botes publikohen ne internet dhe te bejn ty aq te zgjuar dhe ti i din te gjitha sekretet e illuminatit ato qfar lexojm ne per ta jan 100% genjeshtra qe te na mbushin trunin me gjera palidhje, mendon qe nje shoqeri aq sekrete te thot ndonje gje te vertet ty ? e verteta eshte shum larg neve.... islami pralla anti demokratike, dhe me thuaj kta ushtart te degjallit Allahu a nuk eshte aq i fuqishem sa ti shkateroj menjehere kta ushtar te degjallit bashk me degjallin e tezakun e tina... a po deshiron aj qe e keqja te mbizotroj? duke par sa e sa njeri humb jeten kot

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2010
    Postime
    92
    .........................

un nuk e kuptoj nje gjo pse ky forum eshte me emrin forumishqiptar e jo forumislamik??
    ne qdo nenforum ki tema qe kan te bejn me islamin,
    vertet ndihem mir

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    hahaha ushtar te degjallit, sa vjeq je ? ala beson ksi peralla... MARRE!

kush po te garanton ty qe Islami nuk eshte deg e masonve..? si mendon ti qe sekretet e botes publikohen ne internet dhe te bejn ty aq te zgjuar dhe ti i din te gjitha sekretet e illuminatit ato qfar lexojm ne per ta jan 100% genjeshtra qe te na mbushin trunin me gjera palidhje, mendon qe nje shoqeri aq sekrete te thot ndonje gje te vertet ty ? e verteta eshte shum larg neve.... islami pralla anti demokratike, dhe me thuaj kta ushtart te degjallit Allahu a nuk eshte aq i fuqishem sa ti shkateroj menjehere kta ushtar te degjallit bashk me degjallin e tezakun e tina... a po deshiron aj qe e keqja te mbizotroj? duke par sa e sa njeri humb jeten kot
    Prralla per ty jan, qe s'ia ke fare iden.

Kush me garanton mua ? Zoti, i cili ka paralajmeruar para se dinte bota per ta, ata jan sfid per ata qe duan te shpetojn !

Fjala sigurisht behet per muslimanet, te cilet do t'sprovohen duke u dhen pas materializmit, gje qe Dexhalli kontrollon shume mir, dhe ne kete menyr perderisa ai i semur shpyrtat e lige, e ē'forcon edhe Islamin.

Ne vija te trasha e dim se cfar do te ndodhe, dhe ja qe po ta them.

Dexhalli do ti pushtoj shume shpirta te lig duke luftuar Islamin, por Khalifati Islamik do te kthehet dhe do ti rifitoj te gjitha tokat me popullsi Islamike nen flamurin e Ummetit t'Muhamedit,... dhe do te kete paqe, drejtesi dhe prosperitet deri sa te bie per se dyti,... dhe kjo do te jet hera e fundit para ardhjes se Isės a.s. per ta vrar vet Dexhallin, duke shperthy derrin, ushqimin e juaj te preferuar, dhe duke e coptuar ne mijė copa idhullin tuaj qe i jeni lutur gjysh e stergjysh.

Te gjitha keto meritojn tema ne vete, dhe mund te bisedojm ne detaje per ēdo gje, porblemi eshte qe ju te krishteret vetem se jeni humbur me, i jeni nenshtruar te keqes dhe ti me se miri e deshmon kete duke i quajtur keto "perralla".

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    A ka mundesi ta zhdukni kete teme pa kuptim nga forumi CESHTJA KOMBETARE ????
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga Andi Ballshi Lexo Postimin
    Une se pari jam shqiptar, meqe keshtu deshi Krijuesi ime qe nga nena ime e kam mesuar se quhet Zoti i vetem dhe i Madh, kete nuk mund ta nderroje, edhe po deshta.
    Ndersa a jam me islamin apo me Krishterimin, meqe nga Zoti im me eshte lene ne vullnetin tim te zgjedh, eshte ēeshtje ime, pra kjo pajtohet plotesisht me demokracin e kerkuar nga shumica e popujve, kurse ti z. vete po e mohon nje mundesi te till.
    Zotėri tu paskan pėrzier kabllot!
    Fjala ėshtė kėtu pėr Islamin dhe jo pėr krishterizmin!
    Ke tė drejt tė besosh nė ēka tė duash! Ėshtė e drejtė e ytja!
    Dhe nuk ėshtė duke mė interesuar aspak se si Zoti tė ka krijuar
    ty. Edhe aty ke tė drejt tė mendosh ētė duash!

Nė fund ja po ta them vetėm njė shembull ku demokracia
    e ashtuquajtur shkėrdhyese e Zvicrės nuk lejon ndėrtimin
    e minares, kurse ne anėn tjetėr pranė kushtetutės
    tė gjithė kanė tė drejtat e njėjta!
    A mundet tė flitet kėtu pėr demokraci?

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Prralla per ty jan, qe s'ia ke fare iden.

Kush me garanton mua ? Zoti, i cili ka paralajmeruar para se dinte bota per ta, ata jan sfid per ata qe duan te shpetojn !

Fjala sigurisht behet per muslimanet, te cilet do t'sprovohen duke u dhen pas materializmit, gje qe Dexhalli kontrollon shume mir, dhe ne kete menyr perderisa ai i semur shpyrtat e lige, e ē'forcon edhe Islamin.

Ne vija te trasha e dim se cfar do te ndodhe, dhe ja qe po ta them.

Dexhalli do ti pushtoj shume shpirta te lig duke luftuar Islamin, por Khalifati Islamik do te kthehet dhe do ti rifitoj te gjitha tokat me popullsi Islamike nen flamurin e Ummetit t'Muhamedit,... dhe do te kete paqe, drejtesi dhe prosperitet deri sa te bie per se dyti,... dhe kjo do te jet hera e fundit para ardhjes se Isės a.s. per ta vrar vet Dexhallin, duke shperthy derrin, ushqimin e juaj te preferuar, dhe duke e coptuar ne mijė copa idhullin tuaj qe i jeni lutur gjysh e stergjysh.

Te gjitha keto meritojn tema ne vete, dhe mund te bisedojm ne detaje per ēdo gje, porblemi eshte qe ju te krishteret vetem se jeni humbur me, i jeni nenshtruar te keqes dhe ti me se miri e deshmon kete duke i quajtur keto "perralla".
    O Shoku Qu'Rani ti ka than keto ty, te thash qe 100 Fleta pralla din ti edhe ne ato bazohesh, Mua ma Dexhal me duken talibancat(Kamikaz) qe vrasin q'ti del perpara ata duken ma degjall dhe qfar paqee tha ti sjell islami qfar kulture me ka 7 gra e me 70 virgjine po ik e mos te ndin ndokush... se na lodhet me ket islami sjell paqe liri... kjo nuk po shihet ne shtete islamike ku jon 99% Islam me ligje te ku'ranit... kur ata kan luft ndermjeveti qfar pret ti, ti te besh paqe me 2000 te till a sa jeni.. me keto gjera mashtron vetem femijet ata qe kan frik se nese gaboin babadimni nuk i sjell virgjine...

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •