Ketu nuk ishte fjala per mue ose ty, kety flisnim per shumicen.
Te pyesja per te verteten, jo se ne cilin vend je ti e as te flasim per mencurine qe kemi e as per drejtseshkrimin.
Kur don te hikesh nga e verteta atehere gjen shkaqe.
Ketu nuk ishte fjala per mue ose ty, kety flisnim per shumicen.
Te pyesja per te verteten, jo se ne cilin vend je ti e as te flasim per mencurine qe kemi e as per drejtseshkrimin.
Kur don te hikesh nga e verteta atehere gjen shkaqe.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Fol dhe sqarohu tash me vetveten.Postuar mė parė nga iliria e para
As ajo se a jeni 99% nga ju ne perendim e jo ne shtetet muslimane ngeli pa pergjegje!
Po sigurisht se ti nuk don te flasish per realitet.
Kombi mbi te gjitha
iliria e para, fenomen. Njeiru qe me zgjuarsi di te kamufloje veten e tij dhe me nje "inteligjence" per tia... (admiruar) mundohet te hedhe balte mbi muslimanet...
varjani ktij robi mos i jepni pergjigje dhe mbylljani kete teme se nuk ka asnje lloj vlere.
Po sigurisht, kur nuk keni argumente.
Ij i sigurte qe me shume balte mbi muslimanet" hedhin "njerzit si ti , edhe kur eshte keq flasin mire, edhe kur shofin e sjedhin koken ne anen tjeter............................................ ....
Ti nese don te demantosh pohimet e mia bjer prova e jo akuza.
Shendet!
Kombi mbi te gjitha
Iliria e para, mbete pa na spjeguar ate religjionin burimor. Jam shume kurreshtar ta di cfare permbajtje ka libri i ri i shenjte i shkruar nga ti.
Nese ne nuk dime te sqarojme asgje per fene tone (s'eshte e vertete), atehere ti na sqaro ate religjionin e ri. Nese me bind, i pari do ta pranoj ate religjion qe do ta shpikesh ti.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Une nuk due te shpik asgje te re.Une besoj se ka Zot por nuk besoj ne Tora,Bibel e as Kuran.I paripermendur u shkrua i pari dhe keto tjerat jane kopjet e tij. Per mue te gjithat jane apsurde sepse bjene ne kundershtim me veteveten, njejet si ju disa qe mendoni se jeni fetar.
Thjeshte besoj ne fuqi mbinatyrore(quaje si te duash), shkoj nga ajo qe njerzit duhen te jene te lir te besojne dhe mos te ju imponohet kurrgje me dhune. Asnjeri nuk me pengon derisa fillon te kercnoje ose te perdore dhune per te bindur tjeret per "fene e drejte".Njerzit ti luten kuj te duan por asesi te detyrojne kenin te vishet e as te zhvishet.Dua te respektojme kombin e te quajm vella vellaun e jo rromaket, jo greket, jo sllvet, jo arabet.
Shendet!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iliria e para : 16-05-2003 mė 14:06
Kombi mbi te gjitha
E pra, pasiqe po u dashka ta respektojme kombin e ta quajme vellaun vella, atehere ata vellezerit duhet t'i leme te qete te shkojne ne xhami apo kishe apo ne Jupiter nese iu teket.Postuar mė parė nga iliria e para
Une nuk due te shpik asgje te re.Une besoj se ka Zot por nuk besoj ne Tora,Bibel e as Kuran.I paripermendur u shkrua i pari dhe keto tjerat jane kopjet e tij. Per mue te gjithat jane apsurde sepse bjene ne kundershtim me veteveten, njejet si ju disa qe mendoni se jeni fetar.
Thjeshte besoj ne fuqi mbinatyrore(quaje si te duash), shkoj nga ajo qe njerzit duhen te jene te lir te besojne dhe mos te ju imponohet kurrgje me dhune. Asnjeri nuk me pengon derisa fillon te kercnoje ose te perdore dhune per te bindur tjeret per "fene e drejte".Njerzit ti luten kuj te duan por asesi te detyrojne kenin te vishet e as te zhvishet.Dua te respektojme kombin e te quajm vella vellaun e jo rromaket, jo greket, jo sllvet, jo arabet.
Shendet!
DHUNĖ eshte kjo qe ushtron ti, vazhdimisht duke sulmuar shqiptaret muslimane dhe besimin islamik duke dashur neve te na fajesosh per gjerat qe ndodhin ne Afganistan apo ne dreq te mallkuar.
Keshtu qe, nese vertet deshiron ta respektosh kombin, LERE TE QETE!
p.s. per t'iu kundervene librave fetare voluminoze te cilave u besojne miliarda njerez, duhet te shkruash me teper se disa fjali. Ti ke thene se duhet te kthehemi ne FENE BURIMORE, ndersa une ketu lexova vetem ca fjali aq ordinere sa nuk kuptova gje nga ai religjion qe ne menyre aq spektakulare e paralajmeroje.
Me gjithe ate shkolle qe thua se ke e te mos kuptosh!
Kur ti ke te drejte te pohosh dicka edhe une due te kam te drejten te pohoj te kunderten.
Cka mendoj une per ato libra eshte e drejta ime.
Por nuk kam te drejte te perdore dhune qe te bej edhe tjeret te mendoj si une, nuk kam te drejte te ndali dikenin te shkojne ne xhami por as nuk kam te drejte te perdore dhune kunder atyre qe nuk duan te shkojne.
Nuk kam te drejte te ndali dikenin te vishet ne nje menyre te vecante por as nuk kam te drejte te detyroj dikein te vishet si due une. Keso shembujsh ka sa te duash.
Une due qe njerzit ta ndjejne veten te lir pa kurrfare kercnimesh, versuljesh eaq me pak perdorje dhune per te mesuer dikenin dicka.
Kombi mbi te gjitha
Nese eshte keshtu sic thua, atehere mos hedh helm e vrer mbi njerezit qe kane bindje fetare te ndryshme nga ti. Fillo te mos provokosh, fillo te respektosh, te shperblen Zoti per vepra te mira. Mos e merr rolin e predikuesit te nje religjioni te shpifur. Nese njerezit kane te drejte te shkojne neper xhamia e kisha, atehere mos i kritiko as mos i nencmo.Postuar mė parė nga iliria e para
Me gjithe ate shkolle qe thua se ke e te mos kuptosh!
Kur ti ke te drejte te pohosh dicka edhe une due te kam te drejten te pohoj te kunderten.
Cka mendoj une per ato libra eshte e drejta ime.
Por nuk kam te drejte te perdore dhune qe te bej edhe tjeret te mendoj si une, nuk kam te drejte te ndali dikenin te shkojne ne xhami por as nuk kam te drejte te perdore dhune kunder atyre qe nuk duan te shkojne.
Nuk kam te drejte te ndali dikenin te vishet ne nje menyre te vecante por as nuk kam te drejte te detyroj dikein te vishet si due une. Keso shembujsh ka sa te duash.
Une due qe njerzit ta ndjejne veten te lir pa kurrfare kercnimesh, versuljesh eaq me pak perdorje dhune per te mesuer dikenin dicka.
Nese je aq patriote, fillo t'i duash te gjithe shqiptaret pa dallim feje a krahine. Ashtu do t'i deshmosh fjalet qe i ke shkruar me larte.
Dhuna si dhune ka forma te ndryshme, ti e shikon vetem nga nje kend. Zgjeroji pak horizontet dhe do te shohesh shume forma te dhunes nga te gjitha anet, jo vetem nga muslimanet qe i ke zgjedhur si cak te sulmeve tua. Ndaj, nese je kunder dhunes, mos sulmo e para.
p.s. filloj te verej zbutje ne deklaratat e tua perndryshe spektakulare e bombastike. Shpresoj te zgjase kjo e mos te jete vetem dobesi e momentit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shiu : 17-05-2003 mė 07:31
Krijoni Kontakt