Qaq din qaq flet
http://www.forumishqiptar.com/showpo...62&postcount=2
http://www.mesazhi.com/artikuj/hoxha...-motive-fetare
Shum lop je a? fol ne emer te tė tjerėve pa i dit qendrimet e tyne.
Qaq din qaq flet
http://www.forumishqiptar.com/showpo...62&postcount=2
http://www.mesazhi.com/artikuj/hoxha...-motive-fetare
Shum lop je a? fol ne emer te tė tjerėve pa i dit qendrimet e tyne.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
di me shume se sa cmendon ti..dhe nga kjo keni ra ngusht..saqe aktivizoni nja dy debila moderatore per ti fshire shkrimet e mija..se nuk ju pelqejne..sepse jane mendime te nje malsori me sy te hapur e jo nje ekstremisti me mjeker cjapi..keshtu gimqe ..
o debil kujdes me fjalorin..mua te pakten nuk mund te me krahasosh me shoqen tende..keshtu gimce..mos e humb toruan me budallallikun tend dhe te atyre qe bini neper rruget e prishtines...e di qe jeni nervoz ngaqe populli po ju injoron..edhe 100 artikuj te tipit qe paske shkruar me siper te biesh ketu nuk i lajne budalliqet qe beni ju..e din cka thot populli o shoku i asaj...nuk lahet mu.ti me shu.rre..cdo dite ju degjojme budalliqe qe dhe ju qe i beni habiteni si i beni..
keshtu gimce ju kaloni cdo kufi...ju keni arrite sa te mohoni edhe heroin tone kombetar i hajvan vetem e vetem pse ai ka nje emer katolik..a e shihni se jeni bere vertete per tju misheru..si mundet more ti thoni popullit mos shkoni ne det se do ju mbyse shejtani..qofshi ju qe i thoni..vertete keni rrjedhe..apo me sakte jeni pjerdhe...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 02-07-2010 mė 17:34
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Tė fola nė atė gjuhė ngase postimi yt e kerkoi nė moment kur mė akuzove pėr gjėra tė cilat nuk i kam bėrė.
Personalisht nuk e konsideroj detin haram, andaj jo ēdo deklaratė e Dr. Shefqet Krasniqit ėshtė e obligueshme pėr mua ta marr, thjeshtė pajtojmė ku pajtojmė dhe nuk pajtojmė ku nuk pajtojmė.
Pos asaj cilin hero tė kombit e kam mohuar, apo e sheh qe je ti vet ai qe lyp met qujt ashtu si tė quajta, ne moment kur fol per dikon qe nuk e njeh fare.
Ti e pe se si i paraqita argumente se nė Xhami nuk lejohet dhuna, e ēka po don tjetėr, parafolsit e mi e sqaruan se ky akt ka ndodh nga politikanėt dhe ska dyshim po sepse ata sikur ta dinin 0.0000001% fenė Islame nuk do ta bėnin njė gjė tė tillė, jo pėr derisa ėshtė toleruar njė fshatar tė urinoj nė Xhami e Profeti me shok nuk e mbyti, nuk mundemi na me kan ma Musliman se ata.
Andaj lexoj postimet e tė tjerėve, e mos u gjuj palidhje as mos i fajso njerėzit edhe mos u ndiej i ofendum kur dikush te quan me lloj lloj emra, jo per derisa ti i vepron ato gjėra (akuzon njerezit pa fakte).
Mos e kom sulmu unė Enver Hoxhajn, apo Cimėn apo qata nė Xhami qaty?....ec more lexoj lajmet e mos paragjyko, nuk i din opinionet e tjerve e merr guxim me fol per tjert.
Ti je hija e Kastriotit
e ule tonin..me duket nuk te eci me mua..sepse kur flas nuk ja fus si kau peles...nuk te kam thene ty personalisht qe ke rrah cimen..po ta kishe rrah ti une nuk debatoja ma me ty...sepse vetem me veprimin e kishe prezantu veten kush ishe..e rrahu nje ndjekes i joti ose ti e ndjek ate..e njejta gje..as enverin as ata ne xhami nuk i ke sulmi ti..ketu diskutojme fenomemet..e jo veprimet e nje te krisuri...nuk duhet ti marresh pikerisht personale gjerat qe i diskutojme ketu..ama ti personalisht ne nje shkrim ne nje forum islamik e ke share skenderbeun...ti dhe shoket e tu e keni quajtur shfaroses te muslimaneve shqiptare..e gjera te tjera qe nuk i mbaj mend tanime..ja qe nuk akuzoj pa baze...
nese nuk pajtohesh me ate qe tha per detin ai hajvani nuk kishe pse e komentoje shkrimin tim..une ironizova ate..dhe ti nuk e kuptove ironine..dhe ti ashtu kot me kujtove buken..apo ujin ...ku ne te vertete duhej tja kujtoje atij mikut tend..nuk eshte mire qe nje here te pelqen doktorri e nje here jo..po te jete keshtu atehere ai nje here duhet te jete imam e nje here jo..nejse pune hoxhallaresh...
dua te te them edhe dicka tjeter gimce..me duket se ke qene organizator i protestave ne prishtine..protesten e organizuan 20 organizata jo qeveritare..te lutem gimce a punojne me pare apo pa pare qato organizata..se qe besa a din se jan shtuar organizatat jo qeveritare si kerpudhat pas shiut..ndonjera organizate mund te jete edhe e jotja..dhe nese po e ke filmuar e fotografuar kete proteste per tjua paraqite simotrave tuaja nga ku ju merrni pare ..mos me thuaj se punoni per sevap te zotit..ashtu siq punonte ai trimi ne morine..aspak gimce..nuk punoni pa pare..me vjen keq per popullin qe ju ndjek ...dhe te shkretet nuk e dine se jane masha ne doren e juaj per te nxjerre geshtenjat nga zjarri..nuk e dine se nga protesta ne prishtine veq te fituar nuk dolen dhe i dhane nje njolle ne shpine popullit te kosoves...nuk e dine se nga rrahja ne xhami ata veq fituan namin e keq...kurse ata qe e organizuan fitojne pushtet..e nga pushteti vijne edhe parate...
ja pra si funksionojne keto gjera gimce..mund te jesh me shume ti ne dijeni te ketyre gjerave..dhe vazhdoni keshtu deri sa te keni ate grushtin e qorrave qe ju ndjekin mbrapa...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
me beri kurjoz ajo qe tha malsori me lart .... edhe kerkova pak me shume profilin tend ... atje gjeta edhe profilin te youtubit tend ....
kjo eshte videoja me e fundit qe ke postuar
mjafton nje njeri te kete nje intelligjence mesatare qe te kuptoj personalitetin ambiciet edhe motivationin tend ....
Jo vetem ke keto mendime .... po je edhe ne nje forum shqiptar te shqiperise edhe na meson ...
typa si ty , pikerisht si ty jan elemente extremiste ... qe duan te besojne qe jane shqiptare ... po nuk je shqiptar o ti ... ti je element jo i deshirueshm ...
tani e kuptoj me te vertet se c fare fshihet mbas ketyre profileve ... edhe arsyen pse jeni ketu ...
ketu po behet nje loje shume me e madhe sesa besoja ... ketu ju nuk jeni per te shprehur mendimet e tuaja ... ketu jeni per arsye te tjera ... qe po behen edhe me te qarta
ju do izoloeni nga komunitetet ne te cilat jetoni .... po me e keqia eshte qe po hiqeni edhe si shqiptar edhe na shisni pordhe ne forumin shqiptar ....
ta dini qe ju po vezhgoeni ... per kete jam i sigurt ...
P.S kjo video eshte postuar nga forumi islamik te cilit i ben reklam tij ... edhe te cilin e ke te profili tend ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 02-07-2010 mė 19:08
Ėshtė akuzė e pabazė pėr derisa nuk ma sjell citimin e asaj qė kam thėnė unė. Nuk pranoj se kam ofenduar ndonjėherė ndonjė figurė kombėtare.
Ėshtė normale kur pajtohesh me ndonjė shkrim, apo fjalim ta sillesh ketu nė forum, e njėjta gjė ndodh edhe me Dr. Shefqet Krasniqin ku jam pajtuar me tė kam sjell shkrime tė tij dhe fjalime ketu nė forum, ku mendoj ndryshe nga ai, nuk i citoi fjalėt e tij.
Ndėgjom ēėshtja e protestės ka qenė diēka krejt ndryshe, unė jam pjesėtar i kėshillit organizativ tė protestės, por nė atė kėshill unė paraqes vetėm OJQ-nė sė cilės i takoj (IRKT - Iniciativa Rinore nga Kodra e Trimave) dhe nuk kam njohuri, por edhe nuk marr pergjegjėsi pėr fondet e OJQ-ve tjera, nesėr nėse duhet dikujt ti jap llogari pėr fonde unė sigurisht do t'i jap pėr kėtė OJQ e jo pėr tė gjitha.
Dua tė them se nė kėtė protestė personalisht, por edhe organizata sė cilės i takoj, e edhe organizatat tjera jo qė nuk kanė fituar asnjė cent (pėr kėtė betohem) por kanė shpenzuar nga mjetet vetanake (tė shqiptarėve) qė kjo protestė tė organizohet mirė, ka qenė e vėshtirė tė sigurohen 1000 litra ujė tė pijshėm pėr protestuesit, tė mbahet siguria e gjėra tė tjera. Ēėshtja e shamisė i ka prekur pothuajse tė gjithė andaj ne nuk ndiejmė privilegj, por pėrgjegjėsi pėrballė ketij organizimi.
Nuk kanė bazė dhe janė shpifje ato qė thua pėr fonde, sa i pėrket atyre nga Marina ajo organizatė nuk e ka pėrkrahė protestėn, por edhe nuk e kemi kontaktuar, ka qenė njė organizatė nga Drenasi e quajtur "Edukata", kjo protestė nuk i ka pas fillet nė OJQ-tė e Britanisė por nė ato tė Kosovės, nė disa parti politike dhe nė Bashkėsinė Islame tė Republikės sė Kosovės.
Mos tė harroj ta permendi se nė kėtė organizim ishte edhe njė OJQ nga Protestantėt, e cila sherben pėr qellime humanitare dhe baza e saj ėshtė nė Amerikė.
Ketu nuk kanė qenė vetėm 20 OJQ por mbi 20 tani pėr tani ka edhe OJQ tė tjera tė cilat i bashkangjiten kerkesave tona.
Tė thashė edhe mė herėt, po tė them prapė, nuk i njeh njerėzit, andaj mos i akuzo, nuk i din qendrimet e tyre, mos ndėrhyj e tė bėsh shpifje pėr ta.
Ti i thua vetit Musliman mirpo harron se kjo kerkesė nuk ėshtė e njė OJQ-je apo e gimches, kjo kerkesė ėshtė edhe nga vet Bashkėsi Islame e Kosovės si institucion qė pėrfaqėson interesat e Muslimanėve tė Kosovės, andaj grumbullimi rreth kėsaj kerkese ėshtė i natyrshėm mirpo kundershtimi i panatyrshėm.
Ti je hija e Kastriotit
Gėnjeshtėr! kjo nuk ėshtė videoja e fundit qė e kam postuar unė, pėr mė tepėr kėtė video nuk e kam bėrė unė fare, shihet qartė se nuk paske njohuri nė kanalet e YouTube-s pėr ndryshe pėr tė gjithė ata qė kanė sa do pak njohuri le ta shikojnė pėrfundi videos emrin nga i cili ėshtė postuar videoja, aty shkruan: "From: VideoProjekteIslame | February 25 2009 | 5,510 views" Pra nuk ėshtė postuar nga unė dhe nuk gjindet as tek favoritet e profilit tim, thjeshtė ėshtė video e cila ėshtė nė ballė tė profilit tim dhe kėtė e kam bėrė pėr tė treguar se askund nė botė (pothuajse askund) udhėheqsia nuk pajtohet me popullaten, ajo shkilet dhe popullata ēdo here kerkon te drejtat e veta.
I njejti rast sikur i kėsaj motres gjindet edhe tek ne nė Kosovė, ku politikanėt tanė e shesin Mitrovicėn ndėrsa popullata derdh lot (sikur qė derdhte ajo pėr atdheun e vet).
Pėr ti gjetur videot e mia hyn tek "Uploads" dhe aty i ke tė gjitha videot nga unė, shiko nėse diē me "prapavijė".
Ti je hija e Kastriotit
gimche tash nuk po tregohesh edhe i drejte njihere u bone me PDK-n e tash po thu qe politikanet tane po e shesin Mitrovicen blla blla ,shum je labil.
e di shume mire si funksionon youtubi ... ajo video eshte atje sepse ke dashur ti ....
kete ta them meqe jam nje njeri qe ka pasur me shume se 1000 subscribers ... edhe me shume se 50 video ...
ti shoku mohoje sa te duash ... po qellimet e tua jane te dukshme
ti je i fanatizuar ...
te videoja qe e ke te profili tend shihet sec mentalitet ke .... edhe sapo e the me larte vet qe ti ishe nje nga ata qe organizuan protestat ne prishtine
pra ti nuk je ketu per nje chit-chat te thjesht ... ti je ketu per propagande ...
Krijoni Kontakt