Close
Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 147
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Tridhjete shenjat e munafikeve ( hipokriteve )
    1- Jane falls ne theniet e tyre dhe genjejne .
    2- Tradhetojne .
    3- Tregojne mosbindje dhe deshirojne te debatojne .
    4- Thyejne premtimin .
    5- Jane dembel ne adhurim .
    6- I bejne veprat per tu dukur .
    7- I mungon te perkujtuarit e fese .
    8- Nguten ne fjale .
    9- Shajne ata te cilet bejne vepra te mira nga besimtaret dhe te drejtet .
    10- Tallen me Kur'anin , sunetin dhe te Derguarin e Allahut ( Paqja dhe bekimi i Allahut qofte mbi te ) .
    11- Bejne betime per tu mbrojtur .
    12- Urrejne te shpenzojne diq per hir te Allahut .
    13- Dezertojne dhe i lejne ne balte muslimanet .
    14- Krijojne zhurma fallce duke bere fitne ( percarje ) .
    15- C'nderojne te drejtet .
    16- Kerkojne te gjejne gabime ne vendimet e Allahut .
    17- Qendrojne larg nga namazet me xhemate .
    18- Shkaktojne crregullime ndersa thon se duam paqe .
    19- Sjellja e tyre e jashtme eshte kondradike me ate qe kane ne zemer .
    20- I frikesohen ngjarjeve te pakendeshme dhe incindeteve .
    21- Perdorin shfajsin fallce .
    22- Jane dore shtrenguar .
    23- Urdherojne per kah e keqja dhe pengojne per kah e mira .
    24- E harrojne Allahun .
    25- Mohojne premtimin e Allahut .
    26- Shqetesohen per pamjen e jashtme dhe neglizhojne te brendshmen .
    27- Jane eloquent , oratore dhe mbajne ligjerata te gjata .
    28- Ju mungon te kuptuarit e fese .
    29- Nuk bejne mekate para syve te njerezve , por tregohen te vyeshem ne kryerjen fshehurazi te gjynaheve .
    30- Gezohen per ndonje fatkeqesi qe bien nder besimtaret , dhe trishtohen kur gezohen .
    Allahu na rujte nga keta persona ...Amin !!
    Pra ti quake cdo ateist hipokrit ????e ca jane keto thenie te mencure,kush je ti kshu??? askushi je,nuk mund te gjykosh njerezit dhe te besh analiza atyre,nese kujton se ke prek ndonje e ke shume gabim,asnjeri nga ata(hipokrita) nuk e verteton theniet e tua pervec ndonje kokekrisuri qe perdor shum nickname,pra sipas teje 80 % e shqiptareve (te shqiperise) qe jane ateista radhtokan,flasin,kot,gozohen kur dicka u ndodh besimtareve, etj etj,si ke guxim njeher ??
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Ky krahasim qe palidhje,nuk kishe pse ta shkruaje,cdo shqiptar maqedonie qe njoh keshtu jane USA,fanatike,po nuk po them qe nuk ka dhe shqiptare me intelekt dhe perendimor por nje pjese e mire ashtu jane,kete nuk e them une por e thojne te gjithe,shqiptareve andej u ka dal nami per ket punen e islamit,kjo pershak se tek ata shteti maqedonas nuk ka bere asgje,dhe i ka lene te mbyllur,po te rrish i mbyllur ''menderisht'' se edhe ashtu i kane lene,ashtu do mbetesh i prapambetur dhe nje pjese e mirre ashtu jane Por jpo te gjithe sigurisht,te gjitheve na vjen keq per kete po kshu eshte
    ku eshte dallimi mes Shqiptaret e Kosoves e Shqiperise me te Maqedonise sipas meje ty Geri pin dallon kurse une Jo
    te gjitha fejet jane te mira,Natyrisht feja ime eshte me e mira per mua,por kam nje pyetje sikur te rrijne sipas fejes njerezit nuk do te rrehen neper Xhamia sikur ky rasti i kesaj teme,apo edhe nuk do te vjedhin,sepse fejat se lejojne,apo nuk do te kerte vrasje etj,etj,etj por shtrohet pyetja kush e mbane fejen sipas rregullave te fejes ose sa perqind te fejes i realizojne (feja seshte fajtore asnjera apo?)

Pershendetje

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    dikush qeshke me popat e graqanices kure u rrafen ne kish
    tani qysh po ju doket kjo rrahja e isa beg shkupit.
    shume keq,por une skam qeshur me popat si ju e deklaroni
    pershendetje

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    ku eshte dallimi mes Shqiptaret e Kosoves e Shqiperise me te Maqedonise sipas meje ty Geri pin dallon kurse une Jo
    te gjitha fejet jane te mira,Natyrisht feja ime eshte me e mira per mua,por kam nje pyetje sikur te rrijne sipas fejes njerezit nuk do te rrehen neper Xhamia sikur ky rasti i kesaj teme,apo edhe nuk do te vjedhin,sepse fejat se lejojne,apo nuk do te kerte vrasje etj,etj,etj por shtrohet pyetja kush e mbane fejen sipas rregullave te fejes ose sa perqind te fejes i realizojne (feja seshte fajtore asnjera apo?)

Pershendetje
    Per gjendjen e shqiptareve qe ndodhen ne maqedoni eshte faji i qeverise Maqedonse qe nuk ka lene zhvillimin ose lulezimin e shqiptareve duke pasuar me shume probleme te tjera,per mendimin tim Maqedonise i duhet nje kryeminister shqiptar ne menyre qe shqiptaret te mos jene inferior dhe te zhvillohen ne cdo aspekt,si ekonomik,si politik,shoqeror,ne mentalitet etj etj
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Ska kurfare dallimi por shqiptaret e Maqedonise jane bere radikal ekstrem ndonjehere bie qe ti perfshije te gjithe dhe kjo ka prekur edhe ate pakice qe jane vertete shqiptare kshtu qe ske cti besh nese te gjithe futen ne kllape. (bie fjala)

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Ska kurfare dallimi por shqiptaret e Maqedonise jane bere radikal ekstrem ndonjehere bie qe ti perfshije te gjithe dhe kjo ka prekur edhe ate pakice qe jane vertete shqiptare kshtu qe ske cti besh nese te gjithe futen ne kllape. (bie fjala)
    Kronike prape ka dallim sipas teje sepse vetem Shqiptaret e Maqedonise pi quani radikal extrem,LOL
    Sipas meje jane pakice qe do Shqiptare kane shluar mjekrra dhe shkojne te veshur sikur ne Iran edhe une i urrej te jem i sinqerte...

Pershendetje

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Per gjendjen e shqiptareve qe ndodhen ne maqedoni eshte faji i qeverise Maqedonse qe nuk ka lene zhvillimin ose lulezimin e shqiptareve duke pasuar me shume probleme te tjera,per mendimin tim Maqedonise i duhet nje kryeminister shqiptar ne menyre qe shqiptaret te mos jene inferior dhe te zhvillohen ne cdo aspekt,si ekonomik,si politik,shoqeror,ne mentalitet etj etj

ajo po dihet po edhe partite politike Shqiptare kane deshtuar katasrofal,ekonomisht sikur Kosova,Shqiperia po edhe Maqedonija te gjitha me nje thes

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

une

Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    Mos harro se edhe prej bukes pastaj behet muti ?!!
    i jam pergjigje atij budalles..a e shihni cka thote hajvani...mos shkoni ne det se do ju mbyte shejtani...

gimche Citim:
    Postuar mė parė nga _MALSORI_
    mos e hani rrushin se prej tij bahet rakia...

Mos a ha buken, se prej tij bahet muutti, edhe mos pi uj (lėngje) se prej tij bahet urina
    thuaja atij shokut qe citova gimce..mos mi thuaj mua..une i di mire...keshtu pra mos ja futni si kau peles...veq shejtani i tipit te forumnistit dhe te atij qe flet ne kroniken qe na e bjen ai mund te thuash mos shkoni ne deti se do ju mbyte shejtani...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    thuaja atij shokut qe citova gimce..mos mi thuaj mua..une i di mire...keshtu pra mos ja futni si kau peles...veq shejtani i tipit te forumnistit dhe te atij qe flet ne kroniken qe na e bjen ai mund te thuash mos shkoni ne deti se do ju mbyte shejtani...
    Ai e din shumė mirė keta, mirėpo shumė interesant puna e jote, kur ski ku kapesh pėr teme, i grah arave
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

e ccka te kapem

Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Ai e din shumė mirė keta, mirėpo shumė interesant puna e jote, kur ski ku kapesh pėr teme, i grah arave

valla din shume ai doktorri juaj..e bate doktorr se ju meson mos me shku ne deti se do ju mbyte shejtani..ah budalliku nuk ka kufi..

e cka te them per temen...skam cthem...jeni bere si pakistanezet qe shkojne dhe vrasin vellezerit e tyre ne xhami..keni marre shembull te ata dhe ja kersiti huni edhe tek shqiptaret..mire qe nuk merrni bomba dhe me ja vene flaken vetes mes xhematit..dhe me vra vellezerit e juaj..ashtu siq vrate myftine e shqiperise ne mes te zyres..apo siq tentuat te rrahni ministrin e arsimit te kosove..

e cka te them per temen kur ju keni rrahe nje plak siq ishte rasim thaci...dhe keni fytyre e shkruani ketu..duket ju ka lene arsyeja..jeni nervoze ngaqe nuk jua var kush dhe ju me force doni te degjoheni..ashtu siq perdoret forcen me protestues maxhupe neper rruget e prishtines..

sinqerish jeni bere per tju misherua..mire ti gimce qe e fiton naj pare prej shoqatave nga merr fonde por ato hajvanat qe ju ndjekin a marrin gja...se edhe detin jua keni ndalue te shkreteve..jo ma argetimet e tjera..kur tju degjojme ndonje dite te thoni besimtareve mos bani sex se baheni si shejtani...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •