Jojo nuk jam labil mirpo jom autokritik, pėr punėn qė ka bėrė PDK-ja nė keto 3 vite smundet askush me kontestu mirpo jo nė tė gjitha sferat pajtohem me PDK-nė.
Personalisht jam pėrkrahės i PD-sė mirėpo vazhdimisht i kritikoj ku ėshtė nevoja, nėse ne ja bėjmė rrafsh njėri tjetrit askund sdo tė arrijmė.
Tė gjithė e dimė se keshtu si qendron puna Mitrovica na ka humbur, a pajtohemi ne popullata apo e kallim luftėn ajo ėshtė diēka tjetėr.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
Tė tjerėt e dinė mė herėt se ti pėr organizimin e protestės ndėrsa ti tani po e vajton.
Ketu mund tė kėtė gazetar, mjek, aktor, muzikant nga ēdo sferė, nuk do tė thotė se ata vijnė pėr tė propaganduar, tjetra propaganda fetare ok (megjithse nuk ėshtė e vėrtetė) po postimet qė i kam tek Sporti edhe ato propagandė janė?! Tek shtypi i dites, politika, e kuriozitetet?!
Andaj dua tė tregoj se kam kohė qe jam nė kėtė forum dhe pas gjithė asaj kohe erdhi njė organizim qe rasisht qellova unė tė jem pjesėmarrės mirpo ka mundur tė jetė edhe ndonjė antar tjeter ska lidhje, kjo nuk do tė thotė se regjistrimi nė kėtė forum ėshtė bėrė pėr reklamacion, ide e gabuar.
Pos kėsaj nga tė gjithė lexoj se protesta ėshtė e drejtė e qytetarit dhe diēka demokratike kush je ti qė kundėrshton njė gjė tė tillė?! ēka tė pengon?! pse ne nuk pajtohemi me vendimet e ministrisė?! po ky ėshtė vetėm njė udhėzim protesta u bė kundėr udhėzimit e jo kundėr ministrisė e as kundėr qeverisė e as kundėr shtetit!
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
lexoj forumi haper eshte 24 ore te gjitha postimet i ka,sipas parashikimeve i ri qenke kshtu qe lexoj temate dhe postimet e gimches.
2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...
nejse vazhdo ashtu sic e ke nisur ... edhe per mendimin tim nuk je i vetmi ketu , po jeni group 2-3 personash qe mund te keni edhe accounte te ndryshme ...
mbase jam totalisht gabim ... po thone amerikanet ( atyre qe do t ju besh xhihad ti gimche)
where there's smoke... there 's fire ......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 02-07-2010 mė 20:17
.........................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 02-07-2010 mė 20:29
Krijoni Kontakt