Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 61
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga tibar Lexo Postimin
    Illyrian... Nese Shqiperia bazohet ne kushtetute, te lutem me trego cili eshte ai nen qe e lejon kurverine.
    Mafia Warz te lutem ty, si njohes i mire i Kuranit, qe paraqitesh, cili eshte ai ajet qe e lejon martesen me 7 gra.
    Me fal 4 roberesha vetem

4. Nisa
    3. Nė qoftė se frikoheni se nuk do tė jeni tė drejtė ndaj bonjakeve, atėherė martohuni me ato gra qė ju pėlqejnė; me dy, me tri e me katra. E nėse i frikoheni padrejtėsisė (ndaj tyre), atėherė vetėm me njė, ose (martohuni) me ato qė i keni nėn pushtetin tuaj (robėreshat). Ky (pėrkufizim) ėshtė mė afėr qė tė mos gaboni.

24. Nur
    33. E ata qė nuk kanė mundėsi martese, le tė pėrmbahen derisa All-llahu t'i begatojė me tė mirat e veta. E ata qė i keni nė pronėsinė tuaj dhe kėrkojnė prej jush t'i lironi nė bazė tė kompensimit, atėherė ua bėni kėtė tė mundshme me marrėveshje, nėse e dini se janė tė besueshėm dhe jepuni nga pasuria qė ua ka dhėnė All-llahu juve. Mos i detyroni robėreshat tuaja tė bėjnė imoralitet, e pėr shkak tė ndonjė fitimi tė kėsaj bote, derisa ato dėshirojnė tė jenė tė pastra. E kush i detyron me dhunė tė bėjnė atė, All-llahu i falė ato pas atij detyrimi. All-llahu falė dhe ėshtė mėshirues.

Kush ka lekun ka Robreshen...

4 Copa jan mjaft por me duket qe nuk jan femna ose gra sepse ne kuran qenija Femerore quhet Roberesh e nje Mashkulli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    Illyrianmuti nuk te kam prek asnjehere ne familje. Shume mire qe nuk di kush je. E une asnjehere aske ne familje deri tani nuk e preka. Persa i perket kurverise, une prap e them te njejten por te pergjithesuar,e nese ndoke e prek ajo se eshte vet, nuk kam cka bej.

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Illyrianmuti nuk te kam prek asnjehere ne familje. Shume mire qe nuk di kush je. E une asnjehere aske ne familje deri tani nuk e preka. Persa i perket kurverise, une prap e them te njejten por te pergjithesuar,e nese ndoke e prek ajo se eshte vet, nuk kam cka bej.
    KE PROBLEME MENDORE A CFARE ?

KU E PREKA UNE FAMILJEN TENDE ?

SHIKO GRUAN TATE TE THASHE ... GRATE E TJERA JAN TE ZONJAT E VETES EDHE KAN TE DREJTA TE NJETA ME TY ... SE SHQIPERIA BAZOHET NE KUSHTETUTE ... KU GRAT JAN TE BARABARTA ME BURRAT

MENDOJ SE EDHE ANDEJ NE KOSOVE KESHTU ESHTE ...

mos u merrni me fe o njerez nje zot eshte per te ter

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    keto besimtaret se kane kuptuar akoma qe jane te gjithe trushpelare pa dallim feje.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

pasha zotin ate kosovar qe me flet arabisht se du ik bre se keni luftu me gjak kunder shkiaut me rujt shqipen e tash jeni tu u pershnde me njoni tjetrin selam alekum? cka o kjo bre

e kapur nga Krishti Maska e Noku Ymeri
    Anėtarėsuar
    05-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    84
    FEJA eshte per te shpelar trurin o njerez dhe ate video nuk e solla per te demaskuar islamin,,por per te thene deri ku vete mendja njerezore,sa ti privoj nje femije femijerin e saj duke i mesuar dogma dhe urrejtje per nje popull qe as qe e njeh.iDrita apo dita si e kishe nicku,flm per videon qe solle,une e kam pare dhe ate dhe eshte brainwashing dhe ajo...
    Gjithcka qe dua te them eshte qe "feja"ne vetevete eshte shpelarje truri sepse bazohet ne rite dhe zakone.Gjithe problemi nuk eshte tek ajo video qe une solla por tek cultura dhe ritet apo forma edukative qe i jepet nje femije.

Nje rast "jashte youtube"po te them une qe jam gjendur ne nje ambjente konference islame me femi...dhe vetem dogma qe u mesoheshin nuk u sherbenin per nje jete te shendosh.
    Femijet jan femi...kan boten e tyre,nje dite dhe ata do te jen ne gjendje te zgjedhin ne jete,por jo ne kete menyre sepse eshte mizore.Ketu flas dhe per rite te krishtera sepse ka plot.
    Pra te kuptohemi qarte ...feja po ngre nje brez injorantesh,qe po e cojne kete bote larg e me larg nga Perendia.
    Feja te largon nga Zoti.""Ē`mė duhet shumica e flijimeve tuaja, thotė Zoti. Jam ngopur nga olokaustet e deshve dhe nga dhjami i kafshėve tė majme; gjakun e demave, tė qengjave dhe tė cjepve nuk e pėlqej.Isaia 1:11

Gjithe te mirat
    Kush ka Birin ka Jeten

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    Illyrianm.... Cka do te thot kjo fjalia qe e ke postuar: shiko gruan tate ti edhe aq...

i/e regjistruar Maska e belive-god
    Anėtarėsuar
    21-09-2009
    Vendndodhja
    All Over the World
    Postime
    79
    Illyrianm.... Cka do te thot kjo fjalia qe e ke postuar: shiko gruan tate ti edhe aq...
    Le bre burr mos kqyr kime ne veze, qka dmth kjo qka dmth ajo, njeri shqip asht ka te fol. Nese se kupton le krejt, tash nese je musliman nuk dmth se nuk je shqiptar apo jo? E nese je shqiptar besoj se shqiptari me shqiptarin nuk vrahet edhe nuk ofendohet.

Mos hini ne tema palidhje se nuk po dini ka po dilni me pas.

Rrespekt t'gjithve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    belive-god
    Shume flm per keshillen, si shqiptar qe ma thua, por nese i ke lexuar postimet e mia, me siguri se do te bindesh sa shqiptar jame dhe sa jame munduar te mos fyej, por te jeme sa me konstruktiv, natyrisht deri sa nuk jame fyer. Tekefundit edhe jame njeri.
    Nese mendon se kjo thenie e Illyrianm... eshte "qime ne veze" me vjen keq qe nuk e ke kuptuar, por nese ke menduar ta minimizosh te keqen per hire te shqiptarizmit, te falem nderit.
    Vetem, nese e ka emrin Illyrian, nuk do te thot se eshte shqiptar, kur me aq kembengulesi tenton ne percarjen e kombit shqiptare ne emer te fese. E pse e ka edhe shtojzen patriot, edhe kombet tjera e quajne veten patriot, kur bejne keshtu.
    Kalofsh mire.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •