Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-06-2010
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    310
    Citim Postuar mė parė nga Noku Ymeri Lexo Postimin
    FEJA eshte per te shpelar trurin o njerez dhe ate video nuk e solla per te demaskuar islamin,,por per te thene deri ku vete mendja njerezore,sa ti privoj nje femije femijerin e saj duke i mesuar dogma dhe urrejtje per nje popull qe as qe e njeh.iDrita apo dita si e kishe nicku,flm per videon qe solle,une e kam pare dhe ate dhe eshte brainwashing dhe ajo...
    Gjithcka qe dua te them eshte qe "feja"ne vetevete eshte shpelarje truri sepse bazohet ne rite dhe zakone.Gjithe problemi nuk eshte tek ajo video qe une solla por tek cultura dhe ritet apo forma edukative qe i jepet nje femije.

Nje rast "jashte youtube"po te them une qe jam gjendur ne nje ambjente konference islame me femi...dhe vetem dogma qe u mesoheshin nuk u sherbenin per nje jete te shendosh.
    Femijet jan femi...kan boten e tyre,nje dite dhe ata do te jen ne gjendje te zgjedhin ne jete,por jo ne kete menyre sepse eshte mizore.Ketu flas dhe per rite te krishtera sepse ka plot.
    Pra te kuptohemi qarte ...feja po ngre nje brez injorantesh,qe po e cojne kete bote larg e me larg nga Perendia.
    Feja te largon nga Zoti.""Ē`mė duhet shumica e flijimeve tuaja, thotė Zoti. Jam ngopur nga olokaustet e deshve dhe nga dhjami i kafshėve tė majme; gjakun e demave, tė qengjave dhe tė cjepve nuk e pėlqej.Isaia 1:11

Gjithe te mirat
    Mori cuc ene ti pom duket ta paskan shperla trunin po ene krit ta paskan fshi!!!!!!
    po ben vidio per me provoku e kiton kishe une sjom si kto!!!!!!oj mene po si sdven mare me u kap per krishtin,e kini tranu krit valla gjunahin pi agje kur vu shef!!!!!!!

Ene ti tibar qka pot kruet te une a jom a sjom, hilbitna mos ma ki majt qirin ti mu?!!!!!!
    shko more pshuru e masane mere ni llastik e shko varu te ura k'shtu ene gullatesh ene davitesh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    Ah moj llafazane,nuk habitem se nuk kupton cka kame thene une, pasi ende nuk ditke me fole.
    Nuk thash je apo jo, vec thash nese te ka prekur ty s kam cka beje, e ti e di me se miri a te ka prekur ajo. Sa me dhemb mua, hic mos e hjek.
    Une me siguri do te pshurrem, por ti nuk do ta kesh ate kenaqesi qe te me shohesh.
    Ju kerkoj shuuume falje te tjereve, por me sojin e kesaj sdi ndryshe.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-06-2010
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    310

Talking

Citim Postuar mė parė nga Noku Ymeri Lexo Postimin
    FEJA eshte per te shpelar trurin o njerez dhe ate video nuk e solla per te demaskuar islamin,,por per te thene deri ku vete mendja njerezore,sa ti privoj nje femije femijerin e saj duke i mesuar dogma dhe urrejtje per nje popull qe as qe e njeh.iDrita apo dita si e kishe nicku,flm per videon qe solle,une e kam pare dhe ate dhe eshte brainwashing dhe ajo...
    Gjithcka qe dua te them eshte qe "feja"ne vetevete eshte shpelarje truri sepse bazohet ne rite dhe zakone.Gjithe problemi nuk eshte tek ajo video qe une solla por tek cultura dhe ritet apo forma edukative qe i jepet nje femije.

Nje rast "jashte youtube"po te them une qe jam gjendur ne nje ambjente konference islame me femi...dhe vetem dogma qe u mesoheshin nuk u sherbenin per nje jete te shendosh.
    Femijet jan femi...kan boten e tyre,nje dite dhe ata do te jen ne gjendje te zgjedhin ne jete,por jo ne kete menyre sepse eshte mizore.Ketu flas dhe per rite te krishtera sepse ka plot.
    Pra te kuptohemi qarte ...feja po ngre nje brez injorantesh,qe po e cojne kete bote larg e me larg nga Perendia.
    Feja te largon nga Zoti.""Ē`mė duhet shumica e flijimeve tuaja, thotė Zoti. Jam ngopur nga olokaustet e deshve dhe nga dhjami i kafshėve tė majme; gjakun e demave, tė qengjave dhe tė cjepve nuk e pėlqej.Isaia 1:11

Gjithe te mirat
    Citim Postuar mė parė nga tibar Lexo Postimin
    Ah moj llafazane,nuk habitem se nuk kupton cka kame thene une, pasi ende nuk ditke me fole.
    Nuk thash je apo jo, vec thash nese te ka prekur ty s kam cka beje, e ti e di me se miri a te ka prekur ajo. Sa me dhemb mua, hic mos e hjek.
    Une me siguri do te pshurrem, por ti nuk do ta kesh ate kenaqesi qe te me shohesh.
    Ju kerkoj shuuume falje te tjereve, por me sojin e kesaj sdi ndryshe.
    O gjol mu kurgjo sum prek pa deshiren tem,pom dhimen qeto qerat qe po i mirni naper goj,lej se jon viktima pi budallakiave t'burav po ene po munoni ti mashtroni keshe po ju dhimen.....................................ajt mirmetq

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Illyrianm.... Cka do te thot kjo fjalia qe e ke postuar: shiko gruan tate ti edhe aq...
    Tibar!!!
    Eshte menyra pavetore qe ka perdorur Illyriani!!!Nuk e ka me ty , personalisht!
    Flet ne pergjithesi aty, ne kuptimin qe sekush duhet te shohe me pare traun ne syne e vet e pastaj qimen ne syne e tjetrit!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    Eh mor Jarigas, pikerisht per qimen dhe trarin behet fjale e a e ka me mu apo jo, shikoje, emri i kujt permendet.
    Kalofsh mire.

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Tibar!!!
    Eshte menyra pavetore qe ka perdorur Illyriani!!!Nuk e ka me ty , personalisht!
    Flet ne pergjithesi aty, ne kuptimin qe sekush duhet te shohe me pare traun ne syne e vet e pastaj qimen ne syne e tjetrit!!
    flmnderit qe ja shpiegove ... po mesa duket nuk merr vesh ky c ti besh

ose thjesht do ta kapet diku thjesht qe te nxierre nervat e tij ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    Mire qe e falenderon jarigas, thjeshte ai u mundua te te nxjerre nga m...,por jo je futur thelle.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Eh mor Jarigas, pikerisht per qimen dhe trarin behet fjale e a e ka me mu apo jo, shikoje, emri i kujt permendet.
    Kalofsh mire.
    Jo,jo...tibar!
    Eshte e vertete qe i replikoi nje postimit tend, por ne menyre te pergjithesuar!!
    Ti the se eshte e ndaluar "kurveria" e ai replikoi se me ligj eshte i ndaluar prostitucioni(seksi me pagese)!!Ai pastaj deshi vetem te qartesonte kuptimin e fjales "kurveri", pasi siē e dime mire, ne shqip perdoret ne kuptime te ndryshme!!
    Prandaj , me ligj, ne nuk na lejohet te quajme "kurve" apo ku di une, nje femer qe ka lirine te beje ēfare te doje me jeten e vet!!Dmth, ligji thote:"Nje femer mund te shkoje me sa burra te doje(jo me pagese), pasi eshte e drejta e saj dhe ti(jo tibari, ne pergjithesi), duhet te shikosh punen tende, apo femren tende, etj.."Qarte?????Nuk besoj se Illyriani te njeh personalisht e te dije nese ke grua apo jo...
    E kalofsh mire edhe ti!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    Jarigas, te lutem, nese nuk je vet Illyrianm..., se patriot nuk mund ta quaj kete shtise dhe shpifes, nuk ka nevoje per perkthime nga shqipja ne shqip.
    Flm. per mundin qe e ke marr.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga lafazane Lexo Postimin
    O gjol mu kurgjo sum prek pa deshiren tem,pom dhimen qeto qerat qe po i mirni naper goj,lej se jon viktima pi budallakiave t'burav po ene po munoni ti mashtroni keshe po ju dhimen.....................................ajt mirmetq
    do vdes un prej ksaj.

hahahahaha

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •