Postuar mė parė nga
Noku Ymeri
FEJA eshte per te shpelar trurin o njerez dhe ate video nuk e solla per te demaskuar islamin,,por per te thene deri ku vete mendja njerezore,sa ti privoj nje femije femijerin e saj duke i mesuar dogma dhe urrejtje per nje popull qe as qe e njeh.iDrita apo dita si e kishe nicku,flm per videon qe solle,une e kam pare dhe ate dhe eshte brainwashing dhe ajo...
Gjithcka qe dua te them eshte qe "feja"ne vetevete eshte shpelarje truri sepse bazohet ne rite dhe zakone.Gjithe problemi nuk eshte tek ajo video qe une solla por tek cultura dhe ritet apo forma edukative qe i jepet nje femije.
Nje rast "jashte youtube"po te them une qe jam gjendur ne nje ambjente konference islame me femi...dhe vetem dogma qe u mesoheshin nuk u sherbenin per nje jete te shendosh.
Femijet jan femi...kan boten e tyre,nje dite dhe ata do te jen ne gjendje te zgjedhin ne jete,por jo ne kete menyre sepse eshte mizore.Ketu flas dhe per rite te krishtera sepse ka plot.
Pra te kuptohemi qarte ...feja po ngre nje brez injorantesh,qe po e cojne kete bote larg e me larg nga Perendia.
Feja te largon nga Zoti.""Ē`mė duhet shumica e flijimeve tuaja, thotė Zoti. Jam ngopur nga olokaustet e deshve dhe nga dhjami i kafshėve tė majme; gjakun e demave, tė qengjave dhe tė cjepve nuk e pėlqej.Isaia 1:11
Gjithe te mirat
Krijoni Kontakt