MafiaWarz asht personi i njejt : SDI-GJA , ZBATORREGULLAT , kush e din edhe sa username i ka , me te cilat diskuton me vetveten.
MafiaWarz asht personi i njejt : SDI-GJA , ZBATORREGULLAT , kush e din edhe sa username i ka , me te cilat diskuton me vetveten.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Kurveria ne islam eshte e ndaluar, nese nuk e ke dite. Bile do here ka qene e ndaluar edhe te shqiptaret.
E me mit me gur a,ama llaf ki thon ptu more duet met ordh mare e kur bon buri kurvallik si e pagun?????
PSE SPO BINI NOJ SIRET ENE TE BURIT TU U DENU.
nakini bo si paqavra tu mrojt fene neve naj lujtet nonen!!!!!!!!!pisa be shko loni sit dhe gishtat para se me postu ktu se hor na bonet,jo me shomi jo padone ptu ptu ptu!!!!
spo di shka po vu kruhet me moj vec grat ngoj..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!![]()
Kohet e fundit ca tema jane brere tema Kurvėrie...
Une thashe se kurveria denohet, nuk permenda as burr as grua, nese kupton moj llafazane.
Nese edhe ty te ka prek, s kam cka bej.
Illyrian... Nese Shqiperia bazohet ne kushtetute, te lutem me trego cili eshte ai nen qe e lejon kurverine.
Mafia Warz te lutem ty, si njohes i mire i Kuranit, qe paraqitesh, cili eshte ai ajet qe e lejon martesen me 7 gra.
Ne kushtetute prostitutioni nuk lejhohet ... si ne te gijtha vended europiane ...
tani nqs ti nenkupton me termin kurverine te jete nje femer kurve ... puna e saja te beje cfare te doje ...
se eshte individ me te drejta te plota edhe te barabarta ne republiken e shqiperise ... pra do te shokje me 100 mashkull ? Une them le te shkoje me 1000 ... PUNA E SAJ
nuk te takon ty ti tregosh nje femre se c duhet te bej ... e di vet ajo
shiko gruan tate edhe aq ...
Krijoni Kontakt