Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Serbia të mos kremtojë humbjet

Nga Express më 29.06.2010 në ora 18:02
    Kryetari i Partisë së Rimëkëmbjes Serbe, Vuk Drashkovic, ka deklaruar se integrimi euro-atlantik është rruga e vetme e drejtë për Serbinë. Ai ka thënë se ka edhe një alternativë tjetër, por që sipas tij, do ta çonte Serbinë mbrapa dhe kombin serb drejt një vdekje të qetë.

Drashkovic ka thënë se nëse patriotizmi është prosperitet i një kombi, atëherë sipas tij integrimi euro-atlantik duhet të jetë patriotizmi serb.

“Nëse Serbia nuk përqendrohet në proceset e integrimit në Bashkimin Evropian dhe në NATO, fëmija që do të lind tani, pas dy dekadave do të ketë gjithsej dy milionë e gjysmë bashkëkombës. Nataliteti është në rënie, kemi afër dy milionë të varfër, andaj Serbia nuk ka më as një minutë kohë për pritje”.

“Nëse dëshirojmë që humbjet t’i paraqesim si fitore, atëherë çfarë na obligon miti për Kosovën! Unë mendoj se Serbia nuk duhet të humbë serish, por të orientohet sa më parë drejt integrimit euro-atlantik”, tha Drashkovic në një tubim të partisë së tij në Novi Sad, me rastin e përvjetorit të Betejës së Kosovës, ku ishte i pranishëm edhe presidenti serb, Boris Tadic.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Ja ka shpeguar ndonje ketyre budallenjve serb;qe Jugosllavia nuk egziston me.

I mori ne qafe Millosheveçi,i la vetem Beogradin.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Ku është hasë hajni me cubat e tjerë?!

Ku i kan forcat speciale që i përdorin kundër shqiptarëve?!

Kjo të bën të vjellë nga kjo arrogancë institucionale antishqiptare që udhëhiqet në Kosovë.

Le të guxojnë të shkojnë shqiptarë e Kosoves në përvejtoret e UCPMB-së në Preshëvë dhe të festojnë!
    Do ti cfarosin shkijet!

Kjo është tradhti kombëtare!
    Për kësi lloj veprimesh antishqiptare është kritukuar himë gova , kurse tash , të japin përshtypje se kjo klikë politike në krye me hasë tasin , nuk jan gjë tjetër veq një klonim i himës!

SA MË PARË QË LARGOJMË QEVERIN ANTISHQIPTARE NGA POZITA , AQ ME PARË DO TË NA KTHEHET SOVRANITETI DHE DINJITETI YNË!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E SHAKU PO VJEN PO FESTON E PO NA SHANË NË ZEMËR TË KOSVES , E HASA E KA SHTI BISHTIN NDËRMJET KËMBËVE SI QEN RRUGE!

Ata festojnë humbjet, ne fitoret!

Prishtinë, 29 qershor

Veprimet e një grupi serb, që dogji flamurin amerikan dhe kënduan këngë patriotike antishqiptare, gjatë festës së “Vidovdanit”, për Kryeministrin e Kosovës, Hashim Thaçi, shihen të jenë pjesë e traditës së tyre, siç tha ai, “ vallëzojnë në dëshpërime”. Këto komente Thaçi i bëri gjatë një ligjërate që mbajti në Universitetin e Biznesit dhe Teknologjisë.

“Ata kanë festuar edhe kur i kanë humbur të gjitha betejat, dhe është në traditën e tyre që t’i festojnë humbjet dhe të vallëzojnë në dëshpërime. Ne po ndërtojmë një vend demokratik dhe multietnik, shtet të mundësive të barabarta për të gjithë qytetarët. Në Beograd ka dominuar emocioni i fitoreve edhe kur e kemi larguar ushtrinë dhe policinë e Serbisë nga Kosova. Zhvillimet tona, progresi ynë, nuk varen nga Beogradi”, u shpreh kryeministri Thaçi.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    qata qe po "bojn plane"me sulmu ameriken le t`dalin me i sulmu kta shkije mos t`shkojn amerike mu lodh hiq se larg...qata abdul ebu mustafa kyqyk emrat.
    mos t`rrehin gjyks kishe na shume muslimana e i ndihmojme "vllaznive musliman",mos t`merziten shume per afganca e arap po le t`dalin ti sulmojne shkijet qe ju kalojne prane shpijave...

anyway,ska kurgjo prej shkijev kan pordh n`shishe veq kan qef qeshtu si magjup mu mledh me bo zhurme..duhet me jau gerrdit kete shprehi t`keqe qe e kan mar me hi n`kosove kur dojn e me bo zhurme me na pengu...qata vllaznit musliman le t`dalin me i sulmu se kan per qka me sulmu nese dojne,mos t`kapen me amerikan e me katolik po qe ku e kan shkaun ortodoks.mpuq per mugjagjarrafat e kosoves hahaha.
    Tu ka perzi traka as vet sje tu e dit çka je tu fol.
    O i nderum mos kujto se: 1 - kerkush nuk po solidarizohet me ta, 2- kerkush su tranu me sulmu ameriken, 3 - Na e ka nxan bishtin me derë EULEX-i, jo neve Muslimanëve po të gjithë shqiptarëve, e tash duhet me kqyr seri
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Poshte tradhetaret,kolobracionistet,titistet,ant shqiptaret.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    eh ku je jani patrioti ku je ..... po te mos kisha lexuar shkrimet e tua se c'thua perdite ndaj qeverise demokratike shqiptare duke peshtyre me te gjitha menyrat ndoshta tani do te isha bere edhe ndjekesi yt ....
    Eh jane bere vertet per tu peshtyre ato qe shaj une. Dhe e kam shpjeguar shume here pse.
    Mua keshtu me duket
    Albania Uber Alles

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    A po fjal te forta paska thon hasa bre!

Nuk është problemi se cfarë festojn ata barbar shkije , po ku po festojnë dhe cfarë mesazhe japin!

Pse nuk doli njesia speciale për tu marr me këta barbar shkije!

Nuk duhet koment i madh për këtë , përvec konstatimi se hasa me qeverin e rrenes nuk ka guxim të mbroj , jo vetëm sovranitetin e vendit në veri dhe enklava , por as dinjitetin e sigurin e shiptarëve në mes të Kosoves!

SA MË PARË QË LARGOJMË QEVERIN ANTISHQIPTARE NGA POZITA , AQ ME PARË DO TË NA KTHEHET SOVRANITETI DHE DINJITETI YNË!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E SHAKU PO VJEN PO FESTON E PO NA SHANË NË ZEMËR TË KOSVES , E HASA E KA SHTI BISHTIN NDËRMJET KËMBËVE SI QEN RRUGE!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Tu ka perzi traka as vet sje tu e dit çka je tu fol.
    O i nderum mos kujto se: 1 - kerkush nuk po solidarizohet me ta, 2- kerkush su tranu me sulmu ameriken, 3 - Na e ka nxan bishtin me derë EULEX-i, jo neve Muslimanëve po të gjithë shqiptarëve, e tash duhet me kqyr seri

nashta qasi trake e ki qe nuk kupton qka po du me than...

1.ka njerz qe andrrojne me sulmu ameriken e ata qe na kan pshtu prej thikes shkijev.2.ka njerz qe shume solidarizohen me ata n`afganistan e irak e ksi budallakina(i thojn vetit shume musliman),e kur vjen puna per vend t`vetin zhduken e palojn p....
    shembull konkret e ki qat far budallen e mitrovices qe e arrestun amerikant per pergaditje t`sulmeve n`amerike qe edhe emrin e kish ndrru sdi qysh e kish bo ebu kabul ebu abdul a qa hamomi po di...
    po du me than shkijet hijne ne kosove te armatost edhe kerkush kurgjo sju thot,qato po du me than.ma hajr osht me u mar me qata shkije gazimestan me ju gjujt bomb qata qe po ja majn vetit si azgina,se sa me na bo hor me mjekrra e ksi gjeste t`kota..

euleksi bishtin na paska shkel e na duhet me flejt a po?
    euleksi ja ka shkel bishtin qityne hashimav e fatmirav qe 2 qoke men si kan,e populli duhet mos me i perkrah kta qe sherri tyne spo mujm kurgjo bojm..
    shum jem televizora milet,veq qka shohim tv folim se qaq dijme.
    se per polici t`kosoves mos tflasim hiq hahah prralle jon,nuk ja vlen as me fol per ta.
    albin kurtin e arrestojne si mi pas vra 2 milion njerz,e shkijet jau kallxojn lucin e polici kosoves e kqyr...
    mjert na pasha kejt qfar budallica po na udh`heqin e qfar budallica t`kqija jon ni pjes e popullates qe hala i perkrahin kta analfabeta qe per karrik edhe nanen e vet e qijne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 01-07-2010 më 05:49

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Serbia vazhdon me mentalitetin e Millosheviqit

Nga Express më 01.07.2010 në ora 14:33
    Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se presidenti serb, Boris Tadiq, duhet ta njohë Kosovën, nëse do që Serbia të bëhet pjesë e NATO-s dhe e Bashkimit Evropian.

“Çdo njohje është e rëndësishme, por ajo nga Serbia do të ishte posaçërisht e rëndësishme, për t’i dhënë fund kapitullit të errët mes dy vendeve dhe të përqendrohemi në integrimin në NATO dhe BE”, ka thënë Thaçi për javoren beogradase “Nin”, transmeton Evropa e Lirë.

Ai tha se Serbia nuk po sillet në përputhje me standardet ndërkombëtare për zhvillimin e marrëdhënieve të mira ndërfqinjësore, porse po vazhdon me mentalitetin e Sllobodan Millosheviqit.

I pyetur se çfarë pret nga vendimi i Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë, kryeministri Thaçi tha se shpreson për një vendim real në përputhje me realitetin e Kosovës, që i hap mundësinë integrimit në NATO e BE dhe bisedimeve për çështje teknike me Serbinë.

Thaçi tha gjithashtu se disa zyrtarë të lartë të Qeverisë serbe i kanë konfirmuar personalisht se Beogradi një ditë do të njohë Kosovën.

Këtë deklaratë të zotit Thaçi, drejtori politik në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Serbisë, Borko Stefanoviq, për mediat serbe e ka quajtur “marrëzi”, duke thënë se “është i sigurt që asnjëri nga autoritetet qeveritare nuk do të shkelte Kushtetutën dhe ligjet”.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Veshtire qe mund te kete trofe me te larte per nje komb te vogel sesa kur urrehet nga popuj hegjemoniste si serbet, greket, turqit....

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •