Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    .................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Pse mendoni qe po feston e gjithe serbia?
    Nuk eshte e vertet qe nje grup ekstremistesh perfaqson gjithe serbin.
    Lexova disa postime me siper qe mu duken barsaleta te bukura por me i lezecmi ishte ai qe foli per bomben nukleare ahhahahahaha.
    Fest mund te bej cdokush mjafton qe te respektoj ambjentin dhe te sillet brenda normave civile. Kujt i intereson se cfare po festoj dy tre drogmener apo edhe nje 100 qofshin.
    Por me interesimin tone per ate qe festojn keta persona une mendoj se eshte nje fest me e suksesshme.
    Nuk eshte edukative ti pergjigjesh nje pijaneci apo nje te droguari se fundja ata kan gjithmon te drejt. Edhe keta persona jane te dehur nga humbja qe u ka mpiksur gjakun prandaj festojn, festojn ate qe nuk mund te kene, boten e tyre te mbushur me iluzione, festojn kujtimet e tyre. Eh cna rruhet ne per kujtimet e tyre...
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    nashta qasi trake e ki qe nuk kupton qka po du me than...

1.ka njerz qe andrrojne me sulmu ameriken e ata qe na kan pshtu prej thikes shkijev.2.ka njerz qe shume solidarizohen me ata n`afganistan e irak e ksi budallakina(i thojn vetit shume musliman),e kur vjen puna per vend t`vetin zhduken e palojn p....
    shembull konkret e ki qat far budallen e mitrovices qe e arrestun amerikant per pergaditje t`sulmeve n`amerike qe edhe emrin e kish ndrru sdi qysh e kish bo ebu kabul ebu abdul a qa hamomi po di...
    po du me than shkijet hijne ne kosove te armatost edhe kerkush kurgjo sju thot,qato po du me than.ma hajr osht me u mar me qata shkije gazimestan me ju gjujt bomb qata qe po ja majn vetit si azgina,se sa me na bo hor me mjekrra e ksi gjeste t`kota..

euleksi bishtin na paska shkel e na duhet me flejt a po?
    euleksi ja ka shkel bishtin qityne hashimav e fatmirav qe 2 qoke men si kan,e populli duhet mos me i perkrah kta qe sherri tyne spo mujm kurgjo bojm..
    shum jem televizora milet,veq qka shohim tv folim se qaq dijme.
    se per polici t`kosoves mos tflasim hiq hahah prralle jon,nuk ja vlen as me fol per ta.
    albin kurtin e arrestojne si mi pas vra 2 milion njerz,e shkijet jau kallxojn lucin e polici kosoves e kqyr...
    mjert na pasha kejt qfar budallica po na udh`heqin e qfar budallica t`kqija jon ni pjes e popullates qe hala i perkrahin kta analfabeta qe per karrik edhe nanen e vet e qijne.
    1. Ata që ëndërrojnë me sulmu Amerikën jon të pakët (në gishta mundesh mi njeh)
    2. Nuk fola për Afganistan, po për Kosovë, popullata mos mendo që solidarizohet, mirëpo keto punë (rezistencën) duhet me i bo Policia edhe FSK-ja
    3. Për EULEX skem çka folum edhe lopa e ka kuptu që ky mision ka ardh me qellime pro-serbe, EULEX-i për me rujt qetësinë edhe rendin (në emer te qisaj) u duft mos mi leju ata me hy, tjetra EULEX-i sa i arreston patriotat ma te medhaj shqiptar le ti arreston qito bandat e k*r llazarit.
    Populli gjithmonë ka hjek edhe gjithë kemi me hjek, jo veç prej udhëheqsave tonë mirëpo edhe prej disa pseudo-misioneve ndërkombëtare që nuk është dashtë mi pranu.
    Jena myt qitu tu fol për strategjinë e veriut, hajt kallxom ti pse qyky EULEX-i nuk po bon kurgjo për mu implementu qajo?!
    Dije ni sen sa i përket Mitrovicës, ose ka mu nda (e kem me pajtu), ose ka mu kall luftë (jo prej policisë e ushtrisë tonë, po prej popullates).
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    1. Ata që ëndërrojnë me sulmu Amerikën jon të pakët (në gishta mundesh mi njeh)
    2. Nuk fola për Afganistan, po për Kosovë, popullata mos mendo që solidarizohet, mirëpo keto punë (rezistencën) duhet me i bo Policia edhe FSK-ja
    3. Për EULEX skem çka folum edhe lopa e ka kuptu që ky mision ka ardh me qellime pro-serbe, EULEX-i për me rujt qetësinë edhe rendin (në emer te qisaj) u duft mos mi leju ata me hy, tjetra EULEX-i sa i arreston patriotat ma te medhaj shqiptar le ti arreston qito bandat e k*r llazarit.
    Populli gjithmonë ka hjek edhe gjithë kemi me hjek, jo veç prej udhëheqsave tonë mirëpo edhe prej disa pseudo-misioneve ndërkombëtare që nuk është dashtë mi pranu.
    Jena myt qitu tu fol për strategjinë e veriut, hajt kallxom ti pse qyky EULEX-i nuk po bon kurgjo për mu implementu qajo?!
    Dije ni sen sa i përket Mitrovicës, ose ka mu nda (e kem me pajtu), ose ka mu kall luftë (jo prej policisë e ushtrisë tonë, po prej popullates).
    po pajtona me ty lidhje me euleshin.
    policia edhe fsk jan per gjynah,shteti i ri i kosoves i ka vetem 600 police te njesise speciale,llogarite qka bon me ta e knej bojn skena me albin kurtin hahah kishe na t`fort e jem n`gadishmeri.

veq edhe une po t`thom ty qe mitrovicen e kan shit qeta politikana qe jon n`skene prej mas lufte,lufte ne mitrovice me u dhez kurr hiq une po ta garantoj(mitrovicalit nuk e dhezin kurr).nuk di a te kujtohet ai marrshimi vitin 2000 mdoket prej prishtines ne mitrovice ne kembe me shku,kur patem mbrri ne mitrovice aty hymje do kafe qe jon keshshin me neve mitrovicalit qysh po ecim n`kam e pijshin qaj..qikjo osht qe mitrovica teper osht,une po quditna qysh edhe kete pjesen jugore sjon tu jau mar ktyne njerzve,shume po flejshin kta edhe biznisin pe sosshin me shkijet e veriut...
    ose duhet me e dhez qetash at lufte qe po e permend ose mos me dhez kur del tv e thot hashimi e kta tjert u nda mitrovica se osht teper von manej..
    edhe osht ni fakt qe ma shume interesohen e merziten per mitrovice qytetaret e qyteteve tjera se sa ata mitrovicali qe i thojn vetit,kshtu qe lufta aty me kersit osht pak si larg ose ma mire me than kurr hiq o vlla.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Qështja e Mitovices nuk është qështje e popullates që jeton në të.
    Natyrisht ështe edhe e tyre , por ktë kemi të bëjmë me sovranitetin e shtetit, prandaj qeveria është përgjegjëse për këtë qështje.

Qeveria duhet të bëjë punën që qytetarët e Mitorvices të hynë në akcion , e jo e kundërta.

Problemi është se ne kemi një qeveri korruptive dhe mashtruese/rrence e të zhveshur nga ndjenjat kombëtre!

SA MË PARË QË LARGOJMË QEVERIN ANTISHQIPTARE NGA POZITA , AQ ME PARË DO TË NA KTHEHET SOVRANITETI DHE DINJITETI YNË!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E SHAKU PO VJEN PO FESTON E PO NA SHANË NË ZEMËR TË KOSVES , E HASA E KA SHTI BISHTIN NDËRMJET KËMBËVE SI QEN RRUGE!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    A e keni pare sa te njejt jan ata qe djegin Flamura?

PDK-istat me shkijet jan te njejt..kanibal hajna njerz te shpifur!

PDK-istat djegnin Flamurin e Dardanis,njejt si shkijet qe e dogjen flamurin e Kosoves...a thu ku ish fadili ate dit?

serbet kane nje far te drejte se si jo shqiptar jan tu u sjell kosovaret du me thon tash as chkemi si themi njeri tjetrit por selam alekum? cka o kjo bre
    duhet me respektu veten qe te na respektojne te tjeret

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    MemphiSe e ti kali i killt e te tjeret
    qyky eshte Hashimi qe jau kup bargun juve minoriteteve
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    O mos u merni me keto sene, te pershendetja koka problemi a?! nese e zgjedhim pershendetjen a kryhet problemi?! ketu osht ni dreq ma i madh mos u boni axhami.
    Disa thojnë "Selam Alejkum", disa "Ciao", disa "Hi", etj. nuk osht problemi ketu problemi osht që sjem qata qe jena kan, p.sh po du me than para luftes qysh u organizojshum neper demostrata sot nuk organizohemi a e dini per qfar shkaku se i kena ndreq pak punt edhe pritojmë me dal kur na thirr Albin Kurti, sepse per ndryshe me kqyr me ndjek hollë kurrë rasti ma i mirë se me i largu shkijet me 17 Mars nuk na ka ardh, po nuk ditum, kem pak ne numer edhe e hongrum foren se sikur te ishim kan ma shum e ma te vendost ndryshe ish knu kanga
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    MemphiSe e ti kali i killt e te tjeret
    qyky eshte Hashimi qe jau kup bargun juve minoriteteve

mu personalisht veq per k.qe mundet mem kap...e bashke me te edhe ti bashkangjitju

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    O mos u merni me keto sene, te pershendetja koka problemi a?! nese e zgjedhim pershendetjen a kryhet problemi?! ketu osht ni dreq ma i madh mos u boni axhami.
    Disa thojnë "Selam Alejkum", disa "Ciao", disa "Hi", etj. nuk osht problemi ketu problemi osht që sjem qata qe jena kan, p.sh po du me than para luftes qysh u organizojshum neper demostrata sot nuk organizohemi a e dini per qfar shkaku se i kena ndreq pak punt edhe pritojmë me dal kur na thirr Albin Kurti, sepse per ndryshe me kqyr me ndjek hollë kurrë rasti ma i mirë se me i largu shkijet me 17 Mars nuk na ka ardh, po nuk ditum, kem pak ne numer edhe e hongrum foren se sikur te ishim kan ma shum e ma te vendost ndryshe ish knu kanga

mir e ki po cka me thone per hoxhen qe skendon shqip?
    kultura mysliman nuk ashte pjes e jona bre une sjam i krishter se edhe per ortodokest qe fillun me kendu greqish ketu ne shqiperi jam ngit e kam fol
    une jam me shqiperin me fol shqip e me perdor kulture shqipetare e jo arabe

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •