Close

Rezultati i Sondazhit: ēfare fobishe keni?

Votues
14. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Araknofobi (frike nga mrimangat)

3 21.43%
  • Klaustrofobi (frike nga hapesirat e ngushta)

2 14.29%
  • Aerofobi (frike nga fluturimet)

0 0%
  • Sociofobi (frike nga vleresimi negativ i shoqerise)

0 0%
  • Agorafobi (frike nga hapesirat e gjera)

0 0%
  • Acrofobi (frike nga lartesite)

2 14.29%
  • Ofidiofobi (frike nga gjarperinjte)

3 21.43%
  • Monofobi (frike per te mbetur vetem)

2 14.29%
  • Karcinofobi (frike nga kanceri)

2 14.29%
  • Brontofobi (frike nga elemente klimatike si vetetimat)

0 0%
  • Ksenofobi (frike nga aje qe ehte e huaj)

0 0%
  • Nekrofobi (frike nga vdekja)

1 7.14%
  • Akluofobi (frike nga erresira totale)

1 7.14%
  • Tjeter

1 7.14%
  • Asnje

2 14.29%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 101
    ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    E mi se foto bej, me celular ama se kam frike mos me bie kamera e madhe. loool.
    shko te faqja tjeter se shtova nje view nga ballkoni. apo naten aty, si me qene gotham city, gogol.
    Iii! Ku merr vesh ti! Po te shkosh tek LondonEye ti, do hipje qe te shihje Londren ne pellembe te dockes? Koti fare. Une madje do isha zgjatur dhe pertej parvazit se me siguri ndonje dege do me pengonte pamjen.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Une vuaj nga ajo fobia pare , o zot sa te peshtira jane ..

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    Iii! Ku merr vesh ti! Po te shkosh tek LondonEye ti, do hipje qe te shihje Londren ne pellembe te dockes? Koti fare. Une madje do isha zgjatur dhe pertej parvazit se me siguri ndonje dege do me pengonte pamjen.
    S'kam asnje interes. Dhe ketu s'kam qene te Empire bldg. E shof ne foto NY nga lart.
    Kur po shifja per apt te ri para ca muajsh, pashe ca qe jane muret me xham nga dyshemeja ne tavan. Ai pooo, une joooooo. E tmerrshme, si mund te jetoje njeriu ashtu - ja u thye xhami dhe dole matane? LOL.

Ajo fjalia jote e fundit me dha dritherima, seriously. LOL.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    S'kam asnje interes. Dhe ketu s'kam qene te Empire bldg. E shof ne foto NY nga lart.
    Kur po shifja per apt te ri para ca muajsh, pashe ca qe jane muret me xham nga dyshemeja ne tavan. Ai pooo, une joooooo. E tmerrshme, si mund te jetoje njeriu ashtu - ja u thye xhami dhe dole matane? LOL.

Ajo fjalia jote e fundit me dha dritherima, seriously. LOL.
    Uuu po pune e madhe! Nese do bija, nje Dhi me pak around. Jane shtuar aq shume keto kohet e fundit, saqe nuk ben diference nje me pak. : D

Se ma kujtoi Izadora, qe i kam frike bubat. Po me arsye ama, se me ka kaēur nje here ne kavile nje bub kur isha e vogel. Edhe une kam respekt e nderroj rrugen nese shoh nje. Ose kur me vjen ndonje afer, mbyll syte per te mos realizuar afrimitetin e padeshiruar.

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anėtarėsuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    lartesit i kam tmerr me meren mend kur jam shum lart me hypen paniku
    Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Se ma kujtoi Izadora, qe i kam frike bubat. Po me arsye ama, se me ka kaēur nje here ne kavile nje bub kur isha e vogel. Edhe une kam respekt e nderroj rrugen nese shoh nje. Ose kur me vjen ndonje afer, mbyll syte per te mos realizuar afrimitetin e padeshiruar.
    Eldushka e njejta gje i ka ndodhur edhe mamit tim kur ishte e vogel e qe atehere i kishte tmerr kafshet..deri kur vendosa une te merrja nje mace, me tha o mua o macen se perndryshe nuk futem te shtepia jote, ultimatum mo edhe une si kokeforte qe jam e mora macen, i kerkova te rrinte ca dite tek mua gjasme sikur kisha nevoje per ndihme, pak me takt dhe me shuuume durim arrita ti mbushja mendjen qe nuk kishte arsye pse te kishte frike nga nje kafshe kaq te pafajshme derisa u mesua dhe tani madje eshte shume e afeksionuar. Morali cdo fobi apo frike duhet ta perballosh per ta mposhtur.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Eldushka e njejta gje i ka ndodhur edhe mamit tim kur ishte e vogel e qe atehere i kishte tmerr kafshet..deri kur vendosa une te merrja nje mace, me tha o mua o macen se perndryshe nuk futem te shtepia jote, ultimatum mo edhe une si kokeforte qe jam e mora macen, i kerkova te rrinte ca dite tek mua gjasme sikur kisha nevoje per ndihme, pak me takt dhe me shuuume durim arrita ti mbushja mendjen qe nuk kishte arsye pse te kishte frike nga nje kafshe kaq te pafajshme derisa u mesua dhe tani madje eshte shume e afeksionuar. Morali cdo fobi apo frike duhet ta perballosh per ta mposhtur.
    Shume e vertete qe nis e ke frike kafshet pastaj. Une thjesht i kam si bezdi, jo dhe aaaaaq tmerr. Mbeska ka nje macok e puuuh ca kam hequr deri sa u mesova ta perkedhelja e merrja me te mira qe te me pozonte per fotografi. Tani nuk jam aq frikse, po ama ngrij icik nese ndonje bub me vjen afer ose tentoj te mos mendoj qe e kam afer. Por po me erdhi ndonje bub me vrull afer, ja marr ne kthese cdo sopranoje.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Morali cdo fobi apo frike duhet ta perballosh per ta mposhtur.
    Eshte dicka qe ti se ne kontrroll .
    Me ka ndodhur qe te shoh qen dhe ti mbush vetes mendjen
    Ti nuk ke frik , injoroje , mos shiko, je vetem ti dhe rruga , mos e le bubin(sic tha eldushka ) te fitoi , behu e fort etj etj

Fakt qe bubi mu afrua dhe i zoti duke me then nuk te ben gje , nuk kafshon ,mos ik me vrap
    Edhe une e zverdhur dhe me zemren qe po me dilte nga kraharori i thashe qe thuaj edhe ti bubit mos te afrohet
    Jeto sot se neser nuk i dihet

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Shume e vertete qe nis e ke frike kafshet pastaj. Une thjesht i kam si bezdi, jo dhe aaaaaq tmerr. Mbeska ka nje macok e puuuh ca kam hequr deri sa u mesova ta perkedhelja e merrja me te mira qe te me pozonte per fotografi. Tani nuk jam aq frikse, po ama ngrij icik nese ndonje bub me vjen afer ose tentoj te mos mendoj qe e kam afer. Por po me erdhi ndonje bub me vrull afer, ja marr ne kthese cdo sopranoje.
    ato kane me frike se ty edhe me e bukura (per mua qe i shikoj jo per ata qe e perjetojne me siguri) eshte se gjithmone u afrohen njerezve qe kane frike..te poshtra jane dhe kafshet

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Eshte dicka qe ti se ne kontrroll .
    Me ka ndodhur qe te shoh qen dhe ti mbush vetes mendjen
    Ti nuk ke frik , injoroje , mos shiko, je vetem ti dhe rruga , mos e le bubin(sic tha eldushka ) te fitoi , behu e fort etj etj

Fakt qe bubi mu afrua dhe i zoti duke me then nuk te ben gje , nuk kafshon ,mos ik me vrap
    Edhe une e zverdhur dhe me zemren qe po me dilte nga kraharori i thashe qe thuaj edhe ti bubit mos te afrohet
    fiks keshtu ishte dhe mami im. Te them mbaj shpresa se ka sherim; shpresoj te mos jete perjashtimi qe perforcon rregullen, me shume per ty e shpresoj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 30-06-2010 mė 12:29

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kundra Ateizmit !
    Nga _Mersin_ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-05-2011, 06:26
  2. Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 15:02
  3. Dy mėnyra pėr ta njohur Krijuesin
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:31
  4. A duhen respektuar shenjat e mira/kėqija?
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 26-09-2008, 17:29
  5. Shenjat e Kijametit
    Nga Shėn Albani nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 26-02-2003, 12:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •