Finalja kesaj radhe eshte Brazil-Argjentina dhe kupa shkon ne Argjentine....messi tash e tutje do tregoj kush esht mbreti i futbollit......gjermanet nuk kan ekip qe te mund te perballon shtypjen e mesfushes dhe sulmit te argjentines
Argjentina
Gjermania
Finalja kesaj radhe eshte Brazil-Argjentina dhe kupa shkon ne Argjentine....messi tash e tutje do tregoj kush esht mbreti i futbollit......gjermanet nuk kan ekip qe te mund te perballon shtypjen e mesfushes dhe sulmit te argjentines
Jetė e rėndė.......!!!
Dua te fitoj Gjermania, kam shume qef te shof njehere Maradonen duke qajt bashk me gjith ekipin qaraman qe kane...kur vjen per te qare vetem Argjentinasit e bejn me dramatik dhe me zbavitesPastaj fillon drama me shume me Maradonen, do tja filloj kokaines prap, deri sa te vij boterori 2014
![]()
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Gjermania pa dyshim ..........jo se jam tifoz me ta por thjesht sepse jane europiane
Besoj qe kalon Argjentina.
Mbrojtja e gjermanis eshte e nje niveli te ulet..... Dhe kunder tyre do te jete rreziku me i madh : LIONEL MESSI.
Qe atyre mbrojtesave dhe lojtarve Gjerman ja ka marr doren, i ka bere koke me koke sa here eshte ndeshur kunder tyre. ( E kam fjalen kur ka lujatur kunder ekipve gjermani ne champions )
Argjentina kualifikohet dhe i gjermanet do shuken ne toke..... si nje thes ēimentoje.
Argjentina nuk eshte as Australia , as Anglia.... As Gana.... Madje as Serbia![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Na e bere mbrojtjen e Argjentines si mbrojtje klasike dhe ate Gjermane si amatore, kur ne fakt nga loja eshte treguar mes ketyre dy ekipeve eshte e kunderta.
Ne ket ndeshje do fitoj/kualifikoet ekipi me mbrojtjen me te mire. Per loje sulmi te dyja ekipet kan te njejtin kapacitet.
Deri tashti kan advancuar vetem ekipet qe kan ber lojen me te mire ne mbrojtje.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Elena_ : 29-06-2010 mė 19:25
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Europa kete boterore ka lene nam
Shkone Argentina,Gjermani rraus tu shpiaaa
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
◄█ Barcelona e MADHE █►
Jam ne dileme. Sdi me ke te behem ? Argjentinen apo Gjermanine?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt